#Çevresinin başarılı olmasını istemediği insanlar kaygılarını nasıl giderebilir?

#Çevresinin başarılı olmasını istemediği insanlar kaygılarını nasıl giderebilir?
Evet bence öyledir kesinlikle
Cevap
8Cevap
Kesinlikle.. Hayata dair bir kaygısı olan insan hiçbir zaman huzurlu vakit geçiremez.. Her an bişey olacakmış hissiyle yaşar.. Bu durum da zamanla insanı psikolojik olarak etkiler..
Doğru yolda ilerleyemediğiniz için böyle ortada ve kararsız kalıyoruz. Neden derseniz insan kendi hayat muhasebesini en doğru şekilde yapmaz veya doğru kişilerin kaliteli ölçülerini esas almazsa, kulaktan dolma tecrübelerle her zaman yarı yolda kalmaya , doğru neresi diye sağa sola bakmaya devam eder.
Güzel sorunuz için teşekkürler..
o kadar saçma sapan sorulara görüş paylaşıyoruz ki böyle kaliteli soru denk gelince afallıyorum kaygı neydi yaa dedim bir an kendime tebrik ediyorum @SheWolfWoman 😳🙄🤷♂️✔🙊
Çok naziksin teşekkürler 🌸🙏
Bilmukabele 🌸🙏
Kaygılarının nedenini araştırması ve çözüm yolu bulması gerekir. Kaygıları giderememesi "förmülün" çözülemediği anlamına gelmez. Kaygılarını giderebilmesi için farklı çözüm yolu bulup denemesi ve etkili olup olmadiğını gözlemlemesi gerekir
O kaygılar hayat boyu devam edecek. Bir konuda olan bitse bir diğeri hemen arkasından gelecek o yüzden kaygılardan kurtulmak çok zor fakat görmezden gelmeyi öğrenebiliriz.
Zaman herşeyin ilacı takma kafana bu günlerde geçer. Sen emrolundugun gibi dosdoğru ol kaygıların kalmaz hayata dair.
Kaygılar giderilmediği takdirde insanı hep aşağı çeker, hayattan geri bırakır.
Ya da formuller aramaktan yasamayi unuttugu anlamina gelir
Formül yok kaygı her zaman olacak önemli olan ne derecede kaygılı olduğun
Evet öyle bence
Kaygı normaldir bir yere kadar
maalesef ki öyle. Sorun çok iyi geldi tam da o noktadayken
Yeni fikirler yeni başlangıçlar üreterek
Hiçbir şeyi takıntı haline getirmeyerek ve sadece kendi hedeflerine ve mutluluğuna odaklanarak.
Evet öyle
Evet gibi
Evet geli aşko