Kişilik & Karakter 3 ay Tepeniz attığında neler yapıyorsunuz ? Queenn2000 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tepeniz attığında neler yapıyorsunuz ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 142b cevap paylaştı. Sakinleşmeye çalışırım. 0 0 Yorumla
audincewh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı. Tepem atsa dahi soğuk kanlılığımı koruyorum. Karşımdaki insanın sinirimi, öfkemi, heyecanımı veya sevincimi görememesi, ne yapacağımı anlayamaması hoşuma gidiyor. Katı sınırlarımdan içeri girecek kadar yakın olduğum insanlar görebilir bunları. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 98% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tepemi attıran şeyden uzaklaşırım sonra derin bir nefes alıp verir yakarım bir sigara hiç bir şey kalmaz 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Doza bağlı, surat dağıtmışlığım var 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 93% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 510 cevap paylaştı. Çok sinirleniyorum sağı solu kırıyorum 0 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Tammooo diye bağırıyorum 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Guru Yaş: 34 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. İçimden 10'a kadar sayarım 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 87% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı. Ters konuşurum 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yerine koyuyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sakinleşmeye çalışırım.
Tepem atsa dahi soğuk kanlılığımı koruyorum. Karşımdaki insanın sinirimi, öfkemi, heyecanımı veya sevincimi görememesi, ne yapacağımı anlayamaması hoşuma gidiyor. Katı sınırlarımdan içeri girecek kadar yakın olduğum insanlar görebilir bunları.
Tepemi attıran şeyden uzaklaşırım sonra derin bir nefes alıp verir yakarım bir sigara hiç bir şey kalmaz
Doza bağlı, surat dağıtmışlığım var
Çok sinirleniyorum sağı solu kırıyorum
Tammooo diye bağırıyorum
İçimden 10'a kadar sayarım
Ters konuşurum
yerine koyuyoruz
Şu icerim
Uyurum 😂😂😂