Hayatta ne istediğinize karar verin; kalkın ve başarana kadar asla vazgeçmeyin.
"Bill Porter"

Hayatta ne istediğinize karar verin; kalkın ve başarana kadar asla vazgeçmeyin.
"Bill Porter"

Hayır kendini ödüllendirmek saçma. ödül başkası tarafından verilirse anlamlı olur. ceza da saçma insanın kendine ceza vermesi ya da acı çektirmesi doğru değil. bunun yerine ders almalıdır. sadece
Aslında ödülden kasıt küçük seyler de olabilir.☺️
İnsanın kendi kendine ödül ceza mekaniği uygulaması bir aşamadan sonra insanı yapmacıklığa ve şartlanmışlığa iter. Bu insanın kendine karşı yapabileceği maksimum sahtekarlıktır.
Kaldı ki bu sürdürülebilir bir şey değil. Benim adam olmam için bu otoriteyi bana başkalarının gerekirse zaman zaman zora başvurarak bazen iyi bazen kötü tarafımdan ama en nihayetinde yapıcı bir dille/yöntemle ve en önemlisi uzun vadeli bir stratejik taktiksel planlama ile alternatif senaryoları göz önünde tutan bir süreç içinde uygulamalıdır.
https://www.youtube.com/embed/ib3lCMfVSQIMerhaba, tabii ki onu sürekli zihnimde yeniden yaşarım ve neyi doğru veya neyi eksik yaptıysam kendime hatırlatırım. Öz eleştiri süzgecinden kendimi geçiririm yani. Daha sonra kendime küçük ödüller alırım iyi gelişmeler sonucunda. Ceza olarak da yaptıklarımdan ders çıkarmalıyım derim.
Ya hiç kendimi cezalandırmak aklıma gelmedi 😂 ama çok zaman ödüllendirildiğim oluyor bazen kendime bir hediye alıyorum bazende kahve ısmarlıyorum
Ahahha ne güzel kendine oldukça insancıl ve değer veriyorsun demekki😂😇
@biscolatagirl Aynen gülüm 🌹öylede diyebiliriz aslında çünkü insan önce kendine değer vermeli sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü 🙋
Çok doğru kendindeki değer hissini görmedikçe değersizlik hissini fırsata dönüştürüyorlar💐
Kesinlikle öyle 👍
Cevap
8Cevap
Ödül kaçınılmaz, kendimi cezalandırmak aklımın ucundan geçmedi 😅
Kendimi cezalandırmam ama ödüllendirmeyi çok severim ✨
🍀🍀🌺
Cezalandırmam.. Hiçbir şey benden değerli değildir.. Ama ödüllendirmeyi çok severim.. Bana zaten bir çikolata da olsa yeter.. En güzel ödül bu olurdu..
Hayatta her şeyi hak edemeyiz. Bazı şeyleri hediye alırız, bazılarını da satın. Baktım canım istedi, alan da yok. Kendime alırım. Hak etmem, kendime ödül olarak görmem gerekmiyor. İnsan bazen kendine de hediye alır, içindeki çocuğu yaşatmak için gereken ufak dokunuşlar sadece.
Ceza yok ama ödül hep var. Kimi zaman güzel bir cevap verdiğim için kendimi ödüllendiririm. Ki yerinde ve çok iyi ayarlanmış bir cevap vermek beni mutlu eder 😄
🌺🌺🩷
Kendimi asla cezalandirmam.. Sade bir hayat yasiyorum.. ihtiyacim ne varsa alabilirim. Ama sadelik tercihim.
✅💯
Kendimi cezalandırmam ödülellendiririm ama canım kendim kıyamam bana jdnsnsn
Yaa tabi kıyma kendi narsistin ol arada😇😎😉
Gerekli tabiki 🌸😇😅
Kendinizi küçük şeylerle şimartabilirsiniz ama kendi kendimi cezalandiramam
💐💐
Cezalandırmama gerek kalmaz çünkü zihnim zaten ruhumu yer bitirir, hata yaptığımda öyle gamsız değilim maalesef. Ödüllendirme kısmını eylem olarak yaparım evet.
Kesinlikle aynada hep kendime kızar hatalarımdan ders çıkarırım
Genellikle ödüllendiririm. Hatalarımda içime kapanırım sadece.
Kendimi şımartırım
Ödül çikolata olur cezada bişey yapamiyom kendime
Kücuk ama mutluluğu büyük💫
Kesinlikle 🍫🍫
Yani yaşadığım duruma göre değişir açıkçası
Evet birgün bir şey yemem mesela
Cezalandırmam ödüllendiririm.
Evet yaparım
Yok o işi zaten basimdaki kiz yapitor yeterince :D
kesinlikle yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?