hani o kişi herkesleşiyor mu veya artık aklınıza gelmemeye başlıyor mu? Neler oluyor?

hani o kişi herkesleşiyor mu veya artık aklınıza gelmemeye başlıyor mu? Neler oluyor?

Herkes gibi biri, tanımıyorum ki artık seni düşüncesi dökülüyor aklıma. Önceden ona nasıl bakıyor, onunla nasıl eğleniyorsam geride kalıyor. şu an, bugün, bu saatte bir başkası oluyor benim için.
Biraz önce totişimi dönüp görmezden geldiğim o kişi bu kişi. Bana bir haller oluyor. Soğuduğum zaman mide bulantısı olmaması adına kişinin gözleri hariç her yerine bakıyorum. 🤣 Görmezden geliyorum, çoğu zaman duymuyorum. Ama çocuklar bu hoş bir özellik değil. Özenmeyin. 🤣
Olm öyle de insanı çok ezikliyosun. İnsanlığından utandırıyosun. Benim ayarım yok bu konuda. Zevk almaya başladım. Hoş dil. 🤣🤣🤣
Sadizm yanlısıyız agam. 🤣
Benim soğuma süreci çok hızlı oluyor. Bir bakıyorum, o kişi ile 1 saat soğuk konuşurum, 2. saat benim için yok olur. Her anlamda yok olur.
Belirtiler olaraksa ; Konuşmama isteği, bir şey sorduğunda yalan bahane uydurma isteği vs. oluyor.
heğğğğ
Tyyy
Cevap
13Cevap
tabii, uzaklaşıyorum ve muhatap olmuyorum sonra eksiliyor ve yabancılaşıyorum. Ha var, ha yok.
Artik elimde telefon beklemiyorumdur... ya da sürekli yazsın diye beklemiyorumdur...
Artık eskisi gibi hissetmiyorum. Onunla olmak keyif vermiyor. İletişim zayıflıyor. Bir nevi bitse de gitsek diyorum.
Böyle bişe oluyor
Konuşmak buluşmak istemezsin özlemezsin itici gelir artık sana
Öyle olursun yani evet
Eskisi kadar bişe paylaşasım gelmiyor konuşmak istemiyorum yanında kalmak istemiyorum duymak bile istemiyorum 😅
O insanla olan herhangi bir şeyde hevesim olmuyor. Görüşmek, konuşmak bile bana yük oluyor, içimden gelmiyor.
Hevesim heyecanım samimiyetim kalmıyor, o kişi herkesleşiyor evet
Firildak bi erkekse istemeden tiksiniyorum. Sozunun eri degilse..
Yaptığı şeyler batmaya ve daha az affedilir olmaya başlıyor. Salıyorum kendi haline.
Uzaklaşıyorum, eski hissettiğim şeyleri hissetmiyorum
Bir şekilde suçluluk. En önce gelen belirti bu sanıyorum.
Aramak aklıma gelmiyor , düşünmüyorum, merak etmiyorum artık onu
Bilmem konuşmamaya başlıyorum ya da direk engellerim o kişiyi
Blmm ama sevip daha sonra soğudugum zaman nefes alıp verse bile tilt oluyorum
önemsiz hale geliyor bi anda aramam sormam umursamam yok hükmünde olur
Onu artık merak etmem, karşılaşınca sohbet edesim gelmez, sıradanlaşır benim için.
Sohbet etmek istemem. Kendimle ilgili bir şey anlatmam.
İlk önce hiç bir lafı sallamam, yok Muş gibi davranırim
Sonra araamm sormamm. öyle sonra es selaaaa😂
😂😂
Merak etmem, konuşmak istemem, aklıma gelmez ve hazin son.
İş yaparken küfür edip işime bile atar yapiyorsam o kişi için çok geçmiş olsun 😂
Onunla konuşmak istemiyorum. Sesini duymak istemiyorum. Mesajlarını görmek istemiyorum.
İtici gelmeye başlıyor onun varlığı bana heyecan vermiyor artık
Herkes gibi oluyor.
Dış görünüşü gözüme güzel gelmemeye başlıyor , sürekli mesaj atmak ya da aramak içimden gelmiyor. Buluşmak için çabalamıyorum.
Tiksindigim kişi kızsa midem bulanmaya başlıyor (gerçek anlamda), lagim çukuru gibi görmeye başlıyorum o kızı, altımda bile hayal edemiyorum.
Yük gibi geldiğini hissediyorum
Sıradan geliyor soğuyorum
Başlamasıyla buz tutması bir oluyor :D
Mesaj attığında sinirleniyorum sjdkd
Ilgimi alakamı keserim
Ses tonum bile klima gibi üfler
Uzaklaşıyorum sohbet daha az oluyor
Umrumdan düşmeye başlıyor
içimden sussa da rahatlasam diyorum :D :D
Ban her konuştuğu kelime batar sesine tahammül edemem
Onu göresem gelmez
siliyorum hiç olmamiscasina
Sohbet etme hevesim kaçıyor
Uzaklaşıyorum.
Gözümde bir değeri kalmıyor
Sevmeyince herşeyi gözüne batmaya başlıyor
Sinir geliyor
Buluşmak istemiyorum ve artık onu umursamıyorum.
Bir şey olmuyor
Gülmüyorum
Suratimdan belli olur
Mide bulantısı
Belli olmaz
İçimde bir sıkıntı
Direk soğurum
kusasim geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?