+1 yılAl benden de o kadar
Aynadaki halim:
www.dizigold.com/.../...les_by_Gage_Skidmore_2.jpg
Fotograftaki halim:
image-cdn.zap2it.com/.../...-ackles-demon-dean.jpg
Ancak gerçek şuymuş ki bir başkasının yazdığını aynen aktarıyorum:
Bazı insanlar fotoğrafta, kamerada başka aynada başka çıkar. Tabi insanın aklına şu geliyor acaba diğer insanlar beni aynadaki gibi mi görüyor, fotoğraftaki gibi mi? Cevabı da şu fotoğraftaki görüntünüze aldanmayın en iyi fotoğraf makinesi bile insan gözünün yanına yaklaşamaz dolayısıyla kameradaki görüntü asıl görüntünüz değildir. Ayrıca insanların %70 inin yüzü asimetriktir. Yani sağı farklı solu farklı. Bu durumda aynada gördüğünüz de gerçek haliniz değil, yüzünüzün sağı ve solunu yer değiştirmiş olarak görür insanlar, aynadaki gibi değil BU DURUMDA HANGİSİ BENİM GERÇEK GÖRÜNTÜM SORUSUNUN CEVABINI İSE DEDİĞİM GİBİ İKİ AYNADAN ELDE EDECEĞİNİZ YANSIMAYLA KARŞILAYABİLİRSİNİZ Bunun için boyutu farketmeksizin iki aynayı 90 derece açıyla kesiştirin arada kalan görüntü 3. şahısların sizi dışardan nasıl gördüğünü net olarak yansıtır VE BUNU BİLEN İNSAN SAYISI ÇOK AZDIR Göreceği asıl görüntüden sonra hayata küsenler olabilir ama bununla yaşamayı öğrenmelisiniz013 Yorumla- +1 yıl
Allahsen yapmaaa
- +1 yıl
Resmen fotografta ağzım, burnum, gözüm şekil değiştirmiş gibi çıkıyor. Aynadaki halime bayılıyorum ama gel gör ki hiçbir fotografta gram düzgün çıkmıyorum. Bu durum çok can sıkıcı doğru düzgün fotografım yok ya sırf bu yüzden.
- +1 yıl
Al bendendr okadar napalim biz toplanip topluca intihar mi etsek? Fare zehirimi icsek?
- +1 yıl
Bak hatta düzenledim facebookta paylaştım :-) Gerçekteki halin iyiyse boşver ;-)
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/.../...651092_n.jpg - +1 yıl
Iyimi kotumu bilmiyorum :D
- +1 yıl
Hatta tam göstereyim :-)
https://i.hizliresim.com/dWb7o7.jpg - +1 yıl
Fotografından az çok anlarım iyi olup olmadığını yok mu göster yorum yapayım :-)
- +1 yıl
Gerek duymuyorum :)
- +1 yıl
Anlıyorum biz de zorla güzellik olmayacağını biliyoruz. Görmedim ama güzel bir kız olabileceğini düşünüyorum. Fazla takılma kameraya benim de bir tane bile düzgün fotografım yok.
- +1 yıl
Alakasi yok sanal alemde fotograflarimi yaymayi sevmiyorum. Tessekur ederim.
- +1 yıl
İyi de ben de bir şey demedim ki. Olabilir fotograflarını paylaşmamakla bence de en güzelini yapıyorsun. Yarın bir gün başın ağırmaz ;-) Akıllı kızın hali başka oluyor.
- +1 yıl
Saol, tessekur ederim. Yarin dolu dolu bir gun olcak uyuyayim artik.. iyi geceler
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler. Ben de yatar.
En İyi Cevaplar
+1 yılAyna bence
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılaynada kendimi görüyorum bugün güzel olmusum bir selfie çekıleyım dıyorum çekiyorum ve tüm günüm çirkin tripleriyle devam ediyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Powercam, Retrica.. Gibi uygulamarda on kamaradan cekince aynadaki goruntuyu yakaliyorum ama telefona ait kamaradan cekince orda is bitiyo abi insanin kendini eve kapatasi geliyo..
- +1 yıl
acaba telefonun mu kötü çekiyo?
- +1 yıl
Samsung Galaxy S5 ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunun cevabı kesinlikle burada.
https://www.youtube.com/watch?v=RLjpVmDRIjw01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum bunu ama bilimsel olarak kanitlanmamis. Cogu kisi taniyorum aynada güzeller ama yan yana durunca daha bir guzeller. :) Yani ben karar verdim ki insan gozu fotoraftan daha guclu. 576 megapixel goz tasiyoruz. Fotograf felan bos.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılKamera kalitesi ve ayarları genelde gerçek görüntüye yakın olamaz;
-Işık açısı
-Renk ayarı
-Ortam sıcaklığı
-Kamera kalitesi
-Giyiminden kameraya yansımalar
-Kamera netlik, pozlama vb hassas ayarlar...
Bir çok şey etkileyici faktördür. O yüzden kameradaki görüntü aynadaki görüntü kadar gerçek olamaz. Yani bundaki ana nokta budur.
Ha yok kuşkuların dinmiyorsa, bir kişi al yanına, bu kişiyle yan yana aynada uzun uzun bak ikinize.
Sonra aynı şekilde kamera karşısına geçin ve çekilen fotoya bakın.
Bu size ipucu verecektir.
cut.27 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir deneyimde bulundum yani babamla felan cok konustuk bu konulari fakat babami aynanin karsisina alinca babamin bir gozu tuhaf cikiyo.. Ama bunu hic ona diyemedim. Babam bana aynadaki gibisin diyor ama sagimiz sol. solumuzda sag diye hi cumle ekliyor bunu hic anlamadim anlamakta istemiyorum galiba..
- +1 yıl
Aynadaki görüntü sahtedir zaten.
Aynada sağ kolun sol tarafta görünür. Bunu şöyle düşün, ben senin karşına geçersem benim sağ tarafım senin sol tarafına denk gelir, bu yani.
Biraz takıntı yapmışsın bence. - +1 yıl
Ozaman aynadaki goruntu sanaldir dogrumu
- +1 yıl
elbette.
- +1 yıl
Ozaman yaptigin aciklama yanlisti. :) Fotoraflar mi dogruyu gosteriyor. Aglarim bak simdi
- +1 yıl
İkisi de sanal görüntüler.
İkisi sadece seni sana yansıtır.
Ama sen değilsin. Olayı budur yani.
Eğer iyice şüphe duyarsan elini aynanın önüne tut, aynada eline bak, sonra elini kendine çevir, ve eline bir daha bak.
Gözlerin zaten ikisini rahatça algılar.
Ama teknoloji farklı bir olaydır.
İkisi de sahte görüntüdür, gerçek değildir, ama sadece seni yansıtır.
Gerçek görüntü olsa senden iki tane olurdu, bilmem anlatabildim mi? - +1 yıl
Vallah ikiside gozume ayni gozukuyo gece gece icimi bir rahatlatip bir bozdunuz yani :) hic anlamadim. ama. saolunn
+1 yılbak şimdi sana mantıklı bir açıklama yapayım ayna doğrudur nedenmi çünkü fotoraf senin bir anlık duruşunu yakalar ve sen onu görürsn ama ayna öyle değil karsısında naparsan sana aynısını yansıtır fotoraf öyle değildir işte bir anlık o çirkinliğiini yakalıyor senin aynana güven :)
116 Yorumla- +1 yıl
Açıklama doğru anlık olduğu için fotoğraf yanıltıcı ayna tam olmasada gerçeği yansıtıyor
- +1 yıl
Tabi orasi oyle mesela ben cok dusundum mesela aynada yazilar ters gozukur ama zaten sagdan sola basliyor yazi ve karsimizdaki duran insanda sagdan sola goruyor yaziyi veya elinizi acip aynaya gosterdiginizdede sagdan sola dogru duzgun gorunum. Ama ben bunu kabullenemiyorum.. Yani bazen geliyo aman bosver hangisiysen osun diyorum ama simdi bu saatlerde kafamda delice sorular..
- +1 yıl
ayna herzaman dogrudur al birini yarın yanına aynada bir onun yüzüne bak bide aynaya bak aynı şeyleri görceksn ya da en son çare olarak al eline telfnu kendini video çek eğer gene fotodaki gibiysen anlaki öyledirsn
- +1 yıl
Oyle bir deneyimde bulundum ve videoda cektim yani aynadaki goruntuyu videoda yakalayamiyorum. Peki aynada zaten kendimi hareket halinde goruyorum videodada oyle yani hangisi dogrudur. Hem Powercamle on kamarayla cekilmis videolar zaten aynanin tipkisi. :D
- +1 yıl
ya da sen taktıgın için psikolojin sana fotolarda çirkn çıktıgını gösteriyodur sen kafayı yemişsn psikologa git acil bırak bu tip olaylarını varsa yakından bir footo at sana yorumliyim nasıl oldugunu
- +1 yıl
Zaten piskologa gidiyorum 2 aydir. Piskolojikmen olan bir rahatsizlik gecirdim gecmisimden dolayi vucudum ruhumun ortaya cikardigi rahatsizlik. Herneyse. Kafayi yemis olsaydim şu an disarda geziyor olamazdim. Gorusun icin tessekur ederim.
- +1 yıl
kafayı yemişn derken ciddiye aldın sanırım :D
- +1 yıl
Ciddi bir insanimdir.
- +1 yıl
çok belli ediyorsun gerçektennnn
- +1 yıl
Insanlara kisiligimi hep onceden gosteririm sonra bir hata yapinca hatayi bende aramasinlar diye. Umarim anlatabilmisimdir. :)
- +1 yıl
bana kişiliğini göstermene gerek yok sadece yardımcı olmaya calıstım hayatında en fazla 1o dk kalacgm neyin gösterisi bu neyse bb
- +1 yıl
Genel olarak konustum tepkimi/kisiligimi senin icin degistirecek degilim..
- +1 yıl
tamam şampiyon sensin o kafayı yemiş lafını şmdi ciddiye alabilrsn
- +1 yıl
Önce kendini sorgulaman seçeneğini sunuyorum sana.
- +1 yıl
tatlım urasamıcam senle
- +1 yıl
Ben senin tatlin felan olmuyorum. Ugras diyede zorlamiyorum hadi bye bye.
Bende Ön kamerda iğrencim arka kamerda yakışıklı aynada brad piti xlerim :D tek bir aynaya mı bakıyorsun farklı aynaları dene bir farkı gör ve ön kemara yani selfie nasıl çekiyor mesela görüntüyü yakalıyorsun ama poz farklımı çıkıyor :) ters gibi.
013 Yorumla- +1 yıl
Hayir tekrar anlatiyim. Mesela gun geliyor aynada kendimi cok guzel hissediyorum bir fotoraf cekiniyimde sevgiline atiyim diyorum telefonun kendisine ait olan kamaradan cekince bana ters geliyor bir tuhaf cikiyor. Ama powercam, retrica gibi kamaralardan ön kamarasindan cekince aynadaki goruntuyu buluyorum.
- +1 yıl
Ya telefonun kamarasiyla cekince solum sol sagim sag oluyor ama aynada solum sag sagimda sol oluyo anlatabildimmi?
- +1 yıl
tamam işte ters çıkıyor bendeki gibi ya şimdi aynaya bakıyorsun ne güzelim diyorsun bir foto çekineyim bir çekiyon aynadakinin tersi çıkıyor :D banada aynısı oluyor daha çözüm bulamadım... ön kameralar terstir.. bir kağıda yazı yaz ön kamerayla yazının fotoğrafını çek ters çıkacaktır sende öyle ters çıkıyon anlamısındır umarım :D
- +1 yıl
Hayir.. Samsung galaxy s5 on kamarasi bile resmi yaziyi duz cevirecek sekilde ceviriyor. Arka. kamarada bazen oyle..
- +1 yıl
Bilmiyorum ya takintili bir insanim aylardir takinti yaptim evde alay konusu oldum artik
- +1 yıl
Bide herkes yemin ediyo aynadakindende guzelsin * onadaa nafile
- +1 yıl
6 yillik 1senedir sozluyuz ama adi ustunde takinti iste elde degil atmak
sen hep birilerinin laflarına göre kendini şekillendirmeye çalışırsan her zaman psikolojin bozulur ve özgüven eksikligi yaşarsın. helede buna da ailen ön ayak oluyosa bu seni daha da özgüvenin kırılmasına sebeb olur. iç kapanık biri durumuna düşersin
05 Yorumla- +1 yıl
Hayir ailem bana son gaz destek veriyor hatta annem su guzelligin kadar el beceriliginde olsa diyor.. Abim nisanlisi ustune yemin ediyor iste sen aynadaki gibisin vs. Aynaya bakinca ozguven tavan yapiyor ama fotoraf cekilince.. bu benmiyim diye agliyasim geliyo bazen.
- +1 yıl
Vallah bundan 4 ay oncesine kadar ozguvenim tavandi sonra bir hastaliga yakalandim ve yanlis bir arkadastan dolayi aynanin sirrini arastirmaya basladim sonuc bu ozguvenmi eksik yoksa bilmiyorum ama 4 ay once sokakta manken gibi yuruyodum yani
- +1 yıl
Saol..
Gizli Üye(36-45)+1 yılVallah aynaya bakinca bende kendimi begenirim Foto cektigimde hic alakasiz biri cikio :D o yuzden bende artik fotolari aynadan cekiyorum :D cidden daha iyi sonuc cikiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle yaparak kendiimizi kandiriyoruz hahahaa :D
+1 yılbir yerde okumuştum aynadaki görüntümüze alışkın oldugumuz için ve bir kaç bısı daha var aynadaki görüntü daha güzel görünüyor
02 Yorumla- +1 yıl
Moral yerlerde..
- +1 yıl
fotograflarda kötü cıkıyorum dıye mı? eğer öyleyse kafana takma bu sounu yaşayan tek sen değilsin
Hee bende fotografta berbetim aynada iyiyim her neyse gercek insanlar cozuyor bunu benim icin iyitim ben iyi :)
01 Yorumla- +1 yıl
Sonunda anlayan cikti :))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün sorularınız cevabı https://i.hizliresim.com/vQ4p36.jpg
04 Yorumla- +1 yıl
Aci ama gercek...
Cevap sahibi+1 yılmalesef
- +1 yıl
Ozaman biz bir intihar edip gelelim :d
Bende aynı şekilde senin gibi düşünüyorum aynada on kamerada on numara ama arka kameradan çekince sıkıntılı hercekdenneeen böyle yaww
09 Yorumla- +1 yıl
Sonundaaaaaa beni anlayan biri ciktiii :) Bunu kutlamaliyimmmm
- +1 yıl
Vallah cok guzel olurdu.. mesela bugun kuzenim banaa hem retricadan resim yolladi hemde normal kamaradan video gonderdi.. ve ikisindede ayni ama ben öyle degilim iste bilmiyorum ya konuscak cok sey var bu konuda. :)
- +1 yıl
Demli cay var :) Bizim evde caysiz gece gecmez
- +1 yıl
Trabzonluyum :) ama yurt disinda yasiyorumm
- +1 yıl
Olabilir :)
Bende aynada off bile çekerim kendime ama bazen değişiyor işte fotolarda.
Sen naparsan yap karsıdaki insan aynı seyi görüyor zaten kasılma01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani aynadakinimi yoksa fotorafdakinimi
+1 yılBilmediğimiz ne dertler varmışta haberimiz yokmuş :)))
011 Yorumla- +1 yıl
Sizin alay konusu edindiginiz kucuk seyler karsindaki insanin hayatini etkiledigini farkinda olmadan sacma sapan yorumlarda bulunuyorsunuz..
- +1 yıl
Allah başka dert keder vermesin geçim sıkıntısı gibi dermansız hastalık gibi tek derdin bu olsun büyünce sende güler geçersin kendine şimdi böyle desende :))
- +1 yıl
23 yasindayim. HERSEYDEN ONCE SAGLIK DER SUSARIM :)
- +1 yıl
Benden bir yaş ufaksın beyin yaşın en az on yaş ufak kusura bakmada bu kadar takıntı yapman sence doğru birşey mi :))
- +1 yıl
Beyin yasim 13 olsaymis suanda tip asistanligi basi olmazdim. Sen önce bir boyle takintilarinin nedenini ogren ben bu konuyu assalanmak icin acmadim. Tum kelimelerini sana iade ediyorum. Burasi soru sorma sayfasi istedigim bir sekilde sorumu sorabilirim. Buna senin gibi insanlarin assalayinca yorumlar yapma gibi bir haklari yokki eminim ki seninde illaki bir takintin vardir. Cunku takintisiz bir insan yoktur. Senin gibi itici kisiliklerden yorum kabul etmiyorum. Hadi taniyip etmeden yargilamayida kesin artik.
- +1 yıl
Çok içerledin nedense istemeden yaraya tuz bastım desene seni kırmak istemem kimseyi yargılamam ön yargılı biri değilim gerçekten dediklerinde samimiysen özür dilerim ve özür dinleyecek kadarda erdemli biriyim sen önce derdini düzgün ifade et sonra yorum yapalım burada senin soruna benzer dalga amaçlı binlerce soru var ve benim cevabımda makul bir cevaptı kimseyi aşağılamam ama sen gerçekten takıntı yapmışsan hayatını kahretmeden tedavi ol burada sana kimse doğru düzgün yardım edecek seviyede değil bunu da bildiğin halde soruyorsan bende senin sorunda art niyet ararım buraya sorana kadar git bir uzmana danış kal sağlıcakla
- +1 yıl
Eger ki cevaplara verdigim cevaplari gorseydin zaten tedavi icinde oldugumuda bilmis olurdun iste on yorgililiga bunu soylerim. Ben gelin beni assalayin demedim. Bu durumda olupta intihar edenler bile varken dalgaya almaniz bir okadar sacma degil mi? Ben sadece benim gibi olan ve belkide bu sureci atlatmis insanlarla karsilasirim umuduyla actim. Sizin gibi sacma sapan yorumlarla karsilasmak icin degil. Benim yaramada tuz basmadiniz siz kimsinizki yarama tuz bascaksiniz. Seviyemizin olcusuyle konusalim. Bence ne siz beni nede ben sizi tanimadan hic bir sekilde yorum yapmamayi deniyelim. Cok ciddi bir insanimdir her kelimeni ciddiye alcak kadar. Ve bu bir hastalik degil Ozguven kaybı. Keske benim gibi bilgili olsaymissiniz da bilgilerimiz yarisirdi. Hadi iyi geceler.
- +1 yıl
Eğer sen özgüveni tipinde arıyorsan baştan kaybetmişsin özgüven karakterdedir davranıştadır ahlaktadır önce bunları öğren tip dediğin nedir ki 20 yıl sonra bu tipin olmayınca özgüvenin -1500 olacak ozaman desene yazık yazık boşa yaşıyorsunuz :))
- +1 yıl
Özgüven tipten baslar kendine guvenin olucakki sokaga cikicaksin. Bak seni uyardim birbirimizin hakkinda yorum yapmiyalim dedim beni birseylere zorlamadan soruma ayrilmis bu linki terkedermisin? Hadi senle tartiscak zamanim yok. Zamanimi bos insanlara harciyamam.
- +1 yıl
Benim Profil resmime bir bak biraz feyz al bundan. bu son yorumum ister anla ister anlama umrumda değil :))
- +1 yıl
Seninde yorumlarin umrumda degil. Hadi bye
+1 yılherkes yaşıyor bu durumu ama sen takıntı haline getirmişsin
09 Yorumla- +1 yıl
Takinti degil istersen tanimadan yorum yapma.. :)
- +1 yıl
laf sokmak falan değildi derdim düşüncemi söylüyorum. sen orda kurtarın beni pskilojiden demişsin takıntı değil de ne bu
- +1 yıl
Zaten bana laf soktugunuda soylemedim. Su assagidaki yorumlarimi okursan kime hitap ettigimi anlarsin. Rica ediyorum fazla ugrastirma beni hadi :)
- +1 yıl
tam olarak olay ne
- +1 yıl
Ben nedense artik sana anlatma geregi duymuyorum. Iyi geceler.
- +1 yıl
neyin tribindesin sen ya adam gibi yardım etmek için soru soruyoruz karşılığına bak. ne halin varsa gör
- +1 yıl
Yorumlarina bakilirsa yardim yerine kuyuya itme cabasi goruyorum. Hepimiz ne halimiz varsa goruyoruz zaten. Iyi geceler.
- +1 yıl
öyle bir amacım yok. ön yargılarınızdan bir kurtulun
- +1 yıl
Ön yargilari bir insan degilim kendinizle karistirmayin. Ve dahada rahatsiz etmeyin rica ediyorum
+1 yılInsanin aynadiki seyi kendi gozudur herkes seni aynadaki gibi gorur
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah oyledir ya vallah gece gece rahatlatmak icinmi diyosunuz bunlsri bilmiyorum ama ozguven tavan.
Bazen aynalar bozuk olabilir. Ama aynadaki gördüğün birebir olanıdır.
00 YorumlaAynaların Yansıması Normal Merceklerden Farklıdır.
015 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Kardesim bana aynami dogrudur fotorafmi dogrudur onu soyle.. :)
- +1 yıl
Ben ne aynaya ne fotorafa guveniyorum. :) oyle bos bos yani
- +1 yıl
Ozguven cok riskli. Dusunsene guveniyosun kendine ama guvendigin kadar kaliteli yakisikli/guzel degilsin. Oda ayri bir rezillik :)
- +1 yıl
Zamaninda bende oyleydim :) Depoladim depoladim ozguven doldu tasti.. Sonra bir düşüş yasadim sonum bu. :))
- +1 yıl
Insallah dusus fazla agir olmaz :)
- +1 yıl
Sorarsin olursa
- +1 yıl
Tamam
Ayna :) Bir Daha Açıklamaya Gerek var mı Acaba :)
010 Yorumla- +1 yıl
Peki Düzlem aynanin sanal goruntu verdigini biliyomusun
- +1 yıl
Ozaman gercek goruntuyu aynanin yansitmadiginida biliyosundur :(
- +1 yıl
Bende o yalana inanmak isterim :( ama takintili bir insan oldugum icin mumkunati yok
- +1 yıl
Sorun vucut degil kilomla boyumla menmunum 1,58 48 ama aynadaki yuzumuzu bizim gordugumuz gibimi goruyor insanlar diye kafayi siyircam :)
- +1 yıl
Cekiyorum sonra bana aynada yakaladigim goruntuleri gosterip bu sensin diyo ama nafile. Inanmiyorum..
bence ölü numarası yap daha iyi çıkarsın ;)
07 Yorumla- +1 yıl
Ha ha ha cok komik. Itici espiriler yapinca kendinizi komik saniyorsunuz ama malesef.
- +1 yıl
Senin itici sakalarindan dolayi hayata donen olmamistir hayattan kopan olmustur. Saygilarimla...
- +1 yıl
Tanımadan etmeden bilmeden ön yargıya devam. Seviyesizliğini her konuda göstermesen müthiş olurdu Insan oğlu. :)
- +1 yıl
Ayna basinda zaman gecirdigimi nerenden uyduruyosun cok merak ediyorum iste bilip bilmeden yargilamak buna denir. Hadi hadi baska kapiya hadi..
+1 yılLa oglum baska derdin mi yok gece gece :))
03 Yorumla- +1 yıl
Vallah oglan degilim.. Burasida kizlarsoruyor sayfasi oldugu icin ve sayfa isminin icinde soruyor oldugu icin hangi saatde neyi soracagima kimse karisamaz diye dusunuyorum.. Saygilar..
- +1 yıl
:)) saygiyla egiliyorum
- +1 yıl
Estagfurullah
Ayna diyorum , fotolarda berbatim
07 Yorumla- +1 yıl
Ben retricayla powercamla aynadaki goruntuyu yakaliyorum. ☺ Ama sadece ön kamara ile.
- +1 yıl
Tek olmadigima sevindim. :)
- +1 yıl
Fotojenik olma hayalide tuttunsimdi beni :)
- +1 yıl
Bilmiyorum vallah :)
benim gözlerim olabilir bence
01 Yorumla- +1 yıl
Süpheli durum
+1 yılTek degilsin bendede var o takinti
00 YorumlaAyna bence :))
010 Yorumla- +1 yıl
Bencede ayna ama iste düzlem ayna sanal goruntu veriyomus :(
- +1 yıl
Bu piskolojiden banada lazim :(
- +1 yıl
Powercam, retrica önkamara cekince aynadaki goruntu. Benim sorunum insanlar beni aynadaki gibi gorsun yaa. Fotorafdaki gibi degil :(
- +1 yıl
Onu banada soyluyolar. Ama insanlar duymak istedigini soylerler.. :)
- +1 yıl
Cok sukur 7 senedir dis ve ic guzelligimi kesfeden adam var yanimda :) ama takinti iste napalim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuy +9 akıllı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne