Türk kızları söyle namussuz böyle paragöz diyip Rus güzellemesi yapmaları. Erkek arkadaşıyla beraber oldu diye ayipladiktan sonra gavurlari guzellemeleri tuhaf. Ve biz asla başka ülkedeki erkek begenemeyiz çok ayip
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rus güzellemesi yapan erkek kalmadı nerdeyse çoluk çocuğun fikirlerini umursamayı bırakın artık
Ne guzelliyorsunuz ki baska Rus ukraynali hep
Yoo ben Türk kızından başkasıyla evlenmem
Ben de Türk erkeğinden başkasıyla evlenmem ama senin gibi aslına düşman olmayan tabi
Öyle ukraynalı rus vs. vs. diyenler çoluk çocuk daha fikirleri olmayan insanlar twitterdan falan görüp öyle boş boş konuşuyolar çok takma bizim gibileri daha çok ülkede
Teşekkür ederim
ruslarla içli dışlı bir yerde çalısıyorum ve aranızda 5 gömlek fark var her anlamda.
ayrıca bizim kızlar erasmusta en kolay lokmalardan biridir
utanç verici
İster kolay ister zor lokma oluruz Ruslar çok namuslu sanki bizi beğenmeyen Rus güzelliyor
namus kavramı toplumlar arasında farklılık gösteriyor. kaldı ki onlar çok fazlla eşine ve evine sadıklar
Bizden daha sadık değillerdir bizi beğenmeyen defolsun Rusla evlensin ben sizin namustan anladığınızı çok iyi bilirim bizim her bokumuza namussuzluk diyip Rus güzellemek hangi akla hizmet
zaten rusla evlenicem :D kudurabilirsin
Evlen zaten ki bizden uzak ol tek derdiniz bize sallamak cekemiyordunuz çünkü. Nolur senin gibilerin hepsi gitsin evlenene kadar eline erkek eli degdirmemeye yeminli ruhlarda ukraynalilarla ve yahut bilumum Avrupalılarla evlensin umurumuzda olmaz
24 yasına gelmiş ve eline erkek eli değmemiş tr kızı var mı?
Olmak zorunda değil, ki bence bu umrunda da değil Rus güzellemesi yapan biri zaman bakirelikten geçmiştir biz onlara daha yeni yeni benziyoruzdur yeni nesille
Zaten*
onların kültüründe sevişmek kötü bir şey değil bu yüzden yargılanmayı haketmiyorlar. ama bizim oralcı analcı kızlarımız kendi kültürlerine dinlerine tamamen ters olan şeyleri yapıyorlar. bunun adı namussuzluktur işte.
kaldı ki rusların binde biri kadar mutlu, yarısı kadar güzel olmayan tr kızları için kolumu kıpırdatmam bu saatten sonra :D 30 yasındayım her iyi yolu da denedim rahat ol
Ulan... kendi kültüründe sevismek kötüyse git İranliyi öv mesela. Bilin kültürümüzde kötüyse senin kültüründe de kötü. Türk kızlarının yüz vermedikleri Ruslarin her bokuna razı bir de namus bekçiliği yapanlar bunu söylüyor. Buna çifte standart derler. Gram mantık yok nolur bizle evlenme kılını kipirdatma biz de sama meraklı değiliz sen kendi maymun tipine bak ( evet evet çok yakışıklısın 190 boyundasin en azından böyle yazacaksin)
Ki bizde de artık sevismek kötü birsey değil ve olmayacak artik
sana laf anlatmıycam herkesin doğrusu kendine. boyum 184
Tamam
bacım adı her dilde bacım. Bu da böyle biline.
Saçma bir soru bu
Niye
Muhakeme nedir biliyormusun
Evet akıl yürütmek demek
Güzel erkekler kızlar hakkında akıl yürütür hangi ülkeden olursa olsun, bunu kızlarda yapar
Tamam da akıl yürüyemiyor bazıları işte mantık yok
Ben yürütüyorum işte karşında genel asla yorum yapmayalım her erkek ve kadın aynı özelliğe sahip değildir
Her erkek böyle beyinsiz demedim zaten. Namustan paragozlulukten dem vurup Rusu bize tercih edenlerde gram mantık yok kurban olsunlar bize namus arıyorsa ama aradıkları namus mamus değil iş olsun
Elden eş sevgili olmaz, aradıkları bir anlık zevk bir gecelik ilişki