Kişilik & Karakter Huzur aldığınız kısa anlar nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Eve misafir gelince oturtuyorlar piyanomun başına 😅 uzun zamandır yaklaşmıyordum ona lakin tuşlara dokunmaya başladığımda hissettim tekrar, aslında huzurun tamda parmaklarımın ucunda olduğunu. Ne güzel bir keyif ✨ Huzur aldığınız kısa anlar nelerdir? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Tek başıma geçirdiğim sessiz zamanlar 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Koşarken ve bisiklete bindiğim zaman aşırı huzurlu hissediyorum 1 0 Yorumla
DerFlieger Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uçakta havadayken huzur patlaması yaşarım 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Çal iyice huzur hissedelim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevdiğim şarkıları dinlemek 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Güne bir şeyler bitirmiş başarmış olarak uyumak 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Online oyunda 15 dakikalık maçlar. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Ne hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tek başıma geçirdiğim sessiz zamanlar
Koşarken ve bisiklete bindiğim zaman aşırı huzurlu hissediyorum
Uçakta havadayken huzur patlaması yaşarım
Çal iyice huzur hissedelim
spor seks duş kahve içme
Sevdiğim şarkıları dinlemek
Güne bir şeyler bitirmiş başarmış olarak uyumak
Kedi sevmek
Fenerbahçe maçını izlemek