Kişilik & Karakter Dövüşen insanları izleyince içindeki o canavar uyanıyor mu? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bende etki ediyor baya 😂 Yuri boykaya kafa tutarım cesarete bak adam üflese uçacam 🤣 Dövüşen insanları izleyince içindeki o canavar uyanıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. İçimdeki canavarın uyanması için dövüş izlememe gerek yok :D 0 0 Yorumla
tahaw Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok. Özellikle burun , çene, omurilik kırıklarının geri dönüşü olmuyor. İyi değil. Max kardeşimle güreşmeye devam 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tabi ki umarım en sevdiğim güreşçi gibi bende bir gün şampiyon kemeri alabilirim 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl He yau. Birden kas yığınına dönüşüp vurmaya yelteniyorum birilerine. 🤣 0 13 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Benim gibi 😂 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Kız biz iyi ki kardeş değiliz. Haşatımızı çıkarırdık birbirimizin. Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İyi olurdu bence 😂🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Puhahaha anamız iyi ağlardı. 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Anamız görmezdi 🤣🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Oha fırlama beni raat bırak. Korktum şu an. 🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Saç baş girecez işte 🤣🤌🏻 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Olm saçlarıma dokunursan seni var ya beter ederim. 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Benimde saçlarım var 😂 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Kız ben saçlara kıyamıyorum ya. Abla yüreğim. 🤣🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣Yok kavga varsa konu kilit 🤌🏻😂🤣 Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Vay acımasız. Benden beter çıktın. 🤣 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tabi ki de 😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Yoooo. Beni heycanlandıran tek şey smackdown ve raw idi... 0 0 Yorumla
Esmaa_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yok benim sadece çekirdek çitleyesim geliyor😂 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Önceden oluyordu 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Uyanmıyeah. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İçimdeki canavarın uyanması için dövüş izlememe gerek yok :D
Yok. Özellikle burun , çene, omurilik kırıklarının geri dönüşü olmuyor. İyi değil. Max kardeşimle güreşmeye devam
Tabi ki umarım en sevdiğim güreşçi gibi bende bir gün şampiyon kemeri alabilirim
He yau. Birden kas yığınına dönüşüp vurmaya yelteniyorum birilerine. 🤣
Benim gibi 😂
Kız biz iyi ki kardeş değiliz. Haşatımızı çıkarırdık birbirimizin.
İyi olurdu bence 😂🤣
Puhahaha anamız iyi ağlardı. 🤣
Anamız görmezdi 🤣🤣
Oha fırlama beni raat bırak. Korktum şu an. 🤣🤣
Saç baş girecez işte 🤣🤌🏻
Olm saçlarıma dokunursan seni var ya beter ederim. 🤣
Benimde saçlarım var 😂
Kız ben saçlara kıyamıyorum ya. Abla yüreğim. 🤣🤣
🤣🤣
Yok kavga varsa konu kilit 🤌🏻😂🤣
Vay acımasız. Benden beter çıktın. 🤣
Tabi ki de 😂
Yoooo. Beni heycanlandıran tek şey smackdown ve raw idi...
Yok benim sadece çekirdek çitleyesim geliyor😂
Bazen :D
Uyanmiyor
Önceden oluyordu 😂
Uyanmıyeah.
izlemek keyif veriyor