Kişilik & Karakter Bekar halinizden özlediğiniz bişey var mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sevgili, eş yapmadan öncesine dair özlediğiniz bişey var mı? Yoksa iyi ki birini bulmuşum, bekar halimi hiç özlemiyorum mu diyorsunuz? Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkürler 🌸 Bekar halinizden özlediğiniz bişey var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben hala bekarım özlemiyorum hayatımızda kimse yok 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. istediğim zaman istediğim yere dakikasında karar verip gidiyordum 1 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl Bekarım istediğim yere gidiyorum şimdi denize gidiyorum 1 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ya arkadaş anlamıyorum kadınları az olur şikayet ederler çok olur şikayet ederlerYaz olur kış derler kış olur yaz Ne yapacağımızı şaşırdık 0 0 Yorumla
OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sevgili ve eş çok farklı, bence sevgilin varken bakarsın zaten, evlenince anlarsın ne demek istediğimi. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bazen bir evimin olduğunu ve gitmem gerektiğini hatırlıyorum 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bekar halimi özlemiyorum pek 🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Var.Ev islerinden biktim bitmiyor cünki. Anne evinde öyle degildi. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Henüz bekarlıktan ayrılmadım çok şükür. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zayıflığım 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl 😂😂 o niye yaa? Spor yap, diyet yap. Zayıflayabilirsin yinee. Yorumla Gezginn34566 1 yıl Ahhh Ah bi 10 kilo versem süper olacak ya irade yok ki Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Berkarım zaten 0 1 Yorumla LordofJungle 1 yıl Bekar* Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgilim yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben hala bekarım özlemiyorum hayatımızda kimse yok
istediğim zaman istediğim yere dakikasında karar verip gidiyordum
Bekarım istediğim yere gidiyorum şimdi denize gidiyorum
Ya arkadaş anlamıyorum kadınları az olur şikayet ederler çok olur şikayet ederler
Yaz olur kış derler kış olur yaz
Ne yapacağımızı şaşırdık
Sevgili ve eş çok farklı, bence sevgilin varken bakarsın zaten, evlenince anlarsın ne demek istediğimi.
bazen bir evimin olduğunu ve gitmem gerektiğini hatırlıyorum
hala bekar olduğum için şu an özlediğim bir şey yok
Bekar halimi özlemiyorum pek 🤣
Var.
Ev islerinden biktim bitmiyor cünki. Anne evinde öyle degildi.
Ben zaten bekarım
Hahha bu videoyu izledim jsjs
Henüz bekarlıktan ayrılmadım çok şükür.
Zayıflığım
😂😂 o niye yaa? Spor yap, diyet yap. Zayıflayabilirsin yinee.
Ahhh Ah bi 10 kilo versem süper olacak ya irade yok ki
Biz devamlı bekarız
Bekarlık sultanlık diyorum (sevgilim yok çünkü)
Hala bekarım
Berkarım zaten
Bekar*
Bekarım zaten
Sevgilim yok.
Bekarim