Kişilik & Karakter "Denizleri aş da gel" diyenin/demek istediğin biri var mı? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Hani bir nefesle çekersin yaBeni de öyle çek hasretim aşk kokan yıldızlara.. 😋😂https://m.youtube.com/watch?v=sVfbUgcDvz0#smell Güncellemeler1 yıl süper "Denizleri aş da gel" diyenin/demek istediğin biri var mı? Cevapla Deniz Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aramızda deniz yok ki ama yinede gelsin isterim. 1 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bana diyen oluyor da benim demek istediğim yok sjsjsj 1 0 Yorumla
cicekcilek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Demek istediğim biri var amaaaa deniz değil okyanusları as da gel ona daha çok uyuyor 1 0 Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayır yazmaktan görüş atamıyorum sık paylaştım diye aw 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır yok 💆♀️ 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayıp olur diyemem 😀 1 6 Yorumla HeartofFire 1 yıl ayh utanırım diyosun ahah Yorumla s LastGuest 1 yıl Ben utanmaz arlanmazım 😀 Yorumla HeartofFire 1 yıl uu o zaman ayıbın yolu kayıp demen gerekirdi aslan parçası :D Yorumla s LastGuest 1 yıl Ben öyle özlü sözler bilmem ayıbı direk gösteririm 😀 Yorumla HeartofFire 1 yıl teşhircilik resmen ahsh Yorumla s LastGuest 1 yıl 😁😁 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yok yok şimdi boğulur falan 1 1 Yorumla HeartofFire 1 yıl Shshs suni teneffüs yaparsın Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demek istediğim biri yok 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bir zamanlar vardı. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kendi kendimi aşmam oraları geçecek kdkdkdkkd 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. aşıp geldi yanimda su an 😎😎 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Belki o günler de gelir 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yok olamaz da zaten. 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gelmese de olr 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aramızda deniz yok ki ama yinede gelsin isterim.
Bana diyen oluyor da benim demek istediğim yok sjsjsj
Demek istediğim biri var amaaaa deniz değil okyanusları as da gel ona daha çok uyuyor
Hayır yazmaktan görüş atamıyorum sık paylaştım diye aw
Hayır yok 💆♀️
Ayıp olur diyemem 😀
ayh utanırım diyosun ahah
Ben utanmaz arlanmazım 😀
uu o zaman ayıbın yolu kayıp demen gerekirdi aslan parçası :D
Ben öyle özlü sözler bilmem ayıbı direk gösteririm 😀
teşhircilik resmen ahsh
😁😁
Yok yok şimdi boğulur falan
Shshs suni teneffüs yaparsın
Demek istediğim biri yok