AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet edebilirsin tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/60ItHLz5WEAUyandığın zaman önünde iki seçenek bulunuyor. Tekrar yatıp rüyayı görebilirsin ya da uyanarak rüyanın peşine gitmek
rüyamda dinazor kovalıyordu bunun neresine gideyim :D
Dinazora doğru yürü 😂
😂
Olur et teşekkür ederim
Bilgiye efendi olmak istiyorsan öğrenmenin hizmetkarı olmak zorundasın. Bilginin gücünü eline almak isteyen kişilerin her zaman bu yoldan geçtiği görülür
Bende böyle atayım.
😂😂😂
Daha iyi oldu 😂
Gıcıklık yapma 😂
Yaparım, Emrin, Oduncu 😂
😂😂yap yap
Gözümde şimşekler çakacak gibi hissediyorum 😱😵💫
Niye 😂
Sanki birini sinirlendirdim de 😂
Ben sinirlenmem 😂
o zaman gözlüğü mü geri takayım 😋😎
Gözlüğün ardındaki gözleri görürüm 🤌🏻😂
Orada güneş gözlüğü, benim taktığım normal numaralı gözlük 😂😂😂
🤓🤓 böyle 😂
evet evet ben onu bulamadım 😂
Neyse içini de görüyoruz 😎🤣
Gözlüğün arkasını işte 😂içimi görmek ne kestin mi😂
Yok daha neler 😂 istersen yaparım 😂🤣
doktor musun yoksa sen 😂
Yok ben röntgen cihazıyım 🤣
röntgenlik işim yok benim 😂😂
Bir şey olmaz beleşten çekelim biz 🤣
zaten beleş çekmişlerdi 😂
Tabi tabi ikinci seferde öncekinin parasını almak için yolunu gözlüyor olmasınlar 😂😂
Bak gel beni dinle 🤌🏻😂
olllmazzz 😂
Sen bilirsin sırada lütfen 😂😂
sırada ki gelsin 😂😂
He yanlış oldu 😂 dükkanın önünü kapatma çekil şurdan 😂
dış kapının dış mandalı oldu 😂😂
Yaaaaa teklif sunduk almadın sonuç böyle olur gördün mü 😂
gördüm iki türlü hem de 😂😂
Nasıl 😂🤣
bi gözlüklü bi gözlüksüz 😂😂
Gerek yok teşekkür ederim.
Rica ederim
Olur et lütfen...
Sizin iyi olduğunuzu görmek isterler, ama onlardan daha iyi olduğunuzu asla. Bunu unutma.
Teşekkür ederim
Rica ederim 🤗
Olur
Artık büyümenin zamanı geldi diyorsan küçük düşünmeyi bırakmalısın
Et bakalım 🤣
Engeller sizi durdurmamalı, karşılaştığınız her bir engel sizi daha çok kamçılamalı. Çünkü başarıya giden yolları çiçeklerle süslenmiş bir şekilde bulamazsınız. Yol, engellerle doludur
Evet haklısın 🤣
😂😂😂
olur
Sadece bugün yapacaklarınız bütün yarını değiştirebilir. Bunu unutmayın
Et kanka
Mola vermekte özgürsün fakat pes etmemeyi bil
Olur
Zaferin bayrağını dağın ucuna dikmişler ama bayrak konuşanlar için değil çaba sarf edenler içindir ve sen başararak bütün insanların çenesini kapatacaksın kendine güven ve yere sağlam bas
Bu aralar ihtiyacım olan şey kesinlikle isterim:)
Hayatınızda her zaman size yanlış davranan insanlar olacaktır. Sizi daha güçlü kıldıkları için onlara teşekkür etmeyi unutmayın.-Zig Ziglar.
Bu tam benliiikkkk
😎😎😎
Tam isabet 💪🏼
Evettt😊
🤗🤗🤗.
olur et
Bazen neyi hak ettiğini hatırlamak için ne istediğini unutman gerekir.
Ne anlamam gerekiyor anlamadım
😂😂
Hedefine kör bakma 😂
O sonuca nasıl vardın cümle beni motive değil demoralize etti
😂😂🤣🤣🤣
Gönder gelsinnn
İnanç. Her şey inanmakla ilgili. Nasıl olacağını bilmiyorsun. Ama olacağını biliyorsun.
😌🙏💖
😊😊😊
Bekliyoruz motive olmayı
Bugün içinde bulunduğunuz mücadele, yarın ihtiyacınız olan gücü yaratıyor.-Robert Tew.
Ben kendinize ait bir söz söyleyeceksiniz sandım
Bütün siteye nasıl söz bulayım akıl mantık 😂
Sizde yorum yapanlara motive edici sözler yazın herkese değil dimi
He ama yine de herkesin ihtiyacı oluyor baksana kaç kişi istemiş 😂
Teşekkür ederim yinede bilsem size yardımcı olurdum bu konuda
Yorucu oluyor 😂
Rica ederim 😊
Et bakim etkileniyom mu?
Ayağa kalkmalısın artık! Etrafındakilerin yapamayacağı söyledikleri şeyleri yapmanın zamanı geldi
Hayat bir gündür oda bugün.. Sizce
Ben sana hediye edeyim mi?
Gerek yok 👍🏻
Sende bana etme gerek yok 😅
Tamam 😂
Et bakalımm
Herkes seni önemsediğini söyleyebilir. Ama sen sözlere değil, davranışlara bak.-Buddha.
👍👍 kesinlikle
ett hadi
Geleceğin senin elinde. O yüzden çevrendeki seslere kulağını kapat ve istediğini elde et
waw
😊😊
Et bakim
Sizi sevmiyor olabilirler ama kötü olduğun için değil başarılı olduğun için yoluna düm düz devam et hedefine ulaştığın zaman seni sevmeyen insanlar bile seni alkışlanacak
🤭🤭🤭
😂😂😂
😄😄.
Hadi gönder gelsin.
Kendini kötü hissettiğinde de hayat devam ediyor, sadece yapman gerekeni yap ve kötü bir günü atlatabildiğin için kendinle gurur duy.
Bugünümü çok güzel özetledi gerçekten de 👏
Olurrr
Güneşin doğuşunu izlemek için erken uyanmak gerekir ,
Hedefler de erken yol ister çevrene sağır kör ol hedefe bak vardığında her şey güzel olacak çünkü hiç kimse eskisi gibi olmayacak dik dur devam et
Ne güzel olurdu
Bu hayatta motivasyona herkes ihtiyaç duyar ama hedefi olan insanlar başarmıştır aslında bunu görmek için sadece büyük bir çaba gerekir ve sende o güç var kendine güven
Sabaha pozitif başladım teşekkürler beybi 🩵
Salla
Hayatınızdaki her şey dağılıyormuş gibi hissetseniz bile pozitif ve güçlü kalın. Çabalarınız yakında ödüllendirilecek.
Sallamıyoruz 🤌🏻😂
Hahagag
Karga gibi gaklama 😂 çarparım sana he 😂
Yavaş çarp elin ağrımasın reyz
Elim ağırdır sen ayakları sabit tut 💪🏼😎
Bak sen haşin erkeğim
😂😂
Manyak 😂
Önde gdeniyim haha
Ona ne şüphe 😂🤣
Eyvallah sağolasın haha
Et bakalım
Hayat seni zor durumlara soktuğunda "Neden ben?" yerine "İşte fırsat!" de.
İstiyorum söyle
Ne kadar hata yaparsanız yapın veya ne kadar yavaş ilerlerseniz ilerleyin hâlâ denemeyen herkesin çok önündesiniz.-Tony Robbins.
İhtiyacım olan sözdü
Tam isabet 💪🏼
Olur
Geçmişinizden asla pişman olmayın, çünkü bir gün geriye bakıp daha güçlü bir insan olmaya karar verdiğinizde sizi bu kadar incittiği için geçmişe teşekkür edeceksiniz.
Buyrun..
Negatif insanlara ne kadar az tepki verirseniz hayatınız o kadar pozitif olur.-Paulo Coelho.
Olur
Kendinle konuştuğun kadar kimseyle konuşmayacaksın, bu yüzden kendine söylediğin sözlerin sevgi ve şefkat dolu olduğundan emin ol.
Tesekkurler✨
Rica ederim 🤗
Et hadi, ihtiyacım var.
Devamlı aynı şeyleri yapmaya devam edersen eğer sürekli de aynı şeyi elde etmiş olursun
Anlamadım pek. 👀
Yaptıklarını değiştir 👍🏻
Et et et😂😂
Kendinizi kendinize kanıtlayın, başkalarına değil.
Uuuuuu 😎😂👏👏
Gerekirse kiz arkadasimizdan isteriz
Biz etmeyiz olur biter 🤌🏻
Yani mantiklisida budur
Gönder gelsin
Bazen bilmek için acı çekmek, büyümek için düşmek, kazanmak için kaybetmek gerekir çünkü hayatın en büyük dersleri acıyla öğrenilir.-Nagato.
Olur.
Her sabah, önceki gece sizi yoran şeytanlarla savaşmak için uyanırsınız. Ve bu sevgili dostum büyük bir cesarettir.
Nokta atışı hep nokta atışı. ✨
Beklemedeyim.
Olur
Et bakalım
Kendim yeterim
Taabiki.
İnancın korkundan daha büyük olsun.
Et bakalım
Tabi
Her yolun taşı vardır takılıp düşmek için değildir kalkıp daha dikkatli yürümek içindir o yüzden olumsuzluklara boyun eğmek yerine yaşadığın duygunun hakkını söke söke al oturma pes etme başar bitir şunu
Et bekliyorum
Belki de mesele bozulmuş bir şeyi tamir etmeye çalışmak değildir. Belki de yeniden başlamak ve daha iyisini yaratmaktır.
what?
Olur lütfen
Fırtınada yürümeye devam et. Diğer tarafta seni gökkuşağı bekliyor.-Heather Stillufsen.
Olurrr
Yapmaktan korktuğunuz şey, yapmanız gereken bir sonraki şeyin açık bir göstergesidir.-Ralph Waldo Emerson.
Et hadi
En kötü düşmanın bile sana ihtiyatsız düşüncelerin kadar zarar veremez.-Buddha.
Et paşam.
Ne kadar zor olursa olsun göğsünü şişir, başını dik tut ve başa çıkmayı bil paşam 🤣
Eywllh subayım 🤣
😂😂😂
Et bakalım
Başardığını gördükleri zaman neden olmasın diyecekler o yüzden başla bitir, sen yolu bitirip hedefine ulaştığın da onlar yolun başında olacaklar kahveni yudum yudum içerken onları izlemek istiyorsan hiç bir şey için geç değil
🙂 nerden biliyorsun geç kaldığımı
Motivasyona ihtiyaç duyan insanlar ya yoldadır ya da yola girmek için güç isterler ben böyle düşünerek yazdım
Doğru tahmin ettin ama çok yoruldum
Seni yoran ne?
İstediklerim için çabalıyorum ama ulaşamıyorum yaşım geçiyor 😔
Yaşın kaç ki?
Belki yanlış bir şekilde hareket ediyorsun
23 oldum okula gitmedim açıktan bitirdim sınav için çabaladım olmadj bu sene yine panik atak geçirdim ve ailem evlenmemi istiyor sürekli ama benim hayatımda kimse olmadı neden başkasını seven birini alayım
Görücü usulü olunca başkasını seven biri olmuyor o bide belki evlendikten sonra her şey daha kolay olacak
Başkasını seviyor duydum
Bide ben okumak istiyorum evlilik istemiyorum
Koca Dünyada birini sevecek değilsin belki daha iyi biri çıkacak diyecem de sen onu istiyorsundur ya 😐
Ben zaten uzun yıllardır onu seviyordum ama o hep başkalarını seçti sevdiği kız onu bıraktı şimdi ailesinin zoruyla beni görücü usulü istiyorlar ama benim içimden gelmiyor ben okumak istiyorum
Haaa o mesele kız evlen belki aşık olur 🤩
Yok ya sanmıyorum 3 yıl bir kızı sevdi nişanlandı kızı hep aldattı şimdi köpek gibi pişman kızın peşinden koşuyor kız yüz vermiyor bizde boşanma imkansız olduğu için hayatımı yakmak istemiyorum nişanlı iken bile 4-5 kız ile beraber konuşuyordu güvenmiyorum
Kimse neden okumak istememi anlamıyor
Yuh yuh 🙄
Ailene aldırış etme okuluna git bırak ne diyorlarsa desinler oku hedefine bak
İşte bende okumak istiyorum kendim gibi birini istiyorum bide beni sevdiği için değil ailesi zoruyla istiyor yani yarın bugün tartışsak bana sen beni bekledim ben seni istemiyordum ailem zorla ikna etti der ve aldatır ayriyeten beni gördüğünde kaçıyor herkese ben o kızı asla istemem almam demiş
Terbiyesiz 😒
Kız oku mesleğini eline al öyle insanlarin da ağzına sıç🤌
Çok güzel dedin keşke ailemde desteklese zaten derdimi bir onlara anlatıyorum onlarda evlen diyorlar sanki 50 yaşındayım Allah'tan bir umutla bekliyorum belki bu sene giderim
Aileler hep öyle 😒
😔 bir evlat gözden çıkartmaları lazım sonum i. n. t. i. h. a. r
Bak kızacaklar bağıracaklar da üzüleceksin kırılacaksın ama bu lafımı unutma
Başardığında hepsi pişman olacak
Bilmiyorum çaresizim 😭
Ne çaresizliği ne olsun istiyorsun mesela
Okumak istiyorum ama ailem evlenmemi istiyor
Rica etsem yaptığım yorumu silebilirmisim
Evlenme ve oku 😊 kimseyi dinleme okuma konusunda ısrarcı olursan ailen pes eder istediğini yaparsın 😊
Beni manipüle ediyorlar belli zaman sonra kimse istemez iyi insan karşına çıkmaz diye 😔
Asla öyle bir şey yok