Kişilik & Karakter Gününü Kötü Geçiren Birine Ne Demek İstersiniz? İyi Şeyler Yazar Mısınız? Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim gibi olanlar toplanabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Gereksiz cevaplar yazanlar kendilerini yormasınlar ya, uğraşamam boş cevaplarınızla... Güzel cevaplar için de çok teşekkür ederim 🍓🍭🥺🙏 Gününü Kötü Geçiren Birine Ne Demek İstersiniz? İyi Şeyler Yazar Mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence sabretsin mutlaka. . iyi bir şeyler de olabilir hayatta 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yarın yeni bir gün olacak ve her gün birbirinin aynısı değil 1 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bu hayata durumu daha kötü insanlar var onları düşün 1 0 Yorumla
mutluyumişte Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben de öyleyim ama bu gün için üzüleceğime yarın için plan yapmaya başladım sen de öyle yapmalısın🩷 1 0 Yorumla
akilalmaz38 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sen uçuşsun 40 bacım bir araya gelse seni yapamaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sabretsin mutlaka. . iyi bir şeyler de olabilir hayatta
Yarın yeni bir gün olacak ve her gün birbirinin aynısı değil
Bu hayata durumu daha kötü insanlar var onları düşün
Ben de öyleyim ama bu gün için üzüleceğime yarın için plan yapmaya başladım sen de öyle yapmalısın🩷
Cevap vermem bakışımla belli ederim
Sen uçuşsun 40 bacım bir araya gelse seni yapamaz