Erkeği olanlar mutlu, umutlu, güller saçıyor. Ya erkeksiz eksik dişiler ne durumda, dişilerin erkeksiz kalmasını normal karşılamayın onlar bizim gibi yalnızlığa evrimli değil, erkeksiz dişi mutsuzdur eksiktir gülemez eğlenemez.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha neler ksjdjdjd çalışmada en mutluların bekar kadınlar olduğu ortaya konmuş.
o kadınların kendilerini aldatmaları bence uğraştırma sizin evinizde yapılmıştır. her kişi eksik yaratılmıştır yapbozun bir diğer parçası gibi birbirlerini tamamlamaları gerekir
@Garip_arzulu yalnız olmak evrimsel olarak insanı depresyona sokan bir şey çünkü yalnız olmak insanlığın başlarında tehlikelere açık olmak anlamına geldiği için hem kadın hem erkeğe stres verirdi. Bu hormonların bu duygu ile tetiklenmişti kollektif bilinç yolu ile şu zamana kadar insanlara aktarılıp gelmiş. Yalnızlık iyi değil insan için. Diğer yandan araştırma doğru ve yapılmış kalkıpta mutlu musunuz diye sormuyorlar seviyelerini ölçüyorlar sample survey araştırması değil. Şahsen ben hayatımda biri yokken daha mutluyum erkek çok sorumluluk getiriyor bence ya da ben henüz kafamdaki insanı bulamadım
İnanıyorsan buna sorun yok ama bu doğanın işleyişine kanuna aykırı mantık bile reddeder :D
Asıl yazdıklarınızı katılıyorum işin yalnızlık boyutuna gelince erkekler yalnızlık kadınlardan daha fazla yaşıyorlar genel olarak istisnaları vardır elbet ama bu bir gerçeklik. ben bir erkek olarak yaşamımı hep yalnızlıkla dört duvar arasında geçirdim işten eve evden işe hiç kimseyle arkadaşlık kurmadım kimseyle yakınlaşmadım istisnaları oldu ama çok kısa sürdü benim korkularım endişelerim yüzünden beş yıldır ne konuştuğum bir erkek ne bir kadın hiç kimse yok yaşamımda buz gibi soğuk herkesten kokmuş uzaklaşmış yapayalnız herifin birisiyim… Kendimi geliştirdim sivi olarak çok altta kaldım ve genelde kendimin yakın hissettiğim kişiler benden sivi olarak üstü oluyorlar doğal olarak yaklaşıma kaçınma durumu buna neden oluyor neyse gerisi uzattı umarım her şey gönlünüzce olur güzel günler mutlu günler görürsünüz iyi bayramlar
@Garip_arzulu erkeklerin yalnız olmasının sebebi kadınların yapı olarak daha sosyal olması mesela erkekler de bazı motor becerilerde daha iyidir. Yani yapı ile karıştırmamak lazım keza erkeklerin antisosyal kişilik bozukluğuna da çok fazla yatkınlıkları var. Aynı zamanda senin deneyimin tüm erkekleri temsil etmiyor ben de yapayalnız bir insanım depresyonum yüzünden 6 sene evden çıkmadım bunun iki senesi klinik. Ben çok yalnız kaldım ama bu mesela benim cinsimin sosyal olabileceği gerçeğini de değiştirmiyor. Yani bu lafın erkek meselesi değil sen ve ben biraz aynı süreçlerden geçmişiz
Süreçlerin aynaları tartışılır zira yürütülen hiçbir yol aynı değildir ama benzerliklerimiz var sanırım.. ama neden bilmiyorum şunu konuşmak bile beni daralttı
@Garip_arzulu git bi su iç gel hava al
Yok sağ olun gerek yok benim olağan sürecim bir şeylere darılırım 1 dakikalığına Ağlarım sonra gözyaşlarım siler yaşama devam ederim hadi yaşamaksa tabi
Kadın erkeksiz neden mutsuz olsun ki...🤔
Sen otur pc başında anime izle boş ver bu konuları
Evet gerçekten babam vefat etti 18 yasındayim erkek arkadaşım abim yok keşke bir erkek bana baskınlık kurup hakimi altına alsa her dediğini yapardım
Yoo gayette gülüyor sadece huzur istiyoruz
Erkeksiz huzur bulamazsınız
Buluruz sen canını sıkma