Gizli Üye(30-35)1 yılEvet. Basta babamda olmak uzere erkekler yaptıkları seylerin takdir edilmesi ve ovulmesini bekliyor ve seviyorlar bunu.
Bir donem bir yerde çalıştım. Bir erkek arkadas bana kahve yapti getirdi ilk is gunlerimdi. Sonra kendisini gorunce kahven cok guzeldi, eline saglik tekrar tesekkurler dedim. Isten cikana kadar nerdeyse buyuk cogunlukta kahvemi yapti getirdi. Her defasinda da guzel olmuş, tesekkur ederim dedim. Baska ne denir ki? Benim icin basit bir tesekkurdu onda ne etkiler yaptiysa oyle devam etti. Bana kahve yapsin getirsin diye bir amac yoktu.
Bu durumu gozlemleyince yalan yok bazi sıkıcı seyleri erkek is arkadaslara pasladigim oluyordu.
Erkek arkadaslarimin biri kapimi falan tutuyordu. Bende bu devirde kibar, efendi erkek kalmadi. Aralarinda nadirsin ve parliyorsun da yalan yok diye ahlakini, durusunu, yetistirilisini vurgulamak istemiştim. Gozlemledigimi soylemistim baska amacim yoktu.
Ne zaman beni gorse kapimi tuttu sonra. Cafeye falan gittiysek sandalyeme oturttu. Arabasiyla birakiyorsa binerken kapimi açtı... benden beklentisi falan oldugunu sanmiyorum. Oyle olsa anlar iletişimi keserdim. Sonra sevgilisi oldu ama yine efendi, kapimi tutan boyle nezaketlerde bulunan centilmen biriydi.
Annem 1 hafta yoktu. Babam menemen yapti kahvaltiya. Ben kardesim guzel olmus ellerine saglik, annemden de guzel yapmissin dedik. Gercekten de iyiydi. Erkekler pek mutfağa ya da diger islere dahil olmuyor ama bircok konuda kadinlardan bence daha iyiler ve isteseler daha iyi olabiliyorlar. Sadecevislerine gelmiyor ve sorumluluk almak istemiyorlar. En iyi ascilar erkeklerden cikiyor isin gercegi. Her neyse.
1 hafta boyunca kahvaltida menemen yedik sonra. Cocuklar siz cok begendiginiz diye yaptım dedi. 4-5. Gun baska seyler mi yesek patates falan kizartsak dedik. Yok menemen iyidir iyi dedi. Menemen yedik annem gelene kadar.
Daha sonra da anneme de yapti. Bazi pazarlar hala menemen yapılacaksa babam yapar. Annemde bize guzel olmus deyinde yapsin, kotu olmus demeyin daha yapmaz, siz kahvaltiyi hep hazir buluyorsunuz. Benimde hazir bulmak hosuma gidiyor ne guzel konformus onune yemek konmasi. Kotu olsa da övün demisti😅
Erkeklerin ovgu durumu ve kendilerinde olusturdugu etki gercekten cok enteresan. Kadinlarda bunu lehine cok guzel kullanabilir diye dusunuyorum.
Ama su da o kadar oversiniz bir kere ovmez, olumsuz yorum yaparsaniz da ters tepki yapiyor. Hic bulasmiyorlar daha. Ya hep ya hic. Ortalari yok. Elestiremiyorsun da bu yuzden. Bu sıkıntı aslinda. Hatalarini düzeltmek istemenize ya da göstermek istemenize engel oluyor bu. Hani şöyle yapsan daha guzel olur, boyle daha iyi olur diyemiyorsun bazilarina. Elestiriye acik olamiyorlar buyuk cogunlugu. Surekli ovgu beklentileri var. Yapiyorlarsa mukemmel olmustur zaten kendi kafalarinsa boylr. Aksi durum olamaz. Olmasi teklif dahi edilemez. Surekli ovmek poh pohta bize zor oluyor. Insan biraz da elestirmek, hatayi duzeltmek istiyor ki bir dahakine daha iyi yapsın. Ama bunu yaparsan da hic yapmama ihtimalleri var. Bu da sıkıntı aslinda.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZeki ve güçlü karaktere sahip olan erkek hiçbir övgü ve iltifatla yönetilebilir hâle gelmez, bunu başaracağını zanneden kadının erkeğe de saygısı yoktur, kendisi de kendisini çok akıllı zanneden bir saftır.. Bir erkek özgüvenli duruşunu kazandığı andan itibaren muhatap olduğu kadınların manipülasyonlarına da kanmayacaktır.. Doğrusu ben bir kadın olarak bu gibi övgüler karşısında yelkenleri suya indiren zaaf sahibi erkeği hayatıma bile almam.. Müstahak olduğu kadınlarla ve onların tatlı laflarıyla avunabilir..
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılAciz olan insanlara her istediğini yaptırabilirler tabi ki de :D iki iltifat ya da kadınların gülüşü bile yeterlidir. sonra köpeği olurlar. ama tabi sevdiği için yapmalarıyla sapıklık abazalık karıştırılmaması lazım. bende mesela sevdiğim kadının her dediğini yaparım pohpoha bile gerek yok. ama sevmediğim bir insan bana dünyaları bile verse onun için hiç bir şey yapmam. bu tamamen bir insana duyduğum saygıyla ya da sevgiyle ilgili zaten kendisi karar alamayan bir insanı da kukla gibi oynatırlar hayatında.
14 Yorumla- 1 yıl
Pohpohlanmayı seviyorlar yahu :D
- 1 yıl
Haklısınn kraliçem :D
- 1 yıl
😁 wuhuu haklıyım yine djdj
- 1 yıl
Her zaman haklısın can dsfs :D 🧡
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılHer istediğimi yapmasın diye pohpohlamam ben, o ne öyle...😄
10 Yorumla her istediğimizi yaptıramayacağımızdan emin olarak pohpohlarsak emin olun her istediğimizi yapmayı zaten gönülden isteyeceklerdir; erkekler basit varlıklar ve istedikleri kabaca 3S'dir: Saygı, Sıcaklık ve Seks...
Pohpohlama saygı ihbtiyaçlarını karşılar ve gerisi de zaten kolay yani öyle zor değil. Erkeklerin mutlu ve memnun olması bu yüzden öncelikli olmalı çünkü erkeği memnun etmek kolay yani bizim gibi karmaşık ve derin değiller. Onlar mutlu olursa zaten mutlu da ederler...
Mutlu edilmelerine rağmen mutlu etmeecek erkekler de vardır ama onları seçmemek de bizim elimizde sonuçşta yani kötü ve bencil olanları seçmeyelim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet kesinlikle. Bunun örneklerini çok gördüm. Aşırı derece de tav oluyorlar. Bir örnek:Kadın estetik parasını iki dakikada kur yaparak ve sonra ben eve nasıl gelirim, bilemem ki dedi (sanki oraya beyin gücüyle gelmiş gibi , gidişi beysiz yapamıyor) ve sonuç kadınfendi!
12 Yorumla- 1 yıl
😃👌 aferin bize
- 1 yıl
😃kesinlikle
1 yılKarşılığını da misli misli alıyorlar bizden 😊 aslında biliyorlar dürt beni diyorlar da işte.. başka şeyleri de gözden çıkarmak gerekiyor. Yatak döşek her zaman açık olacak mesela.. üzerini örtmeye gelmezler..😅
38 Yorumla- 1 yıl
O da doğru :D
- 1 yıl
Tek doğru olan da bu aslında 😊 napalim ya bu basit canlıları da böyle idare edeceğiz artık. . bir verip on alacağız.. yapacak bir şey yok😅
- 1 yıl
İdare edemeyiz onlar etsin :D
- 1 yıl
Verdikten sonra idare edemeyecekleri tip yok ki onların 😅
- 1 yıl
Shdjaj çok ifşaladın sen karşı cinsi
- 1 yıl
😅 arada dibe vurmaları lazım..
- 1 yıl
Hep dipteler kdfk
- 1 yıl
Hahaha öyle 👍
1 yılOnu kim diyor yahu? İnsan doğasında olan özellikler için kayıtsız şartsız itaat mı edilirmiş. Çok tuhaf...
16 Yorumla- 1 yıl
Tuhaf ama gerçek, naberrr 😅
- 1 yıl
İtaat ettirmeye çalışana engeli bas. Görsün naberrrrri :D
- 1 yıl
Ahahah :D ama gerçekler neden zora gider ki 🥹
- 1 yıl
Bilmem. Kabullenmeyi dene sen de :) Her şeye itiraz ederek zaferler elde edemezsin :)
- 1 yıl
İnandığım şeyler uğruna fikirlerimi savunmaktan asla vazgeçmem, kabullenmek bana göre değil. Sonucunda zafer olsa da, olmasa da ☺️
- 1 yıl
Polat Alemdar mısın be dayı. Sonunu düşünen kahraman olamaz misali klişelerle gelme. Sosyetik ol. Şekil ol mesela :D
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır tabiki. Bu bilgiyi nereden edindiniz 🤣
18 Yorumla- 1 yıl
Biliyoruz efenim, tecrübe de diyebiliriz djdka
- 1 yıl
Araştırmışlar yahu :D ben ne bileyim hajda
- 1 yıl
Sen arada kaynamışsın :D
- 1 yıl
Ama kaynatan sen değilsin, seni kaynatmışlar arada :D
- Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılErkekler biraz da gazla çalısıyor ya bence😀 yani evet yaptırabiliriz.
11 Yorumla- 1 yıl
Gaza getirince harbiden kendilerini öyle sanıyorlar :D
1 yılÇok iddialı teorik bi söylem pratikte görmek lazım isteyen denesin işe yarar belki
11 Yorumla- 1 yıl
😅 çakal
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pohpohlamak değilde suyuna giderek çok şey yaptırabilirsin :d her şeyi olmasa da
16 Yorumla- 1 yıl
suyuna falan gidilmez, şımarıyorlar sonra
- 1 yıl
Hiç sorma :D
- 1 yıl
Aklının ucundan dahi geçirme 😅
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevmem ve işime gelmesi ile alakalı bir durum 🤣
17 Yorumla- 1 yıl
Sen seversin :D istemem yan cebime koy misali
- 1 yıl
Hahaha wooow büyük laf dimi bu :D
- 1 yıl
Büyük laf değil miydi acaba :D wow falan dedik şimdi
- 1 yıl
Kandırma beni :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTamam canım sensin cümlesi hoşlarına gidiyor anaları öyle büyüttüğü için
12 Yorumla- 1 yıl
sjdjs acımasız :D
- 1 yıl
😁
Gizli Üye(25-29)1 yılOoo çok güçlüsün aşkım aşırı sihirli bu cümle bak şu cümleyle ve söyleme şekliyle yaptırılamayacak hiçbir şey yok diye düşünüyorum 😂😂
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBöyle söylüyorum ve o koltuk kabarmasını gözünde görüyorum bıraksan uçacak koltuklarıyla 😂😂
- 1 yıl
Abartmayalım :D sonra indirmek güç olabilir sjfks
Cevap sahibi1 yılÖyle diyorsan öyledir sosyo 😂
- 1 yıl
🤪
1 yılPohpohlamak yerine hoşuma giden özelliklerini överim gurur duyarım aynı şekilde bende bazen beni övmesini beklerim kim değersiz hissettiği beğenilmediği bir ilişki de kalır ki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. 11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. İki agu buğu
İki miyav
Heh oldu tm
11 Yorumla- 1 yıl
Olmadı, yeniden 🙄
Hayır bazı erkekler için bu mümkün değil. Öyle şeyleri yemeyen zeki erkekler var
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılsadece pohpohlamak ile olmaz
çünkü her şey bir süre sonra tekrara düşer ve başka kriterler gerekir10 Yorumla
1 yılPoposunun farkında olan adam için işlemez bu sistem.
Yaptırabildiğini düşünüp hüsran yaşayan çok kadın var.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılErkeğim aslanım sana çok güveniyorum duymak hoşuma gidiyor. Tabikide içtenlikle söylenince işe yarıyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim cizgilerim ve kararlarim var.. Sevmem oyle kadinlarida. Evde oturup cocuklarimi guzel yetistirsin kendini gelistirsin kafi.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAynen öyle yapan hatun candır benim gözümde ama bizimkinde iş yok
10 Yorumla
1 yılZaten kadınlar her şekilde istediğini yaptırır.
10 Yorumla
1 yılKimseyi pohpohlayamam. Birine bir şeyi yaptırmak için de çabalamam. Kendi isteğiyle yapsın isterim.
10 Yorumla
1 yılTam tersi bence birkaç iyi söz söyleyelim diyoruz pişman oluyoruz hemen havaya giriyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hayır ben gerçeklerden yanayım netlik istedigimi açık açık söylerim olur biter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok güçlü bir erkek iki tatlı lafa kanmaz. Olamaz bunu erkek içtenlikle isteyerek yapmalı 😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. Bana işlemez mutlaka bir bit yeniği arama çabası içine girerim
10 YorumlaBence erkeklere mantık çerçevesinde yaklaşarak herşeyi yaptırırsunız
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler yönetilmesi en kolay varlıktır bu devirde. İki ellet, tamamdır.😏
10 Yorumla
1 yıltabii ki arada dozunda pohpohlamak lazım 😃😂
23 Yorumla- 1 yıl
Bir de doz ayarlayacağız djdja
- 1 yıl
dozsuz olmaz hayatım 😂
- 1 yıl
Uğraşılmaz valla :D
Bence yaptırabiliriz 😅
21 Yorumla- 1 yıl
Wuhuu :D yaptıralım ksdka
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmam ben şahsen inadım inattır bazen bi karar alırsam asla değiştiremezsin
10 Yorumla
1 yılİşime gelmiyorsa yapmam, anca hayatımda görüp görebileceğim aşırı seksi aurası yüksek çok çekici bir kadınsa belki yaptırır
20 YorumlaValla bence hiç alakası yok. Ne sen bunu karşı taraftan bekle ne de sen yap. Denge kurmaya bak ilişkinde.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı.
1 yılASLAN burcuysa evet 😄
16 Yorumla- 1 yıl
dhdjaj katılıyorum sana
- 1 yıl
Eşim aslan çünkü 😄
- 1 yıl
Çok severler egolarının okşanmasını 😅 ilk sevgilim aslan burcuydu
- 1 yıl
Eşimi taksiciye bile övmüşlüğüm var benim de imtihanım buymuş hshshs
- 1 yıl
Allah başka dert vermesin sjdja
- 1 yıl
amin hshsh
1 yılHak ederse pohpohlarım😂
13 Yorumla- 1 yıl
Hak etmesi gerekiyor diyorsun 😅
- 1 yıl
Hak edene hakkını vermekte iyiyimdir 😂
- 1 yıl
Helal :D
1 yılAslan burcuna evet 😅
114 Yorumla- 1 yıl
Egooolar sizi
- 1 yıl
Egolu olsak yapmayiz 😀
- 1 yıl
Ya bıraaak 😒
- 1 yıl
Sen akrep miydin 😀
- 1 yıl
Boğayım :D
- 1 yıl
Bagarim diyecekmissin de "r"leri soyleyemiyomussun gibi oldu 😅gerci yazi dilinde olmaz o da neyse artik 😀😀
- 1 yıl
Sus be, sen yazmayı öğren bakim :D
- 1 yıl
Benim bilmedigim bi sey yok sen sus 😀😛
- 1 yıl
Bagarim nedirrr :D
- 1 yıl
Ahahhgjll ben de diyorum bagarim ne, ne diyor bu kiz 😅Boğarım iste 🙄
- 1 yıl
Hayır boğayım :D
- 1 yıl
Hepinizi döveyimmmm 😅😀😀
- 1 yıl
Döverim yes :D
- 1 yıl
😀😀
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılÖylemiymis 🤣🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Öyleymiş :D araştırmalar bu yönde
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. gazla çalışıyoruz biz zaten
13 Yorumla- 1 yıl
Yanınızda çakmak çakmaya gelmez 😃
u 1 yıl- 1 yıl
😂😂
Yaptirirsiniz kdjd
21 Yorumla- 1 yıl
Tiririiz :D bence de
Hepsi o tür davranışlara kanmaz bence 😃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılHayr hiç yaptıran biri olamıyorm
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yiğenlerim hariç yapmam .
10 YorumlaHayır herkeste işe yaramaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır bi yerleri kalkar
10 Yorumla
1 yılHayır yapamayız
10 Yorumlaİstemeyen yapmaz o yüzden gerek yok böyle şeylere.
10 Yorumla
1 yılKatiliyorum kesinlikle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben pohpohlanmadım hiç 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler her istediğimizi yapamaz.
10 Yorumla
1 yılGenelleme yaparsak evet ama herkese etki etmez
10 Yorumla
1 yılKendini bilen erkekler hariç evet.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz öyle o işler efenim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır ozaman kaçarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSanmıyorum kendilerini bir halt zannederler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPohpohlamak daha kötü
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Evet geneli öyle
10 Yorumla
1 yılSanmıyorum jxjdjd
20 YorumlaYemiyoruz artık 😅
17 Yorumla- 1 yıl