Güncellemeler
1 yıl
Gerçi aklıma geldi ergenllikteykende odamdan çıkmazdım okula gitmek yerine arkadaşlarla dışarda takılırdık ailemle hiç bağ kurmamışım aslında
Hep dışarıdayım arkadaşların evinde kalıyorum ya da clube Bara falan gidip sabahlıyorum
artık eve nadiren gitmeye başladım anne babam seni özlüyoruz falan diyorlar ama onlarla da takılmayı sevmiyorum artık
fotoğraf komik diye koyuyprum arkadaşım çekmişti ğreşğrlf

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaşına göre dışarısı çok daha eğlenceli. Birkaç yıl sonra gece hayatı yorar durulursun büyük ihtimalle
belki bir amaç bulursam biraz yavaşlarım
Açıkçası bu yaşam tarzında seni çeken aktivitenin ne olduğunu anlamalı önce. Meselâ zihnini boşaltmayı mı seviyorsun, veya bu ortamlarda ilgini çeken erkeklerden ilgi görmek ya da onlarla vakit geçirmek mi hoşuna gidiyor, yoksa sadece bir dakika sonrasını düşünmeden yaşamayı mı seviyorsun... Belki de bu yaşam tarzı sana yaşadığını hissettiriyordur. Bu tarz bir durum varsa mevzu daha derine iner. Ama varoluşsal bir boşluk, amaçsızlık veya hayata nihilist bir yaklaşım sebebiyle bu yaşam tarzını seçiyorsan, bir çeşit uyuşturucu gibi, o zaman bir amaç bulmak hayatını değiştirebilir gerçekten de
Eh nihilistim..
bir uyuşturucu gibi ve onları da kullanıyorum. Sanırım biraz sınırı aştım ama yolumu bulmaya çalışırken kendimi eve kapatmak istemiyorum eğlenerek hareket ediyorum
Kendini eve kapatmanı tavsiye etmem zaten. Ben de nihilistim ve kullandığın maddeleri kullandım, belki aynıları olmasa da. Şahsi önerim, arada bir kendinle başbaşa kalman, içinden geldiği gibi düşünmen ve gerisini zamana bırakman :) Ha bir de biyografi okumanı tavsiye ederim, çok sıkarsa likör açarsın yanına kfkdjd
Ahah teşekkür ederim, bir ara zamanım olursa bir göz atarım
Evde sıkılıyorsundur belki ailenle vakit geçirmek eğlenceli gelmiyordur bunu bilemeyiz ama foto çok iyi zushdhfxhxgx
Slşwöeşeem sağol
La bura yıldız teknik üniversitesi kampüsü mu hemen şikayet ediyom hahaja
He?
Sende alışkanlık var, dışarılarda sana mutluluk getiriyor. Senin hayatın yapacağı bir şey yok.:)
🤍
Alıştırdın kendini bu sebeptendir
Şeytan olmuşsun kendine çeki düzen ver yoksa fazla yaşamazsın
var mı akşam kadıköyde dilo adlı mekanda buluşmamız
Türkiyeden değilim
Bu kafayla sonunun ne olacağını kestirmek zor
Çünkü en atarlı sensin.
Keşke ben de dışarı çıkabilseydim
Özgür ruhlu bir kız olman normal
doğru sanırım küçük çocukkenfe büyükler bir şey dediğinde yine fe istediğimi yapardım sonu ceza olsa da
Kardeşsiz mi büyüdün
Yaşın kaç