Hayat amacini bilmemek?

Neden burdayim, neden yasiyorum? Amacsizca öylece gelen dalgalara tutunup beni bilmedigim bir yere göturmesini mi beklemeliyim? Ben diyebilmem icin sesimi mi cikarmam gerek tepki mi göstermem gerek etrafi dagitmam mi gerek ne yapmam gerek? Ben bu dünya'ya uyumlanamiyorum bir türlu, benim yerime baskalari secim yapiyor benim yerime baskalari konusuyor benim yerime baskalari begeniyor. Benim burada ne isim var peki? Sesimi cikarirsam bana hemen bir damga bulup yapistirirlar. Siradan bir sade yasami nasil benimserim? Aile coluk cocuk bana göre degilse? Benim kendimi buna zorlamam mi gerek? Nasil zorlarim? Ben hayat amacini bulmayan biriyim ne yapmasi gerektigini anlamayan biriyim.

Güncellemeler
1 yıl
Bana ne yapmam gerektigine dair bir isaret ver benim anlayabilecegim sekilde yap bunu, cunki ben su an yasayan bir öluden baskasi degilim. Kepazelik mi yapayim? Istemedigim birine mi dönuseyim? Bana uygun olmayan bir hayati kabul mu edeyim? Ortada ruhsuz mu dolasayim ne yapayim? Ben hayatin anlamini anlamayan cahil bir insanim, digerleri gibi yapamiyorsam sorunlu oldugum anlamina mi gelir?
Güncellemeler
1 yıl
Bu dunya benim icin fazla mi büyùk? Cok fazla gürültülu ve ben sasirip kalmis durumdayim. Benim rolum ne bu hayatta? Susup öylece bakmak mi? Izlemek mi? Bu boktan senaryoyu?
Hayat amacini bilmemek?