#Yapılan yamukların sizde detayları sağlam mı, herşeyi unutup vazgeçesiniz mi var?

#Yapılan yamukların sizde detayları sağlam mı, herşeyi unutup vazgeçesiniz mi var?

Tabiki böyle ikiyüzlü insanlar görmedim ya şaka gibi arkadaşım babamdan yardım ister o kadar şey yapmış bana Allah'tan babam yardımcı olmadı ama onun sayesinde o işe alındı babam bir ara biri demek ki aradı dedi ki bir iş var işçiler arıyoruz bana sordu bir kuzenime sordu istemedik trabzondaydı sonra ona soruldu zaten işi yoktu ayrılmıştı ikinci işi oldu babam sayesinde zaten oraya birşeyini yollamıştı düşün o eşi orada evlenme teklifi etmiş ona yüzsüzler utanmazlar o resim o iş yerinin önüydü tuzak kurduklarında ellerinde çiçekler doğruysa Allah'tan cezasını bulmuş bu kız almana benzer göz rengi mavi tuhaf olan bu dedim ya ikinci travma oda mavi gözlü amerikalıya benzer ve oda dün abimden yardım istedi utanmaz yüzsüz abim yardım edecek şaka gibi
Sabah sabah mutsuz, bitkin ve nefes almakta güçlük çeçip, derin nefesler almaya çalıştığım saatlerdeyim. Maalesef ruh hâlim olumsuz anlamda çok etkilendi. Yine bir psikolojik çöküş yaşıyorum. Üzülmeme değmez farkındayım. Üzülmeden edemiyorum yine de. Çok büyük bir haksızlıktı. Haksızlık yaptığını görmek istemedi neticesinde. Kötü olmak işine geldi. İnsan olan insana çöp gibi davranmaz. Bana yapılan yamuğu unutmadım yani. Vicdanım rahat diye dolaşmaya devam etsin. Kusursuz bir karakter çizmeye devam etsin. Benim midem bulandı ama.
Evet çok iyi hatırlıyorum. Yapıyorlar ama bazı yapan insanlar da affetmek zorunda kalıyor insan. Çünkü ne kadar kızsan da belli bir dakikadan sonra onsuz yapamıyorsun. Ya da o kendini bir şekilde affettiriyor. Benim düşünceme göre herkes ikinci bir şansı hak eder. Ama umarım verdiğim ikinci şansı tekrar benim aleyhime kullanmaz. Bir insanın silmek unutmak çok kolay ama onu geri kazanmak çok zor. Bende zor başarmak için bu hayattayım.
Hatırlasam neye yarar, her biri bağrımıza birer çizik atıp gidiyor. Kimseyle samimi olmasan bir dert, herkese gönül kapılarını açsan başka bir dert. Öyle kıyıda köşede karakteriszce yaşamını sürüyor işte.
Cevap
12Cevap
Evet çok iyi hatırlıyorum ve hayatımdan öyle insanları çıkarıyorum.. Çünkü ben yufka yürekli bir insanım iki tatlı söze kanıyorum..
Bu yüzden de öyle insanlara hayatımda yer yok..
Oooo unutmak mümkün mü? Hepsinin listesini çıkarırım şu an. Hiç bir şey bu zamana kadar unutmadım ve unutmam. Yamuk yapanlara, yamuk yapmam ama onu kişilikli insan yerine asla koymam.
Hatırlıyorum tabi hatırlamaz olur muyum bana yamuk yapanları yamulttum o ayrı mesele de hatırlıyorum ama
Unutmak istiyorum ama ister istemez hatırlıyorum. Umarım hakettiğini bulmuştur o kişi diyip devam ediyorum sonra.
İntikamımı alıp bilinç altıma gömdüm. İsimleri aklımda bile değil.
Evet iyi hatırlarım öyle insanlara yol veriyorum, hiç değmez insanlar.
Tabii ki de hatırlıyoruz daha zamanla hakkını verdik hepsinin😂
Hiç unutmadım ki
Hatırlıyorum, unutmam da
Hatırlıyorum elbette eğer canımı yaktıysa. Ama bir şey hissetmiyorum artık. Zaman genelde duyguları bastırıyor.
Yapilan iyilikte kötülükte unutulmaz
Umurumda olmaz yamuk yamuktur düzelmez
Asla unutmam ama güzel aklıma hatırlatmam..
Hepsini hatırlıyorum 👿
Yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam
Hepsini dün gibi hatırlıyorum.
Unuturmuyum hiç.
Yooo
Unutmadım ki
Hatırlıyorum
Unuttum
Hiç unutmam.
Asla unutmam.
Yaptığı yamuğa bağlı
Unutmak ne mümkündür