Kişilik & Karakter Gidecek yeriniz var mı? haafizz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Üzgün olduğunuzda ruhunuz daraldığında size iyi gelecek gidecek bir yeriniz var mı?-yok Gidecek yeriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Mezar kaldı bir tek. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Evet Bak benim de gittiğim Ama kimsenin bilmediği 0 1 Yorumla haafizz 1 yıl Ne güzel Yorumla
Farukömer7 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Var gayette dingin oluyorum 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Gidecek yerim yok Allah'a sığınıyorum 0 1 Yorumla haafizz 1 yıl En güzeli Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi evim tek basima oh miss 0 0 Yorumla
grkyfdn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Maalesef keşke olsa 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Kız kulesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Mezar kaldı bir tek.
Evet Bak benim de gittiğim Ama kimsenin bilmediği
Ne güzel
Ne yazık ki yok kendi paramı bile kazanamıyorum ki🥺
Var gayette dingin oluyorum
Gidecek yerim yok Allah'a sığınıyorum
En güzeli
Kendi evim tek basima oh miss
Hayır yok