Belki küçük bir bilgi akışı olabilir. Fakat çevreme bakıyorum herkes aslan herkes kaplan. Fakat ağızlarından dedikodu düşmüyor. En aşko kızlardan bile aşkolar haberleri yok. Kalıbının adamı olmak bu kadar mı zor?

Belki küçük bir bilgi akışı olabilir. Fakat çevreme bakıyorum herkes aslan herkes kaplan. Fakat ağızlarından dedikodu düşmüyor. En aşko kızlardan bile aşkolar haberleri yok. Kalıbının adamı olmak bu kadar mı zor?

Hayır tabi ki de dedikoduya karşıyız.. erkek adam dedikodu yapmaz. ama bilgi alışverişi olabilir. güncel durumu değerlendirme inceleme ya da haber verme gibi. sdfsd
Gibi :D
bilgi alışverişi :D
Adam karısını aldatıyor, dürüstlükten bahsediyor, kadin kocasını aldatıyor burada rahibe , yemedikleri bk yok, sonra millete çamur atıyorlar. Çünkü biliyorlar kendileride kendilerinin ne ayak olduğunu işte, içlerindeki çelişkiyi kapatmak için, ona buna çamur atıyorlar. Değersizler, dün aynı masada eski sevgilisi aşk yaşayanlar ile, lak lak yapanlar bugün düşman, dürüstlükten bahsetmesin kimse, herkesin hayatı ne yapar lar saygı duyarım ama, her haltı yiyip başkalarını elestiriyorsan kusura bakmasinlar saygı duymam, pisliklerinde boğulsunlar.
Erkeklerin de kulis bilgileri olur. Cepheden ihbar gelmesiyle eşdeğerdir bu. Karaktere bağlı olarak değişir kadın da erkek te aslında. Ben de dedikodu yapılan ortamlarda bulunmuyorum. Bir çok bilgiden de haberim yok. Ama bir arkadaşım bana gelse bir ihbar verse, sırrımı saklı tut dese sonuna kadar susarım, ben kendi adıma dedikodu yapmıyorum bu anlamda, ama çok iyi sır saklarım EvelAllah.
Olur EvelAllah 😎
😂😂sitede kalıbının adamı bie elin parmaklarını geçmez.
Yargı dağıtıyorum adı altında her b*ku yer başkası onun yaptığını yapınca yargı dağıtır. Gevşek ağızlı boş beleşler iste...
Sorsan adamlar, onlardan adam değil madam bile olmaz.
Teşekkür ederim şekerim 😃
Cevap
33Cevap
Yani mutlaka bazen yapar ama genel olarak yapmaması gerekiyor. Yapıyorsada bir zahmet kendisine erkek adam demesin. Hem yalancı hemde dedikoducu oluyor ultra günah
Erkekse yapar adam olan yapmaz...
Yapar ama hiç yakıştırmiyorum bide onlarin dedikodulari pis olur ya
Dedikodu yapmayan insan yoktur. Sadece yüzüne de söyleyebilen az insan vardır.
Kadını erkeği yok aslında, dobra insandır.
Dedikodu ile alakam yok 😄
temel toplumda insanı olması gereken ama küçümsenen konular.
Sevdiği insanı bu kadın veya erkek olsun farketmez korumak için yapar. Ama o kişide gidip onu satarsa olmaz bu iş. Kime güveneceğine dikkat etmek gerek. Bazı arkadaşlar burada atıp tutuyor ona buna bk atma diye ama karşısındakini düşünmeden hareket edebiliyorlar. Oysa tek amacı onu korumak olan seni zor duruma sokmaya hiç çekinmeyen insanlar olabilirler. Hala insan diyorum bende. O da benim iyi niyetimden.
Kesinlikle. Sen ne kadar vermeye çalışırsan kendinden o kadar gidiyor. Hiç bir şekilde kimse için değmez.
Net olarak yapar, ki bence yapmayan yoktur. Ama önemli olan kendi birebir şahit olmadığı bir şeyi söylememek, yalan katmamak ve konuşulan kişiye iki yüzlü bir şekilde gülmemek. Sadece erkeğin erkekle yaptığı dedikodu ile bir çiftin kendi arasında yaptığı dedikodu ya da kadının kadınla yaptığı aynı olmuyor genel olarak bence.
Merhaba
Cinsiyetten ziyade bence kişinin karakteriyle ilgili bir durum. Birisi hakkındaki düşüncelerini o kişinin yüzüne soyleyemeyenler amacsızca ve bence karaktersizce dedikodu yaparak vakit geçirirler. Dedikoduyu baslatan da bunu dinleyen de bence sorgulamalı kendini. Kadın erkek farketmez hepsi de yapabiliyor.
Rica ederim
Dedikodunun kralını yapıyorlar ama ne arsızca, bu kulaklar neler duydu karşı cinslerden!
Erkekler çok acımasızca dedikodu yapıyorlar, o yüzden mümkün oldukça kulak tıkıyorum!
En iyisini yapıyorsun.
Yapar tabi sadece erkekler değil kadınlar da yapar. Ben hiç doğru bulmuyorum dedikodu yapanları, öyle insanları yok vermek gerekir size de yansıtmasınlar..
Magazin konuşsa neyse de, genel bir şekilde dedikodu yapması çok rahatsız edici olur. Bir sır da verilmez mesela. Sır versen onu da evirip çevirip başka hâle getirebilir. İftira atmakta bir numaradır
Sen vermezsin.
Ben de vermem.
Erkek olan yapabilir de adam olan yapmaz günümüzde de doğru düzgün adam kalmadığına göre :D
🙏🏼😌
yapmaz. ama biri hakkında konuşabilir ufakta olsa sjfjdjdj
Isteyen yapar ama ağzında laf gezdiren erkeklerden hiç haz etmem.
...
Bir kadınla dedikodu yapan erkek geçmiş olsun friendzona atılır direkt. d Kadınlar ne kadar hoşuna gidiyor gibi davransa da böyle erkeğe arzu filan duymazlar. d
Kimse yapmamalı, ben bir sey duydum mu işin aslını öğrenmeye çalışırım ki eninde sonunda öğrenirim, kendime saklarım laf taşımayı da taşıyanları da hiç sevmem
Kesinlikle
1 saat boyunca dedikodu yaptıktan sonra "aman kim ne yapıyorsa yapsın bize ne" demeli erkek
Ben bunu işe başladıktan sonra öğrendim. En kötü dedikoduyu erkekler yapıyor.
Yapmaz. Yapmamalı
Maalesef zor dostum. Öyle ortam oluşmaya başladımı sessizce sıvışırım. Hiç sevmediğim işler. Beğenmiyorsan söylersin. Söyleyemiyorsan gıybet 😁
Kadın erkek cinsiyetten bağımsız insan dedikodu yapar ve az da olsa yapar. Yapmıyorum diyen de ya yalancı ya da farkında değil.
5 yıl önce Kısmetse olur'un dedikodusunu yaptığın erkek İş arkadaşları grubu gördüğü için bu gözler soruya sadece gülüyorum 😂
😂😂
Yapmasın mümkünse.. ve cidden zor geliyor bir çoğuna adam gibi yaşamak.. digeri daha kolay çünkü
En basit yol
Biz mesela asla Narcos ile dedikodu yapmayız arkadaşlar. İstişare yapıyoruz sadece.
dedikodu yapan erkek! kocaya bile kaçabilir dikkat etmek lazım.
😂😂😂
Erkek adam dedikodu yapmaz..
Elini masaya vurur sert bir şekilde ses kes der..!
Kadınlardan daha fazla yapıyorlar.
Eyvallah 📿
özellikle bu sitede gördüm ki adamlar en dedikoducu güruh
Yemin ediyorum karı kılıklı erkekleri sevmiyorum ya ağır vakarlı itibarlı olması şart
İnsan dediğin her şekilde yapar dedikodusunu :D Cinsiyet fark etmez.
Dedikoduyu herkes yapar yapıyordur kimse caz yapmasın bencee
Ne kadını ne erkeği insanın dedikoducusu hiç çekilmiyor güven de vermiyor
Kesinlikle. Dedikodu yapan insan basit insandır.
Yapıyorlar bak valla gördüm beni çekiştiriyorlardı😂
Üniversiteden 😀
Erkek adam sadece sevdiğiyle dedikodu yapar o da zaten bildi aktarımı olur :D
dedikodu yapan erkek önündekini kesip atsın erkek diyemeyiz ona neticede
Önündekini kullandığını bile sanmıyorum ki
Sadece en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle yapar erkekler daha iyi dedikodu yapıyor bu arada sjjskskkd
Kadınlardan çok dedikodu yapan erkekler gördüm. Sadece kadınlar biraz konuşkan diye adları çıkmış o
Erkeklere yakışmıyor, kadınlara da yakışmıyor ama erkeğe hiç yakışmıyor zaten kötü bir şey kimse yapmasa keşke
Herkes yapar dedikodu
Erkek kadın diye ayırmaya gerek yok herkes yapar bunu
Hepsinin mk. Dediğin gibi bilgi akışı ufak tefek hadi neyse sabah akşam dedikodu nedir mk.
Dedikodu değilde. Filan Ahmet şunu yapmış filanca Hüseyin söyle olmuş diye yine konuşulur.
Bizimkisi dediğin gibi bilgi akışı haberdar olma olayları 😂
O ne öyle hiç sevmem oatavatsz dedikoducu erkekleri
Erkek dedign ağır başlı olur çenesini tutar
Yapmaz. Ama kadın da yapmamalı. İkisinden de nefret ederim farketmez.
Yapmak istemese de zorla yaptırıyorlar 😂
Kralını yaparız ama bizimki dedikodu değil goygoy oluyor 😊
En cok erkekler yaparmış dedikoduyu ama bence erkek adamın eril enerjisini dusuyor
Söz konusu KS ise yapar yapiyorlarda hemde kizlarin eteginde dolasip laf alarak yapiyorlar Imanli nickli biri mesela masterini yapmistir dedikodunun burada
Evet, yapar ( kaç kere dedikodu yaparlarken gördüm)
Burada bir tane S mod var. Erkek üye. Eski hesabında Uber moddu. Bu sitenin uzak ara en büyük dedikoducusu kendisi. Herkesin ondan uzak durmasını tavsiye ediyorum.
Gel de iş arkadaşımı gör ahahshsj
En iyi erkeklerle dedikodu yapılır
Yapanlar var 😂 ben sevmiyorum şahsen
Yapar, erkekler ile fena dedikodu kayanatılıyor
Erkekler daha çok dedikodu yapıyor kesinlikle
Ben bilmediklerimi onlara soruyorum dmkdjsjsjs
Msmsmsmsms
Erkekler dedikodu yapmayı daha çok seviyor. 😂
Özellikle eşiyle oturup dedikodu yapan çok erkek var. Yapmıyoruz diyenlere inanmayın.
Dedikodu yapan erkek iticidir
Hayır erkek adam soyoeyecegi lafı suratına soyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?