Hadi biraz da hemcinslerimize yönelik bir eleştiri yapalım. Hemcinslerimizin genelde yaptığı ve bizim de hoşumuza gitmeyen belli davranışlar var. Nedir bu davranışlar? Dökülün bakalım. :D

Hadi biraz da hemcinslerimize yönelik bir eleştiri yapalım. Hemcinslerimizin genelde yaptığı ve bizim de hoşumuza gitmeyen belli davranışlar var. Nedir bu davranışlar? Dökülün bakalım. :D

Göbek deliği açık şekilde gezmesinler kalçaları görünecek kadar kısa şort giymesinler birde genç kızlar ağır makyaj yapmasınlar hem yakışmıyor hem ciltlerine yazık bu arada bende açığım. Kapalı kızlarımız da makyaj yapıp oje sürmesinler tesettüre yakışır şekilde giyinsinler.. Ve son olarak kızlar da erkekler de yolda sigara içmesinler özellikle duraklarda açık hava ama yine de boğuluyoruz..
Hatasını yüzüne vurduğumda direkt engelleyip kaçması ya da verecek cevap bulamadığında bunu yapması. Durduk yere hemcinsini kıskanıp ona düşman olması ve kimisi çok ağır şeyler yapmaya çalışıyor ( birisi bana 3 kişi ile birlikte saldırdığı halde ve uzun zamandır kendi uğraştıkları halde kendimi koruyup onu parçaladığım için hapse attırmak istemişti mesela ), yine bazı hemciserimin hemcinslerini makyaj yapmıyor, cinsel hayatı var diye veya başka bir şeyden dolayı ezmeye, zorbalık yapmaya çalışması. Birinden hoşlandıklarında karakterine odaklanmak yerine burcuna odaklanması, ben de burçlara inanıyorum ama her burcun pozitif negatif yönü var ve bu insandan insana değişir. Son olarak kimisi, sessiz gördüğü insanlara sataşıyor ve kötü yüzünü sadece onlara gösteriyor bu gerek lisede olsun gerek iş yerinde yaş fark etmiyor, bu kişilerin de tedavi alması lazım.
Ha bir de erkekler için düşman kesilmesinler
Okulu bırakmasınlar. Günümüzde çok arttı maalesef eğitim yaşantısını bırakıp, küçük yaşlarda evlenip bir de üzerine olumsuzluklar yaşıyorlar ya da çok daha derin boyutta sıkıntılarla karşı karşıya kalıyorlar kendi ayakları üzerinde dursunlar ya. Koca bir yere kaçmıyor az kariyer düşünsünler var zaten koca dolu çevrede yaaa sjsjsjsj
Koca dolu da, nasıl kocalar dolu o da önemli djdj
ama dediğin doğru, kendi ayakları üzerinde dursunlar kesinlikle.
Bak doğru diyorsun nasıl koca dolu sjsjsjs ondan bende artık korkar oldum koca boşa dolu bence sjsjsjsj ama okusunlar yeter ki okusunlar
Evli veya sevgilisi olan erkeklerden uzak durmaları. Bunu kadınlar ayartıyor anlamında söylemiyorum ama yaşamak istemeyeceğimiz şeyleri başka hemcinsimize istemeden de yaşatmamak için bir çizgi gerekiyor
Cevap
19Cevap
Beni ilgilendirmiyor istediklerini yapsınlar
Beyinlerini kullanmaları, empati yapmalarını istediklerim. Karaktersizlik ve işgüzarlık da bırakmalarını istediklerim.
Erkek için ölüp biten kızlar bıraksın artık bu saçma hareketleri, benim bir arkadasim var erkeklerin onu fark etmesi için yüksek sesle konuşuyor onların önünden geçtikten sonra normale dönüyor, erkek ile 3 saniye bakışsa of bu çocuk ateş alev bilmem ne, ne kadar rezil bir şey kendinize gelin heyyooo.👋👋
Buna pick me kızı diyorlar işte. Her önüne gelenden hoşlanan ile pick me farklı senin arkadaşın pick me maalesef.
Kaç yaşına gelirlerse gelsinler hâlâ popüler bir erkeğe ilgi duymayı aşk sanıyor olmaları çok ezikçe.
Tırnakları kırıldı diye ağlamaları.
Timsah gözyaşları.
Şiddet ve tecavüzü kendilerine yalan konusu yapmaları.
Küfretmek.
Seviyoruz diye diye kendilerini ezdirip hayatlarına olmasından daha fazla şekilde müdahale ettirmeleri... giydikleri elbise, gittikleri yeri hesap verir şekil de haber vermeleri ve izin almaları falan. Saçma sapan iş o zaman öyle birisini sevseydi
birbirini rakip görmek yerine, kıskanmak ve insanların yollarına engel olmak yerine bu duygularla kendilerinin neler yapabileceğine odaklanmaları... günün sonunda ataerkil sistem hepimizin zararına!
O kadar çok var ki mesela çok para düşkünü olmasınlar, tatlı olduklarını düşündükleri garip davranışları yapmasınlar, bir erkek için hemcinslerine düşman kesilmesinler
Herkes size aşik değil kızlar. Size her bakan da size aşık değil. Size her tatlı söz söyleyen de sizi sevmiyor sadece nazik davranıyordur. Şu dünyada sadece kendimiz için değerliyiz çok da anlam yüklemeyin.
Her erkeğe kolay Güvenmemeleri (Yapmaları)
Çok aşırı Trip atmak (Yapmamaları)
Yani bir konuda kırılırsan (Olabilir insanlık hali) direk konuş ya da ayrıl soğuduysan Ne diye soğuk yapıyorsun ne gerek var yani 🤔
Şerefsiz erkeklere kanmasınlar nolur.
Kanıyorlar ama durduramıyoruz. :/
Saf kızlarımız çok maalesef
1) Kendilerini değmeyecek bir erkek yüzünden üzmesinler yıpratmasınlar.
2) Toksik ilişkilerden uzak dursunlar.
3) Karşıdakine çok fazla bağlanmasınlar.
Küfür etmeyin, gereksiz naz yapmayın, değerli bir varlık olduğunuzun farkında olup daldan dala konmayın ki değeriniz düşmesin! (Her iki cins için geçerli)
Kameraya karşı popo dönüp dans etmek
Dudağı tuhaf tuhaf büzmek
Sürekli küfür etmek
Sesli gülmek
Ter/sigara/alkol kokmak
Sürekli ondan ona sevgili değiştirmek
Kiz yanimizdayken yuzune gulup kiz uzaklasinca off be bunu bi... demesinler mesela mert olsunlar. Yapmalarini istedigim biraz daha hijyen 🤣
Erkek için kendilerini düşürmelerini istemiyorum ve şiddet uygulayana sessiz kalmaları sinirimi bozuyor.
Küfür etmeyi, argo konuşmayı, sigara içmeyi ve hemcinslerini kıskanıp haset etmeyi bırakmalarını isterdim.
Şekilci olmayı bıraksınlar. Güzellikten çok insan hakları adaleti ile ilgilensinler fena olmaz
Kadınların üstüne çok düşüyorlar. En mal kadın bile kendini prenses zannediyor, simarikca davranıyor. Kızların bir tarafını bu kadar kaldirmasaydi erkekler onlar daha çok erkek peşinde kosacakti. Çünkü duygusal açıdan onlar daha zayıf.
Makyaj yapmayı, açık giyinmeyi, erkeklerle yatıp kalkmayı, zıkkım içkileri biraları rakkiları sigaraları zıkkimlamayı bırakın yeter
Lütfen kendinizi kadınlığınızla öne çıkarmaya çalışmayın siz bir et parçasından çok daha değerlisiniz.
Geğirmek
Osurmak
Tükürmek
Küllük gibi kokmak
Küfür etmek
Bel altı dışında konuşmamak
Kadınların her dediğini yapmayın ve manipülasyonlarına gelmeyin.
Görgüsüzlük şımarıklık saçma sapan havalara girme tripleri bıraksalar iyi olur
Lütfen birbirinizle dalga geçmeyin kadın kadının evidir 🙏
Sağlam arkadaşlık kurmalarını bekliyorum ağızlarını yayarak konuşmayı bırakmalılar
Erkeklere kendilerini beğendirmek için kendileri dışı davranışlar göstermeleri.
Kendilerini teşhir etmelerini bır an önce birakmalilar
Artık geleceğinize ve ideallerinize önem verin. Erkeklere değil.
hareket değil de, hareketlere hükmeden genel bi cehalet hali war, onu gidersinler.
Abazalık yalakalık meriçlik uyduluk Bırakmadıkları için malum cinsin egosu tavan yapmış durumda Bunun dışında Kalleşlik gereksiz asabiyet caka satma onursuzluk gurursuzluk.
Ağırlıklarını kaybetmesinler eğer varsa tabii. Bazısında hiç olmuyor ezelden gevşek oluyor.
Sevince gözleri hiçbir şey görmez oluyor değişmesini isterdim (ben dahil)
Şu kızların ayaklarına paspas olmasınlar, sanki muhtaçlarmış gibi yalvarmasınlar.
Şu kadın kısmının köpeği olmaktan bir an önce vazgeçin.
Şu abazalığa son versinler gerisi halledilir.
Uçan kuşa hallenme önüne gelene yürüme yalakalık yapma Kadınlların narşist olma nedeni
çok yüz vermesinler ve iki güzel söz söyledi diye sevdiğini zannetmesinler
Her kızın altına sapıkça yorum yapmamalari
Ego ve dedikodu
Birbirinizi yemeği bırakın hjk
Karışmak ıstemem herkes kendinden sorumlu
Egosu yüksek, bes para etmez, karaktersiz erkeklerin g*tlerini kaldirmasınlar nolur
Abazanlık
Erkekler yüzünden aglamasınlar
Kim napiyosa yapsın beni bağlamaz.
Bu kadar kız düşkünü olmamalarını isterdim
Kıskançlık arkadan konuşma iftira atma
Sevgililefini aldatmasınlar
Kıskandıklarını kötülemek
Zekaya ve saygıya önem vermelerini isterim
Az makyaj
Gay ve ya bisex olmayı bıraksınlar
Kıskançlık.
O***buluk