Tesettürlüyüm ama tesettürden çıkmayı düşünüyorum?

Herkese selamlar. Yaklaşık 12 yaşımdan beri tesettürlüyüm. şu an 19 yaşındayım. Kendi isteğimle kapandım arkadaşlarımdan vs özenerek. Annem o zamanlar daha erken diye beni çok uyarmıştı ama dinlemedim çocuk aklı işte ne anlarsın. Her neyse şimdiye kadar da tesettürü severek yaptım yani illaki zorlandığım zamanlar oldu ama hep atlattım şimdiyse durum hiç de öyle değil. Gerçekten tesettürden çıkma düşünceleri çok ağır basıyor. İman yönünden bir sıkıntım yok hala Allah'a iman ediyorum tesettürün farz olduğunu biliyorum fakat çok ağır geliyor nefsime. Yani burada yalan konuşmaya da gerek yok bazı şeyleri yaşayamamış olmanın etkileri de var tabi ama o şalı bağlamak eskiden bir rutinken şu an zor geliyor. Annemle de konuştum bu konuyu eğer tesettürü terk edersem üzüleceğini ama yine de benim kararım olduğunu ve buna saygı duyacağını söyledi. Bunca sene hem de tam da çocukluk yıllarımda sabretmişim bundan sonra açılmam saçma mı olur bir fikrim yok ama bu şekilde de içim hiç rahat değil. Sizin bu konu hakkındaki görüş ve tavsiyeleriniz var mıdır?
Tesettürlüyüm ama tesettürden çıkmayı düşünüyorum?