Günümüz insanlarını mı, teknolojiyi mi veya başka herhangi bir şeyi mi garipserdiniz?

Günümüz insanlarını mı, teknolojiyi mi veya başka herhangi bir şeyi mi garipserdiniz?
Sanırım bir anda şimdiki zamana gelmekten bahsediyorsun çünkü ütopik bir şekilde o kadar asır yaşamış olmama şaşırırdım sadece sanırım jsjdjdkdjd zaten o durumda hiçbir şeye şaşırılmaz diye düşünüyorum sonuçta yaşam da bir süreç her şeyin şu anki halini gördüğün gibi ilk halini de görüyorsun. Elinde büyüyor gibi oluyor aslında. Dünya da elinde büyüyor. Nasıl ki anneler büyüttüğü çocuğun büyüdüğünü fark edemiyor hatta şaşırmıyor ama bir akrabası görünce çok şaşırıyor aynı o durum olur. İlk insan olup bu zamana kadar yaşamış biri olsaydım doğal olarak hiçbir şeye şaşırmazdım. Ama benim dediğim gibi bir anda dirilip şu anki zamana gelmiş bir ilk insan olsaydım da kafayı yerdim sanirim. Hiçbir şeyin oluşumuna gelişimine şahit olmamışım ve bir anda karşımda uçan insanlar hızlı giden değişik şeyler vs delirtirdi insanı kesinlikle. Uzattım ama bu arada bununla alakalı müthiş bir film var direkt bu konuyla alakalı. The Man From Earth. İlk insan olup bu kadar zaman yaşadığını iddia eden adam var ve bu adama ne sorardınız? Sorular da çok mantıklı cevaplar da ve bunun mümkün olabileceğini düşünmeye başlıyor soranlar da. Müthiş bir film. Kesinlikle izleyin
Zaman ilerlediği için teknolojinin gelişmesini anlardım da insanların beyninin neden taş devrindeki beyin ile aynı kaldığını anlayamazdım. Birçok insan yerinde sayıyor, milattan önceki zamanlardaki sorunlar ile meşgul oluyorlar çünkü daha oradalar. Sıfır gelişmişlik belirtisi.
İnsanların çok yüksek imkânlara ve genel anlamda zenginliğe sahip olmalarına rağmen dünya çapında anlaşmazlıklar, savaşlar, açlık neden var en başta bu konuya hayret ederdim, bir de insanlar neden mutsuzlar ve elbette yapay zekâya çok şaşırırdım kesinlikle 😃
insanların şimdiki hallerini 😏
💁♀️💁♀️ 🙂↕️
Teşekkürler eic için bende günümüzde internetin yavaşlığına şaşırıyorum 😄
Millet aya çıkıyor biz 5 G ye çıkamadık aman geçemedik 😂
Cevap
17Cevap
şu an tuhaf karşılamam için buna gerek yok inan ashgh
Bence de ahdhah 😂
Teknoloji olurdu. alışana kadar uzaylı görmüş gibi olurdum
Öyle gerçekten
Elektrik olabilir mi acaba ya da güneş
Yine Tiktok kullanıcılarını tuhaf karşılardım. Bir de Instagram'da dans edenleri.
İnsanların lafı bu kadar çevirmesi kesinlikle ya çocuklarla kulaktan kulağa oynamak gibi :D
Bu kadar kötü bir dünyayı kaldıramayıp öteki dünyaya giderdim jsnsjsns katliamlar, tecavüzler, işkenceler
teknoloji olurdu telefon tablet dizüztü bilgisayar masa üstü bilgisayar trafik ışıkları veya trafik lambaları geceleri yanan yol aydınlatan sokak lambaları sürücüsüz kendi kendine giden otomobiller duvarlarımızın dört bir yanında ekranlar olması internetin mobilleşmesi çiplerin dahada yaygınlaşması kontak lenslerin üretilmesi kullanılmaya başlanması bunlar sayılabilir
Günümüz insanlarını. "Medeniyet dedikleri şeyin çıplak gezmek, her konuda her durumda aşırı rahat olmak, edep kavramının yok olmasının" olmasına şaşırırdım
teknoloji kesin garip gelirdi muhtemelen insan iliskilerini de yadirgardim cok fazla gormemis olacagim icin, ayrica sehirler yerlesim bolgeleri de gelismis oldugu icin onlar da garip gelirdi
Düşününce her şeyi. Tam anlamıyla her şeyi çünkü o dönemle alakamız yok ne insan olarak, ne dünya olarak, hiçbir şey aynı değil
Biraz düşündüm de dün doğsan bile her şey tuhaf :D
Muhtemelen beni incelemeye alırlardı tipim normal olmazdı
Ahahhshs
Görüntüye takılırdım sanırım ya. Elde mızrak üstte yaprak bir insan olarak, kılık kıyafete şaşırırdım sanırım.
Kıyafetleri. O kadar teknoloji gelişmiş moda diye yutturular kıyafetler taş devrinden kalma gibi yarım yamalak yırtık pırtık. Yakında yaprak saracaz bu gidişle
İlk olarak insanların giyimleri dikkatimi çekerdi herhalde
Kahvede boş boş oturup okey oynayıp dedikodu yapanları 😄
Uçakları, arabaları, trenleri, bilgisayarları, akıllı telefonları, yapay zekayı, televizyonları
Sınırları ve İnançları. çünkü bunlar uzun süre aslında günümüzden çok farklıydı.
Bebek gibi gördüğüm dokunduğum her şey olurdu.
Herhalde apartmanlar siteler cep telefonu garip olurdu
Ben direkt dincileri garipserdim. Alet yapmak, buluş yapmak insanin dogasinda var cunku. Teknolojiyi garipsemezdim kesinlikle.
Kimi kapsiyosa artik xd
Hebele hübele derdim konuşulanları anlamadığım için, arabaları hayvan sanıp sapanla vururdum herhalde 😂
Hepsini garipserdim vay be dünya kötüye gidiyor derdim
ilk insanlar olarak neyi tanımladığına bağlı
Yapay zekayı
Tıktok videosu çeken embeslleri
Yahudileri deli sanırdım net olarak 🤌🏻
Kiyafetleri tabiki🤣
Teknoloji ve kıyafetler garip gelirdi.
Aynen. 😂😂
Hangi emoji? 🤔😂
Ha, evet alakasız oldu. 😂😂
😂😂
Gülmek bulaşıcı diyorlar, ben normalde gülmezdim ama seninle konuşunca gülmeye başladım. 😂😂
Aynen, gülmek herkese yakışıyor. 😂😂
Eşitlik tartışmasını 😀
Teknoloji baştan başa
Elimde kullandığım şu icadı yani telefonu..
teknoloji olurdu kesinlikle
Teknoloji olan her şeyi zor kavrardım galiba
Her şeyi
Teknolojik ürünleyi
İnsan evcileşmiş derlerdi Modern dünya anlayışında
Şimdi de tuhaf karşılıyorum bazı şeyleri 😂
Ebet😂
Çirkin kızları
Tekniloji
Bir çok şeye
Iletişim
Teknoloji kanka