Ah şu fotoğraflar! Baksana yan yanayız gülüyoruz hatta! Dudaklarım yanaklarında gözlerin güzel mi bakıyor hala.

Ah şu fotoğraflar! Baksana yan yanayız gülüyoruz hatta! Dudaklarım yanaklarında gözlerin güzel mi bakıyor hala.

Ne güzel bir teşir hazırlamışım burada ne hoş bir stant bu afişi ben hazırlamıştım burayı böyle ben yerleştirdim bu benim yqptığım bi dizilimdi ne hoş bi galeri
Birde slayt hazırlayıp anılar kısmında önüme çıkmasıda ayrı trajedi
Aşağıda okuduğum bi yoruma katılıyorum silmekle uğraşmıyorum depresyona girmemek için
Silmeye hazır hissetmiyorum hjjk
Selams,
Galeriyi bı açsam 17 yaşından beri olan bütün sevgililerimin Fotisi çıkar meydana.. Hatta sevgili olmadığım sadece konuştuğum kişiler de çıkar, beğendiğim kişiler falan da 😅
Ne numara siliyorum ne foti.. Uğraşıp depresyona girmek bile istemiyorum..
Eskiye, aileye, akrabalara, arkadaşlara dair kimsenin tek bir fotoğrafı bile yok. Hepsini sildim kurtuldum.. Bundan sonra sadece sevgilim/eşim olursa onunla fotoğraflarımızı saklayacağım, öyle niyet ettim kâlbimden..
Amin amin 😃
Hayır hayatımdan çıktıysa galerimde de yeri yoktur. Ama öbür telefonumda bi kaç resim ve lazım olur diye delil olarak mesaj ss leri vardı hiç bakmıyorum silmeye üşeniyorum
Tabii olm ne sandın nwis😉
Ben ve tehlikeli olmak
Beni kendinle karıştırdın heralde bebis😄
Cevap
20Cevap
Evet var kendimi saklıyorum.
Çok tatlı 😀
Teşekkür ederim abi :D
Fotografi bile yok elimde onun siması gözlerimin önünde
Hayır yok biten bir ilişkinin resmini saklamam sosyal medyadan da takip etme gibi huyum hiç yoktur
Saklamaya gerek kalmıyor, bakmak mı istiyosun aç sosyal medyayı bak...:))
Hafıza da yer ettiyse.
Sakladığım yok ama galeride belki hala duran ve silmeyi unuttuğum fotoğraflar vardır
Somut olarak fotoğrafı ben de yok ama hafızam sanki fotoğraf albümü gibi saklamak istemiyorum ama silmiyor bilinç altı.
Ne saklayacağım ya ben yollayım da o saklasın.. 😂
Huyum kurusun.. 🤭
Dinle dinle.. 😂
Aferin.. 😂
Özel bir kutum var, artık hayatta olmayan sevdiklerimin tek kare fotoğraflarının olduğu. Depremden sonra büyütmen gerekmişti. Umarım bir daha büyümez.
Hayır yok, olsa genelde telefondaki resimleri hatıra olarak silmiyorum
Hayır yok öyle şeylere gerek yok bence ayrılmışıza bitmişdir
Yok hayatımdan çıktığı an ne varsa silerim kalması beni rahatsız eder. Sadece ölen kedimin fotoğraflarını silmem silemem ekran fotoğrafımdan hem kaldıramıyorum çocuğumu...
Bile*
Yok ama benimkini saklayan bi it var onu ha dövdüm ha dövüyorum 🤦🏻♀️ atıp atıp duruyordu fotoğrafımı beyin fukarası
Yoo bazı şeyleri unutmakta zorlanıyor belli ki
Eski arkadaşlarımla olan fotoğraflarım duruyor sayılıyorsa. Şu an hiç biriyle iletişim halinde değilim. Güzel çıktığım için duruyor 🤪
Fotoğrafı yok ama yüzünü yinede hayalimde parmağımla cizebilirim.
Hayır fotoğraf pek sevmiyorum. Telefonumda var yine ama aklımda tutup düşünmeyi daha çok severim.
Doğum gününde fotoğraf hediye edince elinde oluyor ne güzel fotolarımız varmış diyosun :D
Çok var, fotoğrafına baktığın kişi hayatta değilse daha iyi anlıyorsun bazı şeyleri... Anı ölümsüzleştirmek bu yüzden çok önemli bende
Sevdiğim insanlarım fotoğraflarını buzdolabıma magnet olarak asıyorum
Sevdiğim adamın olsa saklar ve bakardım ama maalesef yok. Babaannemin var.
Ne kadar seversem seveyim olayı dramatize edemiyorum ben. Bir arada olma sebeplerimiz biter ve ayrılırız. Hayat kendimize acı çektiremeyeceğimiz kadar kısa.
Ben sanırım 20 yaşında yaşlı kaldım fotoğraf albümüm var her güzel andan bir fotoğraf koyarım oraya var yani
Yok ama eğer hayatımdan çıkarsa bir gün silmem gibi geliyor fotoğraflarını. Ya da en azından bir tane bırakırım.
Hayır yok bir kişiyi uğurladıysam hatıralarımda kalsın isterim ne resmi nede sosyal mecrası beni bağlamaz
Birileri deyince geniş kapsamlı oluyor, eski sevgili felan diyorsan saklamaya gerek duymuyorum, saklayıp ne yapacağım 🤔
Geçmişi sorarsan hiç kimse yok, ne varsa sildim.
Hayır hepsini sıpıttım
Yak bütün fotileri narkos
O zaman fotiler kalsın sen kendini yakma sakın 🥹
Var, öldüğü günden beri var asla da silmem. Öleceğimi bilsem yine silmem. Canım ablam.
Yok maalesef o kadar yoğun şeyler yaşamak kısmet olmadı
Hıhım var olwcakta ben evlensemde olacak o fotoğraflar
Fotoğraflar uygulamam onunla dolu (Elizabeth, Betüş)
Yok. Kimse unutulmaz ya da vazgeçilmez değil.
Değecekse neden saklamıyom ki? Şuanlık öyle bir fotoğraf yok
Hayır geçmiş birinin resmini saklamak ne BİM mantıksız
Aile ve akrabalar dışında yok 😅
Çok sevdiğim bir arkadaşım var odandan bahsetmek istemiyorum eğer senin sorunu okuyorsa o kim olduğunu bilir en zor zamanlarımda yanımda olan biri Uber moderatör senin gibi
Şu anki sevgili sayılır mı
Var silecektim dur dedim
Arkadaşlarımla olan resimler
Hayatımda olmayıp da fotoğrafını sakladığım kimse yok.
Narcos hayırdır 🙄
Resimler yok tutmam
Duygusal narcos yapmışlar 😂
Hayır saklamanın bir faydası yok bitmişse.
Vardı, telefona format atılınca silindi 😄
Böylesi daha uygundu demek ki😅
Yok... Fotoğraf çekinmeyi sevmem
Neden
Bir nedeni yok. Sevmiyorum fotoğraf çekinmeyi anı biriktirmeyi sevmiyorum sanırım yaşanan yaşansın ve bitsin...
Yok , Faceden bakıyorum fotosuna 😂😂
Aile biyüklerinin fotoğraflarını saklıyorum.
yok ama zaten kimsenin fotoğrafı da yok bende
Saklamam bittiyse bitmiştir.
Hayır, hiç olmadı olsaydı da saklamazdım.
Hayır yok
Var yeni bitti çünkü ama izini bıraktı 😓
Ben de çok üzülmüştüm ama bir işe yaramıyor bu abi 😢, kızlar bazı şeyleri gerçektende de hak etmiyorlar.
Hayır saklamam
Vardı, yırtıp attım. Aşk acısı leveline mi geçtin Narcoscum🥺🚬
Evet kardeşim var
Liseden arkadaşlarımın var sadece.
Var ailemden 3 kişi
Hayır yok.
Var tabi, neden saklamayayım
Kendi fotoğraflarımı saklıyorum
Kafamda olur hafızam unutmaz
Hayır yok.
evet var
Yok.