#İnsan kendisine en büyük kötülüğü hangisini erteleyerek yapıyor sana göre, hayallerini mi, duygularını mı?

#İnsan kendisine en büyük kötülüğü hangisini erteleyerek yapıyor sana göre, hayallerini mi, duygularını mı?

Şu hayatta hiçbir şeyi ertelemeye gelmez.. Zaman akıp geçiyor.. Ama soruya cevap verecek olursam hayallerimi erteleyerek en büyük kötülüğü yapıyor olurum..
Hayallerini zorunlu olmadığı sürece kimse ertelemez bence. Ama duyguları, kararsızlıkta ertelemek en büyük kötülük bence. Onca kötü arasında iyi tek bir şeyi kaybedebiliriz.
Hayallerini. Duygusuzların dünyasında duygularını yaşaması onu hedef yapar. En azından hayallerine hedeflerini ulaşmalı ki mutluluktan başka bir duyguya ihtiyacı kalmasın..
Hayalleri ertelemek daha çok
Cevap
17Cevap
Ben ertelemem hiç bir şeyi.. her şeyi zamanında yapmaya çalışırım fakat maalesef ki bazen istediğimiz gibi olmaz.. ve en kötü sonuç gerçekleşir hayatımızda ona da yapacak bir şey yok zaten
Yaşamayı yani hayallerini dolayısıyla duygularını erteleyerek kendine kötülük yapar çünkü ne o anın ne o hevesin ne de o zamanı olmayacak
insan erteleyerek başlı başına hata yapar. hayalini de duygusunu da. bazen bazı şeylerin ikisi bir arada olmaz. ne kadar çabalasak da olduramayız. insan, hayallerini gerçekleştirdikçe aslında ihtiyaçlarını giderir çünkü kendisini gerçekleştirmek bir insan ihtiyacıdır. ne olursa olsun, bu hayatta yaşamaya devam ettikçe hiç tahmin edemeyeceğimiz duygular yaşayacağız. bazen bazı şeyleri yaşamamak, onları tamamen kaybetmek anlamına gelmiyor. iyi ki yaşamadığım hissi şu an yaşıyorum da diyebilirsin, keşke o durumda hayallerimi ertelemeseydim de. o yüzden, hayırlısı ne ise o olsun senin için. sana tavsiyem, şu hayatta insanı hayallerini gerçekleştirmekten başka daha tatmin edici bir şey yoktur. duygular bazen yanıltıcı olabilir. yine de senin kararın elinden geldikçe ertelememeye bak. fırsatlarını kaçırma
hayatta hiçbir şey ertelemeye gelmez bir an sonra olmayabilirsin sonuç her türlü pişmanlık ancak birşeyi içinde tutmaktan daha zor ve zarar veren bir şey yoktur bu yüzden itiraf et ve bazen engeller olur unutma sonra bunu kabullenip devam etmeyide bil... Bunu söyleyen ben de bir insanım tabiki bir ihtimal bazı insanlar bazı anlarda kalır bunu da biliyorum...
Hayallerini erteleyerek insan kendine büyük bir haksızlık yapabilir çünkü hayaller, insanı motive eden ve ileriye yönlendiren güçlü bir kaynaktır. Eğer hayalleri sürekli ertelenirse, kişi kendini mutsuz ve huzursuz hissedebilir. Duygular da önemlidir ancak hayallerin ertelenmesi uzun vadede daha büyük bir etki yaratabilir. Hayallerini gerçekleştirmek için adım atmaktan çekinmemek gerek.
Bence hem duygularını hem de hayallerini erteleyerek kendine kötülük yapar her şey zamanında yaşanmalı iş işten geçtikten sonra pek de bir önemi kalmıyor ne olursa olsun
Bence her varoluşun bir anlamı var. En büyük kötülük Kendini gerçekleştirmeyi engellemek. Bunun yolu duygulardan da hayallerden de engellerden de geçiyor olabilir bilmiyorum
Herkes hayal kurar da yalnızca pek az kişi hayalllerini gerçekleştirebilir. Ertelenirse kurulan hayallerin çöpe gitmesi daha olası olur.
canım gibi herşeyi kafaya takarak insanlara güvenerek boş birilerini severek kendini mahveder, hiçbir şeyi kafaya takmaya aksın gül eğlen hayat senin
İmkanın varsa anı yaşıyacalsın zira geçen zaman gelmiyor geri
Hayatta hiç bişeyi ertelemeye değmez ki
İlla seçim yapmam gerekiyorsa hayalleri diyorum
Hayaller kadar duygular da önemli. Yaşamak lazım.
Duygularımı rafa kaldırdım. Hayaller ertelemeye gelmez
Duygular zaten hayalleri de tetiklemez mi. Bence ikisine de yapar o büyük ihaneti
Bu bahsettiğin iki olguyu da
Hayallerini erteleyen insan kendisine yazık eder.
Hayaller hayaller hayaller 😢
Kendisini ertelemesi...
Yanlış yönetilen ülkede doğmak, yaşamak hata
Hepsi çünkü yaşanmamışlıklar üzer
Namazı
hayallerini
Hayalleri tabiki
Ertelemem.
Hayallerini
İkisinide
Kendini düşünmeyerek
Hayallerim
İkisinide
Hayalerini
Hayallerini
Bireysel hayallerini
Hayallerini ertelensin pişman olursun
Duygularını
Hayallerini bence
Hayallerini erteleyerek kötülük yapar kendine.
Kesinlikle hayaller
Her şeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?