Rahatlık batıyor derler ya öyle bir şey gibi. Ortada bir dert yokken kendi içimde bir şeyleri isteyip olmayınca da kendi kendime üzülen, aslında kaybettiğim bir şey olmamasına rağmen bir şey kaybetmiş gibi yıkılan depresyona giren, kimseye belli etmeden o depresyonu yaşayıp sonra geri çıkan tuhaf biriyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kendine geri zékalı deme olur öyle şeyler.
Var olabilir biten şeyleri hatırlamam pek
Rahatlık batıyor derler ya öyle bir şey gibi. Ortada bir dert yokken kendi içimde bir şeyleri isteyip olmayınca da kendi kendime üzülen, aslında kaybettiğim bir şey olmamasına rağmen bir şey kaybetmiş gibi yıkılan depresyona giren, kimseye belli etmeden o depresyonu yaşayıp sonra geri çıkan tuhaf biriyim
Biraz eziyet gibiymiş. Farkındaysan bu da bir başlangıçtır değişebilmek için
Karakter ve yapı değişmez ki. Duygusal bir yapı bu. O yüzden oluyor. Ama keşke duygularımı aldırabilsem de duygusuz olabilsem
O antidepresanla oluyor
Sen bensin bacım
:)
Önceden insanlara değer verip anlam yüklerdim artık benim için bana değer veren insanların anlamı var.
elbet birgün doğru kişiyi bulur kendi kendine başlayıp bitirmekten kurtulur başkasına başlatıp beraber bitirtirsin...
Evet kendimle basbasayken bir sürü sorun çıkıyor ortaya sonra kayboluyor kendilignden
Üniversiteyi kazanamazsam benim için her şey bitmiştir
Günaydın.. içime attığım tekşey yemekler.. dert bitmez yoksa
Evet, bazen içimde kendi kendine başlayan ve biten düşünceler oluyor. Senin de böyle durumların oluyor mu?
Oluyor
Neden tek başına yaşadığını ve onun haberi olmadı
Herkesin vardır
Evet giriş gelişme sonuç oluyor
Kendi kendime çok defa tribe girmişimdir
Olmaz olur mu oldu tabi 😒
Evet var içimde yaşıyorum çoğu şeyi
Hayır yok.
hayır yaşamadım
ne oldu size?
Olmaz mı hanımefendi hiç olmaz mı...
oo bir ton şey var