Ben seviyorum ama gizem hemen çözülürse bütün hevesim kaçıyor. Merak etmek önemli benim için

Gizemli şeyler insanın ilgisini çeker, ben de çok severim ama dediğin gibi biraz uğraştıracak, gizem diye basit bulmacalar gibi olmayacak, bir anlamı kalmıyor sonra
Amacım gizem yaratmak değildi çünkü🤣🤣 ama dediğim gibi oldu yaptığım şey basit bulmacaya döndü kddldşdşdşd senin de hafızan maşallah güçlü, o muhabbeti hatırladın
Evet bu gizem de hafıza sorusunda, zamanla unutma konusunu konuşurken çözüldüğü için bence çok değişik bir durum oluştu, bu da bir gizem 🤣🤣🤣
Evet en basitinden çözüldüğü için sevmemiş olabilirsin ya da basit bir durum sebepsizce söylenmeyip gizem oluşturmasından sevmemiş olabilirsin, dün aslında diğer sorunda bunun için özür dilememiştim ben de
Bir önemin olmasaydı benim için KS de seni aramazdım, kendi en son sorduğum soru türünden kendi eski hesabımı bulmaya falan çalıştım ki oradan bulabileyim ama bulamadım, bir sorunun altında gördüğüm zaman da ekledim
Bunun için kendime harika bir sembolik yazı alfabesi tasarladım. Bu alfabe ile günlüğümü yazıyorum. İşin en güzel kısmı, benden başka hiçbir kimsenin okuyamıyor olması. Bu da gören kişilerin merak etmesi, okuyamaması ve tabii gizemli olması okuyor. 🤭
Ben bayağı geliştirdim tabii, bir hobi olmaktan çıktı artık benim için ve hayatımın bir parçası oluverdi.
Severim elbette, sevmeyen var mıdır? 😃😃
Cevap
45Cevap
Hemen çözmek isterim boştan yere uzarsa hem hevesim kaçar hemde yükselen beklentimi karşılayamadığı için önemsiz kalır.
Hayır gizemli şeyler sevmem. Gizemli insanları da sevmem. insan neyse net olmalıdır veya her şey ortada olmalıdır :D
Severim evet ama dikkatimi çekmeli baya.
Fazla gizem de bir yerden sonra sıkıyor.
Gizem severim ama sabirsizim. Cozulmedikce geriliyorum. Erken de dogmamisim nereden geliyor bu ivedilik bilemedim.
koç aslan veya yay
Fazla gizemli şeyleri sevmiyorum. Belli bir süre sonra sıkılıyorum.
Merhaba elbette herkes gizemi seviyor ne kadar uzun süre giderse o kadar merak uyandırıcı olmaya devam ediyor
Çok uzatmalı olursa sıkar ama
İnsanları gizemli güçlere çeken pek çok etken olduğu açıkça görülmektedir. O yuzden bu tür öğretilerin asıl kaynağını anlamamız çok önemli
Karanlığı da bu yüzden seviyorum. Çünkü gizemli ve ne olacağını, neyle karşılaşacağını asla bilemiyorsun.
Evet mesela sen gizemli geliyorsun bana seni irdeleyip çözmek istiyorum 🙈
Kutun kapalı yazamıyorum sohbet etmek isterdim off ne zamandır kapalı ya
Yalancı hep kapalı 😅
Tekrardan unutsana bir şey demem lazım sana hayat memat meselesi 🤣
Çok möhüm 😂
İnsan ise söz konusu sevmem.
Fakat aksi konu ise ilgimi çeker,
Enine boyuna araştırmaya çalışırım.
Sonunu düşünmeden
Hayır.. Sırdan, gizemden, belirsizlikten hoşlanmam.. Her şey açık ve net olmalı.. Gizemli insanlardan uzak durmuşumdur hep bu yüzden..
Mesela oyunda bir harita olur, gerçekte keşfedilmemiş bir yer olur, bir insanda veya kendimde her gün fark ettiğim yeni şeyler olur, bunlar çok güzel.
Evet çok severim. Onu tahmin etmeye çalışmak da beyin fırtınası gibi oluyor hoşuma gidiyor.
Gizem iyidir severim. Ama yapmacik gizem olustirma cabasi cok sacma duruyor. Dogal olmali
Evet severim çözmeyi de severim ama uğraştırıcı olmayacak
Bişeyi istediğim an oldu oldu yoksa en iyisi gelse gözümde eski heyecanı kalmıyor
Evet severim. Özellikle sonunda ters köşe olmak baya etkileyici oluyor :D
Evet biraz Sherlock gibi kurmayı da severim çözmeyi de😅
Hımm konuyu biraz daha açsak gizem derken
En çok neyi merak ediyorsun 😂
Vardır bı öncelik 😂😂
Diyorsun 😂
Sonuç iyi de olmayabilir her zaman 😂😂
Beklenti biraz düşük olmalı böyle durumlarda 😂
Ne geliyor elinden😂🤪
Güzel 😂
Çözülmezse de benim uykum kaçıyor, ne yapacağız?
Ama merak insana zarar verir
Tanıdığım 2 kişi var kafayi kıran birisi öğretmen digeri dine bağımlı birisi sonuç kafalar jüpiter normal degiller
Kesinlikle herşeyin fazlası zarar bazen gizemli kalması iyidir
Dedektif Aybüke 😂😂
Bayılırımm merak uyandıran her seye
Kesinlikle katılıyorum sana.
Filmler de seviyorum.
Okuduğum kitaplarda severim, gerçek hayatta sevmem
Zaten benim hayatımı gizemle dolu
Biraz severim ilgimi çeken konularda
Neyleri sever miyim 🤣🤣
Gizemli bir tek film severim
Gizemli olan şeyler daha çok ilgimi çekiyor
Hayır merak duygum pek yoktur
Bazı gizemler ilgi çekici olabiliyor
Bir noktaya kadar severim. Çok uzarsa hoşlanmam.
Merak uyandırıyor illaki
Severim güzel olur
Fazlası sıkıyor tadında olabilir
Bende severim seni çözdük ama devamı gelmedi 🤣
Takibi çekmesen iyiydi 😅😅 5 dakikadır bildirimi arıyorum
Olsun ya kalıcı olabilirdi
Mesaj atabileceğim diye sevinmiştim oysaki
bana mesaj atabiliyorsun ki 🤣🤣🤣 baktım sen bizi unutunca çektim
Ama unutmamışsın 😅 baştan başlayalım bence🤣🤣
300 de yaptım bak seni 🤣🤣🤣
Nasıl her yere
evet çok severim