Son zamanlarda sürekli şarj aleti ile kavga ediyorum. Ya en sonunda o beni boğacak, ya da ben onu parça pinçik edicem. Şimdi ananı miyavlatmaya gidiyorum şarj aleti..
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Sigaram var. neden bilmiyorum son aylarda sigara tadı tuhaf bir. bazen yanıyor ama odun tadı geliyor. bazen de direk kendi kendine sönüyor veya izmarit düşüyor.
Gözlüğüm gözlüğü başımdayken aramışlığım mı yok kirli sepetinden bana bakış atmışlığı mı yok ayakkabılığa bırakıp aramaktan yarım saat evden çıkamamışlığım mı yok neler neler Gözlüğü aradığım kadar hayat arkadaşımı arasaydım çoktan bulmuştum 😂
Takıldığım, çarptığım herhangi bir şeye kibarca kızıyorum tabii. O da değil özür dileyesim bile geliyor sinirim geçtiğinde. Adamın suçu ne ben çarpmışım, önüne bak derler adama. Demiyor ya bi de 😃
Korkutucak bir şey yok, kullananlar var ama gözünü çizdireceksen en az 10 gün lens kullanmaman daha iyi olur çünkü lensler gözü yoruyor. Bir de bir kaç gün önce denk geldim bir amca var göz çukuruna bir çiçek sütü damlatıyor ovalayıp, masaj yapınca belli bir süre yakıyor ardındanf gözlerin tedavi oluyormuş. Adını bulursam atıcağım.
genelde taşlar ODKOCKCKCKCOSOWPWŞ yürürken hep düşerim takılırım söverim bende OSKXİCCKOCKFFKODOAOQQOŞ bir ara arkadaşım direğe girmişti o geldi aklıma OAKDOFOCOKFWPWOWLSLSKKSŞ
ayak serce parmagima dusman her nesneyle kavga ederim bu bi gun sandalye ayagi olur diger bi gun kapi esigi. neticede mazlumu savunmak boynumuzun borcu..
Buzdolabı idi en son. Kafamı çat diye çarptım. O kadar canım yandı ki anlatamam of off. Arkadaşım diyor ki "sıcaktan içine girmeye çalıştığın için mi oldu" aaaaaağğğ çığlık atacağım ahdıdjd