+1 yılşu an kötü hissedebilirsin ama yarın ya da 1 hafta sonra ya da 1 yıl sonra belki çok mutlu bir hayatın olacak sende bunu hayal ederek kendini avutacaksın en güzel seçenek bu bence
01 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo iste ben kendimi bitiriyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen boş veriyorum yıllardır
00 Yorumla
+1 yılİçip içip uyuyorum ben hem mışıl mışıl uyuyorum hemde uykuydan hiç bir şey seni üzemez ama tabi senin konun ne tam olarak bilmiyoruz ki
028 Yorumla
Soran+1 yılben evde icemem beni evden kovarlar
Soran+1 yılbenin hayatim b. ok olmus bok gibi degersiz olmusum
- +1 yıl
Anladım seni böyle hissettiren şey ne işte ne yaşadın ne oldu
Soran+1 yılYeni 3 saattir agladim simdi nasil gilmi basa sarayim İsmail
- +1 yıl
Sarma sarma bence yetmiştir o kadar açılmadı mı için daha
Soran+1 yılSadwce sana desem de aile sorunlu uni mezunu issizim + kimseye duygusal acidan guvenemiyorum beni degersizlestiren biryerden baska gidecek yerim yok hayatim bok gibo
Soran+1 yılValla İsmail icim hala buruk migdem bulaniyor acilmadi
Soran+1 yılyiaaa haaaıkğhhh cevap ver🏹
- +1 yıl
Aile yani evet bu yaşlarda bıtkınlık getiriyor işsizlik falan yani tabi psikolojik olarak istemesen de etkileniyorsun belli ki çıt kırıldımsın duygusalsın ya da artık çok birikti içinde yani hayat böyle aslında fazla umursamamak gerekiyor bir yerden sonra boş ver etmeye başlıyorsun olursa olur olmazsa olur oluyor hayatımız
- +1 yıl
😄😄 uzun yazdım azıcık ya 😄
Soran+1 yılBabam beni kucukken kemerle dovedi
Aslan olacagima kedi gibi oldum hala aglagim- +1 yıl
Aaa yani bak şimdi ne dicemi bilemedim ne denir ki yanii ben üni gittiğimde muhtemelen dönmezdim geri
Soran+1 yılben salagim korkagim
- +1 yıl
Kimse canım değildir de cesaretine bir şey diyemem tabi ki ama bir adım atarsın o adım seni nerelere getirir gün gelir iyi ki yapmışım dersin pişman olacağın bir şey yapma yeter hayatı yaşayarak tecrübe ediniyoruz korkmaya gerek yok
Soran+1 yılsag ol cesaret hapimi aldim yiaaa haaaikkhh 🏹🏹 oku firlattim
- +1 yıl
Hadi bakalım ok nereye gideceekk mdhdjnd
Soran+1 yılo sandalyenin arkasina firlattim puhahah 😂
yiiiaaaah haaıhhkkğğ🏹🏹- +1 yıl
Hahahah manyak orası güzel ama kafa dağıtmaya gidiyorum oraya ben miss gibiii 😄😹
Soran+1 yılHayir hedef sensin Smail 😂
- +1 yıl
Heee ben senin neye ihtiyacın olduğunu bulduuumm 😁
Soran+1 yılneeeiyyyyyyyy😂
- +1 yıl
Bana ayol neye olacak msndjsn benimle olan sohbete benim enerjime samimiyetime sıcaklığıma 😹😹
Soran+1 yılhahaha süpersin ya sen 😂😂😂
- +1 yıl
Öyleyim tabi ne sandın 😄😄 ama pek anlayan yok bizde deli taklidi yapıyoruz artık 😄😄
- +1 yıl
Uyudun mu naptın lo smhdjsnsm
Soran+1 yıl
aşkom insanlara dert yaniyom ağliyom- +1 yıl
Aaağ yeter la yeter hiç mi güzel şeylerden bahseden yok kafan dağılsın diye kaç saattir doymadın mı üzülmeye sen yazsana bana mantıklı düşünmeni sağlıyayım az dert dert dert ne la bu yeter 😄
Soran+1 yıltamam iismaalll 😂🏹
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sararsa sararım sarmazsa kendi yöntemlerimle sardırırım
09 Yorumla
Soran+1 yılyontemin ne iste
Soran+1 yılspora basladim ama su an bi ugrasi yapacak durumum yok cikip yurumek iaterim ama basima ne gelir bilmem su an sadece agliyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim
Soran+1 yılboyle deyince tekrardan agliyorum bu kadar degerliyim neden kimse degerimi bilmiyor diye
... yine gozlerim doldu isye
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSohbet ederek kafamı dagitmayi denerim tabi sohbet edecek bulabilirsem
00 Yorumla Kötü hissettiğimde içime kapanıyor eğer evdeysem uyuyarak geçmesini sağlıyorum bazen işe yarıyor tavsiye ederim 🤣
00 YorumlaYeni bir arkadaş edinmek isterim mesela seni merak ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyoz zaten beni benimle mi oyalayacak mesajlarima gec yazacaksin konduktor
Soran+1 yılya dur sana yazcam simdi
+1 yılBen de öyleyim çok kötü düştüm tek başıma mutlu olmaya çalışıyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılnasil ayaga kalkcaz bana surekki tekme atiyorlar
- +1 yıl
Açıkcası size iyi gelen şeyler yapın sonra tekme atanların size kastiyeti varsa sizde onları hayatınızdan olabildiğince uzaklaştırın ve enn önemlisi kendi kendinize meşguliyet edinmeyi mutlu olmayı öğrenin joker olarak da şunu diyebilirim bazen sadece hiçbir insana umut bağlamayın amacınız olmasın Allahtan başkasından bir şey beklemeyin beklentiniz sadece Allaha olsun
Soran+1 yılBenim artik alllaha kitaba inancim kalmadi
- +1 yıl
Diğer yorumları okudum üni kazanmanın zorluğu disiplinli ve doğru stratejiler olur iş istiyorsan çık ara derim çoğu yerler ilan niyetine dükkan önüne asıyorlar unutma Allaha güvenip bazen kendi aklına güvenmediğinde bile bazen çok güzel tevekkül ediyorsun elinden geleni yapıyorsun ama Allahtan daha iyi akıllar istiyorsun yani şunu diyorum Allaha dua ederken akıl iste mutluluk iste aile içi neşe huzur iste hep ben 25 yaşımda dinimi yaşamaya çalışıyorum yeni başladım çok faydası var
Soran+1 yılAilem beim hayatimi s. ikmis birakmis ne ailesi bunlardan kurtulup huzurlu olmaktan baska carem yok
- +1 yıl
Bana özelden mesaj at konuşalım senin durumun bana benziyor
Soran+1 yılsen kendini kurtarabildin mi
- +1 yıl
Hayır ama mücadele arıyorum yol arıyorum bu hayat en güzel nasıl yaşanır usül arıyorum iyi bir bölümde okuyorum tamam ama bu en basiti canım dediğim gibi disiplinli çalışma doğru strateji seni kazandırır istersen birbirimize yardım edebiliriz mesaj atamıyorum sana sen bana atabiliyorsan at buradan değil de güzel güzel ikimiz konuşalım
- +1 yıl
Bir de yeniden başlamak için sadece umuda ihtiyacımız vardır bunu sağlayan veya sana sağlayabilecek insanlarla görüşmelisin bana ulaşmak istersen direkt mesaj at seni hiç tanımıyorum ama kimin nasıl yardım edebileceğini kestiremiyorum başka aklına takılan varsa sor bana
Soran+1 yılbolumun ne?
- +1 yıl
Canım normalde burada yazmam ama sana faydam olur diye yazacağım senin için ben DGS ile hemşireliği kazandım sadece Mat çalıştım temelim çok çok çok azdı 5 10 net falandı 2 yıl çalıştım 2. yılda oldu 37.75 net ile sayısal 1919. Oldum ve kazandım ama çalışırken bile ailem benim moralimi düşüren haraketlerde bulunuyorlardı kazanamayacaksın derlerdi genelde az çalıştığımı düşünüyorlardı ama çok iyi anlamadıklarından iyi bir çalışma yaptığımı bile bilmiyorlardı
- +1 yıl
Bir de iyi misiniz şu an
- +1 yıl
Biraz daha umut aşılamaya çalışıyorum buradan bir yere kadar ulaşmak isterseniz instagram silmiştim faydasız olduğunu düşündüğümden ama yeniden açıp verebilirim
Soran+1 yılsag olun umut oldunuz tesekkue wdeeim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıllardır sarmıyor artık umursamıyorum beklentim yok tükendim açıkcası sonumu bekliyorum çaresizce
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tekel bayii arıyoruz.
18 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım yorum 😹 🍻
Soran+1 yılyaaa hak🏹
İsmaik hak
pugagaggaa- +1 yıl
😄😄😄 çok ayıp 😄😄
Soran+1 yılvuhahahaha 🏹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Soran+1 yılyiaa hiaaakğhhhh Smail Haaıghhkk😂
- +1 yıl
Sen eğlen yeter ayıp olsun önemli değil 😄
Soran+1 yıladini her gordugumde bu sekilde okuyordum icimde kalmadi zaten anonimim puhahaha
- +1 yıl
Hahahahah sıkıntı yok yaa yüzünü güldürüyorsa mshdjdnsn
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSarmıyor cidden. Ben de sigara içiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılben ictim de bi halta yaramadi
Cik balkona bi muzik dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılkac tane sigara ictim muzik dinlesim aptal gibiyim
+1 yılBen onu sararım ne yapayım🤣🤣🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeni mutlu eden şeyleri yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir şekilde sardırırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen hayatı bir yerlerime sararım 😄
00 Yorumla Ben de rezalet hissediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Hayırdır ne oldu
514 Yorumla
Soran+1 yılsana ne atillla
Soran+1 yılatilllasin
Soran+1 yıltaniuodum atthillaaaa altarin ogluuusuunn
Soran+1 yılsus atillaaaaaaaaaa ha hs haaaaaaaaaaa
Soran+1 yılgelirsem dograrsin beni okmaz ben tomrisim hahaha
Soran+1 yılsus yoksa aşık olucam
Soran+1 yıltamam yaman.
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. uzun süredir sarmıyor akışına bıraktım
00 Yorumla
+1 yılKendime zarar veririm
01 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama
+1 yılBen uzun süredir bunu hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılİsteklerim uyanır onlarla ilgilenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDertleşebiliriz istersen
021 Yorumla
Soran+1 yılkonuyu saptirmayacaksan olur buradan kimsehe guvenemiyorum kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılHaklısın güvenmemek ta saptırırsam ban engeli
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın
Soran+1 yılburdayim
Soran+1 yılsen kendini nasil hissediyorsun
Soran+1 yılona gore konusucam
Cevap sahibi+1 yılİyyim ben çok şükür
Soran+1 yılAma sen beni anlamwssin ki o zaman
Soran+1 yılDipte yasadigin zaman neydi mesela olay?
Cevap sahibi+1 yılBoş. Ver ya ama sorguladın yardımcı olayım dertleştim dedim sen nerelere takılıyorsun
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılhaklisin kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılSorun ne tam olarak
Soran+1 yılBu hayatta kendimi kurtaramadim hala ailemleyim uni mezunuyum ve kimseye guvenemiyorum asiri toksik ve yarali bir aile gecmisine sahibim su anda dahi bana ne deger verirler ne insqn yerine koyarlar hep kucumseme
Cevap sahibi+1 yılBi iş bulup çalışamıyor musun
Soran+1 yılsinqvi deniycem pek sansim yok ama oyle bi girucem
sonra aticam kendimi bi ise kursa gityim ozel guvenlik olurum bi sıkıntı olmaza
ama ben kendimi bu hayatta aileswn yana hep eksik hissedicem zor bi kız icin cok zor ölmemiş ama ayaginin tokezlemesine alisik hatta bunu bekleyen bir aile asurekli yapamazsin edemezsin asagilamalar ozsaygimi dusurduler.
Soran+1 yıldefalarca bazi islere basvurdum geri donut alamadim gecen yik bi ise baslamistim ama dayanamqdim cunku bana tuvalet temizletiyorlardi temizlikci gibi kulkanuyorlalrdi mankenleri yapilarlardi ama dusuk sigorta + az maasla bir de ordaki zengin bebesiyle ayni tutulmuyor asagilaniyordum
Soran+1 yılBen kotu bi insqn olamiyorum allah belami versin diycem allaha dq jnanmiyorum artik
Cevap sahibi+1 yılÖz saygını kaybetmene izin ver takma duymazdan gel görmezden gel evet zor yaşadıkların ama buna alış ve iyi olma çalış zor olcaka evet ama sen istersen yapamayacağın şey yok
Soran+1 yıloyle bisey yok iste isteyip de yapamqdigim seyler cok
bir iliski yapmak istesem mesela kimseye guvenemiuorum hemen uzaklqsiyorum cirkin degilim ama sirf bu yuzden bile beni asagiladilar kimse sqna katlanmaz vs oysaki ben erkeklere kotu davrandigim icin degil aksine sadece saygili bi sekilde uzaklqsiyorum. 25 yasindayim ama liseli bir kizla esit hayat bosluguna sahibim. Kendimi gelistirdim mi evet cahil kalmadim ancak neye yarar
Cevap sahibi+1 yılİstediğin şeyleri yap işte herkesin hayatı dört dörtlük değil bazı sıkıntılar var Diye hepten karamsar olma hayata karşı hayatın da bazı şeyler iyi olsun bari bunu için uğraş
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nen var noldu
01 Yorumla
Soran+1 yılsus..
- Kişilik & Karakter konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yıluyurumm
02 Yorumla
Soran+1 yıluyuyamiyorum
- +1 yıl
dujj al
+1 yılFilm izler çayımı icerim
10 Yorumla
+1 yılUyurum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyumak en güzeli
00 Yorumla
+1 yılHayatı zararım hahahahahha
00 Yorumla
+1 yılKitap okurum, yazarım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevden dışarı çıkmam
00 Yorumla
+1 yılHareketli şarkı açıp mutlu olmaya bakıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Bütün sıkıntı stresi bı tarafa bırakıyorm
Mesela hangi yönden
02 Yorumla
+1 yılGece sahil kenarında denizi izlemek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyurum tüm gün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖrgü örüyorum