https://youtube.com/shorts/b-5c-c8O3pg
Sakıncalı paylaşım diye kaldırılmaz umarım 🥲
https://youtube.com/shorts/b-5c-c8O3pg
Sakıncalı paylaşım diye kaldırılmaz umarım 🥲
vazgeçirmek için bir şey söylemem çünkü bende intihar etmek istiyorum fakat bunu basaramiyorum
buda çok saçma çünkü daha önce hep kendime bir şekilde zarar verdim fakat gtm intihar etmeye yemiyor ya sakat kalırsam diye yoksa öleceğimin garantisi olsaydı anında intihar ederdim
hemde şu an bir dakika bile beklemezdim
😑😑😑
Ben artık insanların eylemlerine karışmak istemiyorum, Eskiden çabalardım ne bileyim tutuşturdum ama artık intiharın o kadar da kötü olmadığını düşünüyorum olabilir her insan ölücek sonuçta fakat eğer sevdiğim biri buna kalkılırşırsa ben tutuşurum aman her insan ölür falan demem ben engel olmaya çalışırım eğer o kişiyi seviyorsam öyle gözümün önünde gidemez yokk öyle bir dünya.
İşte fedakarlık örneği
"Hayat sana gerçek yüzünü gösterdi diye sende intihar etmek zorunda mısın? Sen de hayata gerçek yüzünü göster ki ödeşmiş olursunuz." derdim.
Gerçek motivasyon
İntihar edenleri sevmiyorum.
"Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden ibarettir. En'âm / 32. Ayet" Oyun dan Mızıkçılık yapıp çıkmayı düşünüyorsun belki ama! Bil ki! Oyun bozanı Allah bile sevmiyor ona göre...
Garry Kasparov ; Dünya satranç şampiyonu ve efsanesi Kasparov'1999 yılında, Derin Mavi ismi verilen ve tek bir saniyede 200 milyon olası hamle düşünebilen bilgisayara mağlup olmuştu! "Satranç çok eğlenceli ve zeka geliştiren bir oyundur ve herkes oynamalı "Kasparov bu yenilginin ardından adeta hayata küsmüştür. " Bir oyun insanların eğlence amaçlarının yanın da zararlı bir yönü vardır. Bu Oyunu ciddiye almaktır.
Cevap
7Cevap
Ben kim olduğuna göre karar veririm.. ne acı çektiğini bilmiyoruz belki de ölünce acısı bitecek. ama tabi ki vaz geçmesin hayattan
Yaşamayı seçmek daha zor sen kolaya kaçıyorsun derim, korkaksin derim daha çok bunalıma girer😜sen çok değerlisin, varlığın önemli parmak izin bile sana özgü derdim sanırım..
Şifreyi çözen nadir insanlardan biri olabilirsin.
kimseye söyleme.
Pek uğraşmam sohbet ederim söverim sal akmisin diye baktim olmuyo ben iterim ahhshsh şaka ya biraz sinir ederim onu kafası dağılsın diye
🤣🥺 yönteme bak
Ahhshs sinir etmekde cok iyiyim o anlik sinirle bana bisey yapmasa bari 😂
Hiç görmedim öyle bir huyunu ama öyle olsun 🤣
Zamanla görürsün shshhd
Yoooo yalana 🤣🤣
Ne yo su
İntihar eden birini artık vazgeçiremem ama intihar etmek üzere olan biri için elimden geleni yaparım.
Harikasın 😄
Bu hayata neden geldik ve neden yaşıyoruz önce onu sorgulamaya davet ederim. Sonra hayattan bile öte kaybedeceği şeyleri söylerim
Gelecek planında intihar yoktur umarım :)
Yioooo 🤣🤣
Güzelll 😂
Her an azer bülbül dinlemeye başlayabilirim tutmayın beni 😄
Tutmayın küçük enişteyi 😂
🤣🤣🤣
Iki űç saat konuşmuştum hatirlamiyorum ama vazgecirdim
Helal olsun.
Uğruna ölümü düşündüğün, hayatını ve hayallerini bıraktığın kim? Bu kadar değeri, senden çok kim hak ediyor? Neden, sebeplerin neler? Gibi merak ettiğim soruları sorarım önce. Yapma etme demenin kimseye faydası yok.
Yapma yanarsın, zebaniler orada gözünün yaşına bakmaz. 😄
🤣🤣
Gtun yiyorsa atla derdim. Bende biraz manzara izliyeyim
hahaha
Gel kanka gel derdin neyse bir çözelim derim zaten öleceğiz erken yoldan gitmeye gerek yok 🤣
🤣🤣
Oğlum zaten günahlarımız çok Bir de üstüne bunu ekleme gel şurada bir dürüm yiyelim karnımızı doyuralım istesek de istemesek de gideceğiz
İntihar eden birini kim ne derse desin kimse vazgeciremez. Bu öyle 2 nasihatla olacak iş değil. Psikolojik destek alınması lazım ve o kişi yalnız birakilmamasi lazım
Git *ldür bakalım, eline güzel geçerse haber edersin.
Bu günleri mumla arayacağını ve geri dönüşü olamayacağını söylerim zorla yaparsa da kendi bilir
Uğraşamam kimseyle, gebersin gitsin bunalan.. Kurtuluştur..
Şarkı söylim?
Olar yolla bana
@competitive bebişim sence söylüm mü? 🤣
Hayır bana özel sadece başkasına söyleme. 🥹
@Competitive sen bana tahammül ettin bunlar benimle dalga geçer. 🥹
İnsan sevdiğinin her şeyini güzel bulurmuş aşk kadın. 🥹
@Competitive ikinize de şarkı yapacam içimden geldi. Birer dörtlük yollayın 🤣
Sago yeter bize. 🥹
🤣🤣 nasıl bir şarkı. Sen bizi rezil edersin elaleme kim bilir neler yazarsın hakkımızda. 🤣🤣
Yooo valla, kendi dörtlüğünüzü yazın, ikinize kankalık şarkısı yapayım. Brawo ve semihinki gibi
Hocam ben dörtlük yazamıyorum. Yeteneğim yok. 🤣
Kankan yazar işte, birbirinizi anlatan dörtlükler yazın ben şarkı kısmını hallederim hahaha
Olm valla güven vermiyosun puhahaha 🤣
Nalaka ya bak örneğine 🤣🤣
https://youtu.be/D2_9G3-xKUc
İyilik yapalım dedik şüphe duyuyor kırıldım 😒😒
Kırılma be hemen. 🤣
Sen intihardan daha güçlüsün
Senin çokta umrunda olacak gibi durmuyor be çiçek 🤣🤣
Haha evet
İntihar eden gaydir
🤣🤣🤣🤣
İntihar ette bir insan daha eksilsin
🤣🤣
Vaz gecirmeye çalışırdım bı şekil ama gerçekleri degisteremezsin korkunç olan yaşamak bence...
Her şey değişebilir
Birlikte dersim ne yazık
Dünya boștır lo
He velle
Beni de bekle derdim
;/
bilmiyorum ben zor vazgectim aq
Geçmiş olsun
Benide götür knk
Yapma
İntihar ette bir insan daha eksilsin
Değmez derim.