Keşke temiz kızlar için bekleseniz. Kendinizi bilmez kızlar yüzünden hayal kırıklığına uğrayıp kendinizi kirletiyorsunuz. Sonra olan bize oluyor. Sonra biz istemiyoruz sizi kirlenmiş halinizle...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılDürüst olmak gerekirse hiç ilişkim olmadı ama bazı yabancı kızlarla bazı sitelerde s*xting yaptım ve bunun için vicdan azabı duyuyorum sütten çıkmış ak kaşık değilim ama şahsen temiz birini isteyebileceğimi düşünüyorum.
126 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey söyliyim mi? Haramların o kadar yaygınlaştıgi bir dünyada bunların yapmaktan dahi vicdan azabı duyuyorsan senin kalbin gerçekten temizdir. Kimse sütten çıkmış akkasık degil tabiki herkesin yanlışları var. Ama tamamen çukura batmak farklı. O yüzden evet bence de temiz kız isteyebilirsin. Bu yaptığından rahatsızlık duyman da zaten kalbinin kararmadigini gösterir
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun bu yorum beni mutlu etti ekran görüntüsü alıp arada okuyacağım teşekkür ederim bu durumdan baya bir vicdan azabı duyuyorum çünkü
Soran+1 yılO yüzden artık yapmayı bırakmalısın. Devam ettiğin takdirde vicdan azabı da duymamaya başlarsın. Tövbe edip bir daha yapmamalısın
Cevap sahibi+1 yılYok yok bıraktım zaten ama yanlış anlama tövbe falan demişsinde ben çokta imanlı biri değilim
Soran+1 yılÖyleyse neden vicdan azabı duyuyorsun yaptığından
Cevap sahibi+1 yılSen olayı yanlış anlamışsın ben vicdan azabını günah ya da cehennem korkumdan çekmiyorum. İnsan olduğum için çekiyorum. Vicdanlı olmak için ya da vicdan azabı çekmek için illa müslüman mı olmak gerekiyor?
Soran+1 yılHayır da Müslüman değilsen eğer sonuçta kötülük yaptığında vicdan azabı çekersin mesela. Bunda birine zarar verdiğini veya kötülük yaptığını mı düşünüyorsun da vicdan azabı çekiyorsun? Yoksa temiz birine layık olamamaktan korktuğun için mi
Cevap sahibi+1 yılTemiz birine layık olamamaktan korktuğum için kendimi aldatmış gibi hissediyorum
Soran+1 yılİnancın yok mu yani
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Soran+1 yılNeden maalesef
Cevap sahibi+1 yılÇok adaletsiz olduğunu düşünüyorum tanrının
Soran+1 yılYani inanmıyorsan maalesef de dememen lazım mantıken
Cevap sahibi+1 yılİnanmak isterdim ama şartlar el vermiyor çok çelişkili şeyler var
Soran+1 yılKonuşmak ister misin bu konuyu sadece
Cevap sahibi+1 yılOlur sorun değil
Soran+1 yılGizlisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet bende farkettim
Soran+1 yılYani sonuç?
Cevap sahibi+1 yılDemek ki konuşamayacaz
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍
Soran+1 yılNeden vazgeçtin
Cevap sahibi+1 yılGerçek hesabımı vermekten çekiniyorum çünkü ama vereyim ya
Soran+1 yılNeyden çekiniyorsun?
Soran+1 yılBen normalde burada kolay kolay pek özelden konuşmam. Konu inanç olduğu için konuşmak istedim
En İyi Cevaplar
"temiz kız" seks yapmamış kız anlamına gelmez. ama seks yapmamış kız temiz kız olabilir.. ruhu ile ilgili , içsel durumu ile ilgili bir konu. temiz olup aşık olan ve erkeğe inanıp seks yapan kızlar da var tabi sonu kötü oluyo o başka. tersi hiç seks yapmayıp zihniyeti bozuk yüzlerce kız tanıyorum.
139 Yorumla
Soran+1 yılTabiki verdiğin örnekler de var biliyorum elbette. Ama her ikisinin de olması çok daha iyi hem içi temiz hem dışı
- +1 yıl
var ve bu durum senin söylediğin gibi "üzücü" çünkü temiz erkekleri yine senin söylediğin gibi bazı kızlar "kirletiyorlar" bahsettiğin içi-dışı temiz kız temiz erkek bulamıyor vesair, tersi de oluyor yani içi-dışı temiz kızı bazı erkekler "kirletiyorlar" kötülük veba gibi bulaşıcı bir şey herkesi etkiliyor.
Soran+1 yılKızlardan da suçlu olan var erkekten de. Ama her birinin suçu kendine. Ben o şeyi yaşayan bir erkek için başka kızlar yüzünden doldu diyip aklamam onu. O da ona uyup yapmasaydı derim.
- +1 yıl
erkekler kızlar kadar seks e karşı koyabilecek "doğaya" sahip değiller bence.. bende de böyle oldu. o bahsettiğin kızlar aslında tamamen duygusuz, soğuk vs asla değiller. yani bir erkeği her anlamda etkiliyorlar ve ister istemez etkileniyorsun ve bir erkek en kolay kızdan bile çok daha kolay cinselliği yaşayabilir. (tabi hiç seks yapmamış erkek için konuşuyorum) çok seks yapan erkek , listesi kabarık olan erkek "doyumda" olduğu için kızların seks ile yaklaşımlarına karşı koyabilir. yani bu aslında seks istemediği için değil halen seks yaptığı için bir karşı çıkıştır. bunların hepsini birbirinden ayırmak lazım. hiç seks yaşamamış bir erkeğe bir kız duygusald ayaparak seks için yaklaştığında birde güzelse , seksiyse ben buna karşı çıkacak erkek "tanımıyorum.."
Soran+1 yılBu dediğine katılmıyorum. Bu sizin kendinizi kandırmanız. İrade Allah tarafından her iki cinsiyete de veriliyor. Kendini koruyan erkekler de var gayet. Az sayıda olmaları da onların çok değerli olduğunu gösteriyor zaten. Azlar ama imkansiz değiller. İnanç diye bir gerçek var ve bir çok insan bu yüzden koruyor zaten kendini
- +1 yıl
inanç tabi inanla ilgili bir konu fakat birşeye inandığında ne kaybedeceğini de iyi hesaplaman lazım. seninde söylediğin gib isayıları çok azdır bencede ve ister erkek olsun , ister kız olsun bu süre uzayabilir zira "güven" de çok az insanlar arasında ve hiç bir şey yaşamadan 30lu yaşlara gelebilirsin (belki daha ilerisi) ve ölen herkes 80 yaşında ölmüyor (mezarlıklara bakabilirsin) yani hiç bir şey yaşamadan hayatını kaybetme olasılığında hiç azımsanamaz. ve sana gerçeği söyleyeyim 99999999999 milyar yıl (evrenin yaşı 14.5milyar yıl) geçse de dünyaya gelme şansın yok.. yani başka bir yaşamın asla olmayacak.. sevgiler.
Soran+1 yılCinsellik için yaşayan biri değilim. Hayat vizyonum bu kadar sığ değil yani. Ölümden sonraki yaşama inanan bir insan için bu dediklerinin pek bir önemi yok rahat ol. Ölüm benim için bir son değil çünkü
- +1 yıl
kendini istediğin kadar manipule (kandırmak) edebilirsin. cinselliği vizyonun "sığlığı" olarak görmek allah inancınla çelişir. zira samimi olarak herşeyi sorguladğında cinselliği "allahın" istediği sonucuna varırsın. seni üzmüycem "sığ" şekilde anlatıcam her insanda "cinsel organ" vardır ve bunu allah vermiştir :) sana komik gelebilir ama bu böyle. dolayısıyle cinselliği direkt ve net şekilde allah ister tabi bunu yaşamanı da allah ister. cinselliği "öcü" allahın istemediği gibi düşündürülmesi insanları aşağılık biçimde manipule etmektir. cinsellik yaşamadığında allaha en büyük küfür eden bir canlı olursun. ama söylediğine katılıyorum "kötülük" insanı kullanmak başka bir şey. cinsellik yaşamadan ölürsen kendini manipule ettiğin için üzürülüm diyemem, ama bence sen kendini manipule etmiyorsun senden çok daha büyük kapasiteye sahip" akıllar" var ve bunu onlar yapıyor. finalde sana üzülürüm. fakat bu erkeklerle seks yap anlamına gelen bir şey değil, cinselliği yaşamadan veya gençken yaşamadğın için gerçekten üzülürüm.
Soran+1 yılBen cinselligi degil cinsellik için "yaşamaya" sığ vizyon dedim. Okuduğunu düzgün anlarsan daha düzgün iletişim kurabiliriz
Soran+1 yılAllah evlenerek yaşa diyor. Evlenmeden git yap demiyor. Cinsellik yaşamayan da haşa Allah'a küfrediyor falan bu ne kadar saçma ve boş benzetmeler.
Soran+1 yılKapasitenizi bu kadar düşürmeyin. Evet sırf cinsellik için yaşayanlar kadar sığ vizyonlu kimse tanımıyorum. Kendinize daha vizyonlu amaçlar edinebilirsiniz. Cinsellik evlenince yaşanır. Evlenene kadar da gayet beklenir. Sizin bu kadar iradesiz olmanız kimsenin sorunu değil. Sonuçta irade insani ve kutsal bir özelliktir. Ama bunu kullanabilmek herkesin harcı değil görüldüğü üzere
Soran+1 yılBen bunu bekar olanlar için söyledim. Evlenmeyen insan için cinsellik her türlü haramdır ve bu kadarı vermek zorundadır kendini kandırma yani
Soran+1 yılHayatin boyunca diye de bir durum yok. Evlen yaşa o zaman. Ama yok cinsellik yasamadan ölürsem nolucsk olasılıklar falan bilmemne diye bunu düşünmek sığlık yani kusura bakma
- +1 yıl
evlilik "ölçü" değil, yani evlenince herşeyin masul olması, eşinin seni çok sevmesi , derin sevmesi ya da istedğin, beklediğin neyse bunların hiç birinin garantisi olamaz. evlenip eşini paylaşan, eşine zulm eden, dayak atan, sevgisiz, saygısız çok erkek var. tabi tersi de var yani kadının "kötü" olduğu evlilikler var. yani evlilğin hiç bir anlamı yoktur her şey "insanla" ilgilidir. evlilik zaten akılla ilgili bir "masumiyet, namus" vs öngörür. esasen cinselliğe "akıl" karar veremez. yani cinsellikle ilgili kararı "akılla" alamazsın bunun yaratıcıyla bir bağı olması lazım. buda "ruh, içsellik" şeklinde düşünülebilir. yani evlilik tamamen palavradır. insan zihni evliliği öyle 180 derece değiştirir ki istediği şekle sokar hatta eşini pazarlar bile. (bunu dinsizler için söylemiyorum dindar da bunu yapar) zira din de aslında zihinle birşeyi yapmaktır. inanmak denilen şey zihinle akılla asla olamaz. yani basit olarak allaha olan görevlerimi yapıyorum... dediğinde bu akılla vardığın noktadır ve hiç bir anlamı yoktur. bu doğrultuda hiç ibadet etmeyen, allaha inanmayan birisi inançlı, tersi dinin tüm gereklerini yerine getiren, evlenen , evlenince cinsellik yaşayan bir insan tamamen inançsız olabalir.
Soran+1 yılEvliliğin anlami yoktur diyorsan Allah'a karşı gelen sensin. Burada Allah'tan bahsetme o yüzden. Diyeceklerim bu kadar
Soran+1 yılHahaha senelerce araştırmış biriyle konuşuyorsun. Emin ol tüm gerçeğin farkındayım. İnşallah senin ayıkman uzun zaman almaz çünkü geç kalırsan kaybedeceğin tek şey cinsellik olmaz
Soran+1 yılTamam çok değil 80-90 seneye kalmaz göreceksin gerçekleri :)
Soran+1 yılZaten o yüzden dedim ya bay çok zeki :)
Soran+1 yılAnca ölünce anlican gibi duruyor çünkü djdjd
- +1 yıl
Soru sahibini ciddiye alma kardeşim... Kendisi tipik Müslüman tahammülsüzlüğünden muzdarip bir yobaz ve ruh hastası.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo kuyruk acın mı var da gelip burada saldırıyorsun :)
- +1 yıl
Yooo, ne kadar tahammülsüz olduğunu yazdığım cevabı ve devamındaki yorumlarımı silerek göstermişsin zaten.
Soran+1 yıl@Banker_Bilo benim tahammülsüz olacağım bir durum yok. Ben cehaletle uğraşmak istemediğim için sildim ama sen başka yorumlara gelerek taciz etmeye devam ediyorsun mesela bu da senin kuyruk acın olduğunu gösterir. Benim inancım beni ilgilendirir. Sorum da beni ilgilendirir. Kabul etmiyorsan umursamayıp sorumu geçersin. Ama sen buna saygı duymayıp düşmanca saldırıyorsan bu senin kuyruk acın ve acizliğin kaynaklıdır. Gerçek bu. Yani bu durumda ben seni sadece acınacak biri olarak görürüm. Niyeti pis olanları da, cehalet sahibi olanları da fazla muhatap almayı zaman kaybı olarak gördüğüm için şimdi seni cehalet ile baş başa bırakıyorum. Daha fazla bir şey yazmayacağım. Cahillerle gereksiz muhabbet edip zaman israfına girmek benim için haram çünkü. Artık kendi kendine konuşma devam edebilirsin :)
- +1 yıl
Sorun da bu zaten. Anlamadığın şey... Benim inancım sadece beni ilgilendirir derken başkasına "kirli" demeye hakkın olmadığının bilincinde değilsin. Hadsiz ve kibirlisin Müslüman olmanın sana başkalarını kirlenmiş diye kötüleme hakkı verdiğini zannediyorsun. Senin inancın nasıl kimseyi ilgilendirmiyorsa, başkalarının özeli de seni ilgilendirmez. Sen kimsin ya? Sana ne ki başkasının a.. mından, namusundan?
Soran+1 yıl@Banker_Bilo son kez söylüyorum. Bu benim görüşüm değil İslam görüşüdür. Şahsi görüş değil yani. İslam'ı ve dolayısıyla Müslümanlarının baglar. Bu da seni hiç ama hiç alakadar etmez :)
Soran+1 yılÇünkü sen zaten benim muhatabım değilsin
Soran+1 yılBeni daha fazla zaman israfına sokmazsan da sevinirim. Başkalarının düşünce ve inançlarına bu kadar saldırmaya uğraşacağına o vakti kendini geliştirmek için uğraşsan daha faydalı olur senin için
- +1 yıl
Lan Allahın cahili... Müslümanları bağlar demişsin de, kirli diye eleştirdiğin insanların Müslümanlığını ölçmek sana mı kaldı? Elinde imanmetre mi var? Sana ne?
Soran+1 yıl@Banker_Bilo evet bana kaldı. Bu da seni ilgilendiren bir konu değil. Hakarete devam edersen de hesabını kapattırmaktan hiç mi hiç çekinmem. Hadi şimdi konuşmaya devam edebilirsin :)
- +1 yıl
Başkasının imanını sen ölçemezsin. Kul ile Allah arasındadır. Dindarlık bu yüzden zararlı işte, hoşuna gitmeyen şeyler söylendiğinde ancak susturmaya çalışırsınız çünkü özünüz faşist.
- +1 yıl
Neden gizlendiğini de merak ediyorum. Gizlenmeden yazmak yemiyor mu?
- +1 yıl
Başkaları seks yapıyor diye sana giren çıkan neyse...
Soran+1 yıl@Banker_Bilo konu temizlikti. İnanca çeken sendin. Ama yargiladigimi falan düşünüyorsan da yargiladigim bir durum yok. Kararını da ben vermiyorum. Ayet inkar eden biri Müslüman olamaz pek tabi zekası olan bir insan bunu görür zaten. Atesitlerin de çoğu bilip arastirdigindan değil, senin gibi travmalara maruz kaldığı için dinden çıkar. Nereden mi anladım? Etrafa saldırmandan. Bence daha fazla zorlama :)
Soran+1 yıl@Banker_Bilo acın olmasaydı söylediklerimi bu kadar içselleştirip, muhatap olmamak için yorumunu kaldırdığım halde ergen gibi başka yorumlara gelip sataşma amacı gütmezdin. İçindeki kuyruk acıları, travmaların her ne ise bunlar benim problemim değil. Kendin çözmelisin. Uzmandan destek almanı tavsiye ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılTemiz kız çok az
Kalanlarsa
Ya sıkıcı ya da sinir bozucu gibi
Sıkıcı olmayıp temiz olana helal olsun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz kız yok emin ol
022 Yorumla
Soran+1 yılBana mı diyosun? BANA?
Soran+1 yılTanımayan konuşur tabi nolucak ki
Soran+1 yılSiz kendinizden haber verin asıl
Cevap sahibi+1 yılSenin için demiyorum öyle bir kız yok nesli tükendi emin ol bakiremisin
Soran+1 yılSen bakir misin soruyu ben sordum
Cevap sahibi+1 yılBakire kız olsa bile sosyal medyasi var kaç bin erkekle herşeyi konusuyor nude atiorlar o yüzden evlenecek kız yok anal yapan ayrı, f*ck baddy olan ayrı, sevişen ayrı, neler var sadece bakire diye temiz değildir
Soran+1 yılBu dediklerini yapan bakire kategorisinde değil. Bakirelik zar ile alakalı değil çünkü.
Cevap sahibi+1 yılE bende o yüzden dedim düzgün kız kalmadi bitti kaç sevgilin oldu flört un
Soran+1 yılBirkaç kişi olduğu görüştüğüm. Birini tanımak için olacak düzeyde sadece. Kimseyle öpüşmedim, sevişmedim yani. Bu bakire olmak için yeterli mi? Bence yeterli
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yıl👍🏻
Soran+1 yılSen de o anlattığın gibi biri misin
Cevap sahibi+1 yılHihi evet
Sen nerelisin
Soran+1 yılBana pek inandırıcı gelmedi ama
Cevap sahibi+1 yılNerelisin
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun
Soran+1 yılKişisel bilgilerimi paylaşmıyorum burada
Cevap sahibi+1 yılKraliçe misin ajan mi
Cevap sahibi+1 yılÖzelden söyle o zaman
Soran+1 yılÖzelden de konuşmuyorum. İyi bayramlar dilerim