Öfke bir çok insan için hayatın olmazsa olmazıdır. Öfke anında kontrolü kaybetmek gayet normal ama yine de öfke kontrolü sağlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Öfkeli bir anda, haklı olsanız da, haksız duruma düşersiniz.
Derin nefes almak, odak noktanızı başka bir yere çekmek, - biraz egolu gibi olacak ama - karşınızdaki kişiyi küçümsemek - kendi içinizde, çünkü küçümsediğiniz birisini ciddiye almazsınız - gibi bir çok madde eklenebilir.
Eğer insanlarla alâkalı bir durum değilse, psikolojik destek almanız daha doğru olur.
Siniri bir şeylerden çıkararak. Yani ben kendimi bu durumda baskılamıyorum. Geçiyorum evin en ıssız yerine, ses tellerim * kadar var gücümle ellerimi açup göğe bakar pozisyonda “DAAAAAAHHH” şeklinde bağırıyorum iffşlfşffşfkfk ondan sonra bir süre delirmiş gibi hissediyorum. Etrafa boş boş bakmalar, sırırmalar anlamsız sinirle karışık gülmeler falan işte. Zaman geçince o da geçiyor. İşin iyi tarafı öfke boşalttığım için de zihnim tazeleniyor, değişim geçiriyorum
Sinirlenmek elimizde olan bir şey değil Fakat dizginlemek bizim elimizde Ben sinirlenince gülerim ve olabildiğince kısık sesle konuşurum Kelimelerimi doğru ve yavaş seçerim bir kere konuşurum Dikkatsizce direkt olarak her sözü söylememeye dikkat ederim
Çok çok çok sinirliysem orayı terkeder ormana açık alana bir yere gidip olabildiğince bağırırım çığlık atarım oh mis😂
Sinirlendiğimde genellikle derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum. Ayrıca, bir arkadaşımla konuşmak ya da hoşuma giden bir şey yapmak da yardımcı olabilir.
Daha ne yapacaksın ki. Soru konusu, sorma şekli, alakasız bir fotoğraf, hele ki o emojiler. Böyle zengin şımarık ilgi bekleyen kızlar gibi geldi. Uyuz olmaktan kendimi alıkoyamadım. Umarım öyle biri değilsin.
Bir hadiste diyor ki. Öfken ayakta ise otur geçmiyorsa bulundugun ortamı terk oda geçmezse abdest al. Çünkü öfke şeytandandır şeytan ateştir ateşi su söndürür.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sinirlenmem hiç Kısaca hicbirsey umrumda olmuyor Teknikleri var
Sana bir yontem soyleyeyim onu yap kesin ise yariyor sinirli aninda odana kapaniyorsundur. Elbet ellerini ensende birlestirip tavana baya bir sure bakinca o sinir kalmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sen cok tatlisin ve birz iltifat almak istemisisn belli
Takiliyorum sana da kalbin mi vardi ne demek biraz naif olmayı mı denesen kalbin kirli gibi geldi ama yine de iyi tanimiyorum oyle bir ithamda bulunmayayım sen gibi.