Aklınızı meşgul eden şeyler, tamamlanmış başarılar mı, başarılacak şeyler mi?

Aklınızı meşgul eden şeyler, tamamlanmış başarılar mı, başarılacak şeyler mi?
Yapmadıklarımı düşünüyorum aklım henüz yapmadıklarımda ve yaptığım şeyleri düşünüp vakit harcamam, pişman olmam, hayatta yapılanlar yapılmıştır ve artık geride kalmıştır onlar, bana kattıkları tecrübeler yeterli her zaman ilerledikçe ileriye doğru yaşandıkça güzeldir hayat..
O kadar şey yaşadım ki çocuk yaşta hayat denen bir savaşın ortasında buldum kendimi o yüzden bu hayatı seviyorum bana çok şey öğretti, şeytanla aynı ortamda bulunup meleklerle arkadaşlık yaptım, büyük hedeflerim yok artık basit ve sıradan bir hayat yaşıyorum bir lokma ekmekten keyif alıp şükretmek ve bir çocuğun tebessüm etmesi kadar masum hedefler.
Yaptıklarımdan kurtulabilirsem yapamadıklarima geçeceğim inş
Teşekkürler 😌🥳
Yapamadıklarım, yaşayamadıklarım aklımda.
Cevap
18Cevap
Benim aklım hala yapamadıklarımda 🤣 yaşanması mümkünken yaşayamadığım içimde ukte kalan okadar çok şey var ki , ne sen sor ne ben söyleyeyim
Amin amin inşallah 🙏😂
Yaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapmadıklarımda 🤣
Keşke daha fazla yapsaydim diye pişmanım genelde ksjs
Aklım halâ yapamadıklarımda...😄
Aklım hala yapmadıklarımda benim :D
😅😅
İkisi de aklımda değil ya. Onu yaptıysam o şartlar onu yapmamı gerektirmiştir. Bir şeyi yapmadıysam da o şartlar onu yapmamı gerektirmemiştir :D basit çok düşünmeye gerek yok
Aklım yaptıklarım değil daima yapacaklarımda olur. Sürekli yaptıklarını düşenenler genelde keşkeleri sık bir hayat sürüyor. Hayat devam ediyor ileriye daima🍀
🍀☺️
Yapılan yanlışlar aklımda 😃 Aklımda olan pek bir şey yok Semih.
Yapmadığım bir şey yok, aklıma koyduğumu yaparım. Aklım yaptıklarımda iyisiyle kötüsüyle.
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım yapamadıklarımda 😂😂
Ben diyeceedim 😂
Öfff gıcıkss 😼😂
Dün ne yediğimi unutabiliyorum ama önümüzdeki 1 haftalık menüyü aklımda tutabiliyorum jdjdjdjdjdkd
Aklım ikişinde de kaldı ama en çuk yapmadıklarım daha etkiliyoy abiş🐣🍀💞🦄
Yapamadıklarım halen arabada editli bir videom yok herkeslerin var benim yok sjxj
Yaptıklarımdan pişman değilim ha aklım hâlâ yapamadıklarımda. ss
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hâlâ yapamadıklarımda. ✔️
Bence her ikisi de önemli. Hem yaptıklarımızdan hem de yapamadıklarımızdan ders alıyoruz. Aklımızı meşgul eden şeyler, tamamlanmış başarılar kadar başarılacak şeyler de olabilir.
Öyle şeyler var ki.. ne şu an.. ne de gelecekte yapamayacağın.. ben geçmişte bir zaman diliminde yaptığım ve yapmadığım şeylerin düşüncesindeyim.. çölde su aramak kadar boş..
Ben yaptıklarımı düşünmem düşünüp yapmışımdır zaten, yapamadıklarımı yapmak için düşünüyorumdur.
Yapamadiklarim. Tamamlanmasi gereken seyler var zamanla, ertelemeyi sevmiyorum ama hemen de olmuyor bazi seyler. Onlar aklimi mesgul ediyor.
yapamadiklarim aklımda en kısa sürede yaparım inşallah
Şu an aklımda yaptıklarım geçmiş geri gelmez yapamayacakkarim gelecek i da muamma
Zihin yarım kalan şeyleri tamamlama eğilimindedir. Tamamlanan başarılar akılda kalmaz bu yüzden.
Mutluluklarım aklımda. Güldüklerim, keyif aldıklarım, düşününce bile mutlu olduklarım vs
Aslında aklımı meşgul eden şey yapılacaklar. Asla bitmiyor yapılacak şeyler.
Yaptıklarımı ise unutup gidiyorum.
Yapamadıklarım aklımda 😅😅
Yapamadıklarım daha çok aklımda şu sıralar
Yapamadıklarımda kaldı aklım😅
Yapamadıklarım ben şanssız bir insanım
İkisinden de var maalesef.
Yapamadiklarım aklımda
yapamadıklarım aklımda
Yaptıklarım ve hatalarım
Yapmadıklarım
Başarilacak şeyler
Yanlış yaptıklarım