Kişilik & Karakter Haftanın ilk günü uykunuzu alabildiniz mi? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor 2 3 saatlik uykuyla işe geldim. Biri üstüme kocaman kahve atabilir mi? 🥺 Hahshs Güncellemeler1 yıl Süper soru 🥳 Haftanın ilk günü uykunuzu alabildiniz mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sen hani duş alıp uyuyacaktin😂😂 sana kahve az gelir😂Evet uykumu aldım. Hatta uyku arasında fizik tedavi dahi gördüm.😇 0 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Aldım zaten 😂Fizik tedavi olayını anlamadım 😅 Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Küçük bir cihaz var sorunlu bölgeye bantlari yapistirip minik elektrikler veriyor. Fizik tedavi olayi için hastaneye gitmek yerine cihazı aldım evde kendim yapıyorum 😅 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yaauv akıllı gadın yaauuvv Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Evett😅 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Püpüpüü 47 kere maşallah 😌 Yorumla
Biburc Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Asla alamadım çünkü 3 buçuk saatlik uykuyla duruyorum🥲 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Uykumu rahatça alıyorum çoğu zaman. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Az uyudum ama iyiyim 1 0 Yorumla
ruyaturlin Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Uyku alınan bir şey mi 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Tabi fakirim ben 50 liralık alıyorum hep Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet alındı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen hani duş alıp uyuyacaktin😂😂 sana kahve az gelir😂
Evet uykumu aldım. Hatta uyku arasında fizik tedavi dahi gördüm.😇
Aldım zaten 😂
Fizik tedavi olayını anlamadım 😅
Küçük bir cihaz var sorunlu bölgeye bantlari yapistirip minik elektrikler veriyor. Fizik tedavi olayi için hastaneye gitmek yerine cihazı aldım evde kendim yapıyorum 😅
Yaauv akıllı gadın yaauuvv
Evett😅
Püpüpüü 47 kere maşallah 😌
Asla alamadım çünkü 3 buçuk saatlik uykuyla duruyorum🥲
Uykumu rahatça alıyorum çoğu zaman.
Az uyudum ama iyiyim
alamadım
Bendensin 😄
Aldım
Evet
Çalışmıyorum.
Aldım uykumu