Kişilik & Karakter Sizi sevmeyen biri neden sizi izler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sevmiyorum diyor hep izliyor beni ilginç geliyor bana Sizi sevmeyen biri neden sizi izler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
zafer3405 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Sevmesede sizin sevginizde. Emin olmak istyordur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Artık sevmiyorum Yorumla zafer3405 +1 yıl O zaman bundan emin olmak istyordur gerçekten vazgeçtimi acaba diye Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İçinden küfür ediyordur 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Evet bakıp bakıp küfür ediyordur Yorumla Soran +1 yıl Niye ya Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Çünkü seni sevmiyor Yorumla Soran +1 yıl Ayy sevmesin Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Aynen sektirsin gitsin Yorumla Soran +1 yıl Zaten çok kırıyor beni Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Uff aşık mısın Yorumla Soran +1 yıl 😶😶 niye Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Aşık gibi duruyorsun da Yorumla Soran +1 yıl Olamaz mı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Olabilir aq bir şey mi dedik Yorumla Soran +1 yıl Keşke olmasaydı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Sana küfür ediyordur diyorum hala aşıksın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nefret etmek için elimden geleni yapıyorum olmuyor 😅 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Kanka git başka biriyle flört et unutursun belki Yorumla Soran +1 yıl Denedim knk 😅 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Vay be Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Aşıksın işte ona vay be dedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Keşke nefret dönüşse Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Denemişsin olmamış işte neyse bol bol bira iç Yorumla Soran +1 yıl Ben içmiyorum 🙂 Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Ohoo sen ağla o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ağlayamıyorum ki Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Üzücü Yorumla Soran +1 yıl İyice duygusuz oldum Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Olur üzülmezsin işte Yorumla Soran +1 yıl Çok nadir olsa da oluyor Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Her gün üzülmekten iyidir Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle 🙂 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Biraz daha detay mümkün mü 0 7 Yorumla Cevobey1 +1 yıl Muhtemelen kararsız bir durumda olabilir. Seni izleyerek kararındaki doğruluğu ölçüyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sanmam kimseye yapmadığı kötülüğü bana yapıyor Yorumla Cevobey1 +1 yıl Neler yapıyor mesela. Aynı iş yerinde mobbing mi, dosya medyadan rahatsızlık mı, hakaret mi... Bazen de seven böyle yapıyor. Yorumla Soran +1 yıl Aynı iş yerindeyiz geçen herkese le ilgili filan beni geçen hastaneye götürdü orada tek bırakıp gitti benle fazla muhatap olmuyor bazen gizilice izliyor beni fark ettim Bir kaç defa Yorumla Cevobey1 +1 yıl Biriyle görüşüyor mu. Biliyor musun. Burdan da sorulmuyor ki Yorumla Soran +1 yıl Size yazdım Yorumla Sanane3589 7 ay Elini ağzına koyup her ders izliyor Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sevmediği için gözüne de batıyor olabilir. 1 1 Yorumla Sanane3589 7 ay Nasıl yani? 🥺 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Nasıl intikam alsam diye bakıyordur 😎 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yüz versem sevecektir ama çekiniyordur 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Arzular ya da kıskanır 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mastirbasyin yapmak icin 0 1 Yorumla Sanane3589 7 ay canım Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl takıntı yapmıştır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye takıntı yapsın ki Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl bilmem Yorumla Soran +1 yıl 🤷🤷 Yorumla
januss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sapık 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsunuz Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmediginden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevmediğin birine bakar mısınız Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Bakabilirim Yorumla Sanane3589 7 ay canım? Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. gizliden seviyordur 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kıskandığı içindir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanacak bir durum yok ki Yorumla myd1oez +1 yıl Belki varsa Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Takıntı yapmıştır 1 0 Yorumla
Sexsever61610606 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hic mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç Yorumla Sexsever61610606 +1 yıl Nerene bakiyor Yorumla
Diaablo35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bilmm sence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim Yorumla Diaablo35 +1 yıl Vücuduna mi bakıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sevmesede sizin sevginizde. Emin olmak istyordur
Artık sevmiyorum
O zaman bundan emin olmak istyordur gerçekten vazgeçtimi acaba diye
İçinden küfür ediyordur
Gerçekten mi
Evet bakıp bakıp küfür ediyordur
Niye ya
Çünkü seni sevmiyor
Ayy sevmesin
Aynen sektirsin gitsin
Zaten çok kırıyor beni
Uff aşık mısın
😶😶 niye
Aşık gibi duruyorsun da
Olamaz mı
Olabilir aq bir şey mi dedik
Keşke olmasaydı
Sana küfür ediyordur diyorum hala aşıksın 😂
Nefret etmek için elimden geleni yapıyorum olmuyor 😅
Kanka git başka biriyle flört et unutursun belki
Denedim knk 😅
Vay be
Ne oldu
Aşıksın işte ona vay be dedim 😂
Keşke nefret dönüşse
Denemişsin olmamış işte neyse bol bol bira iç
Ben içmiyorum 🙂
Ohoo sen ağla o zaman
Ağlayamıyorum ki
Üzücü
İyice duygusuz oldum
Olur üzülmezsin işte
Çok nadir olsa da oluyor
Her gün üzülmekten iyidir
Evet öyle 🙂
Biraz daha detay mümkün mü
Muhtemelen kararsız bir durumda olabilir. Seni izleyerek kararındaki doğruluğu ölçüyor olabilir
Sanmam kimseye yapmadığı kötülüğü bana yapıyor
Neler yapıyor mesela. Aynı iş yerinde mobbing mi, dosya medyadan rahatsızlık mı, hakaret mi... Bazen de seven böyle yapıyor.
Aynı iş yerindeyiz geçen herkese le ilgili filan beni geçen hastaneye götürdü orada tek bırakıp gitti benle fazla muhatap olmuyor bazen gizilice izliyor beni fark ettim Bir kaç defa
Biriyle görüşüyor mu. Biliyor musun. Burdan da sorulmuyor ki
Size yazdım
Elini ağzına koyup her ders izliyor
Sevmediği için gözüne de batıyor olabilir.
Nasıl yani? 🥺
Nasıl intikam alsam diye bakıyordur 😎
Yüz versem sevecektir ama çekiniyordur
Arzular ya da kıskanır
Sıkıntılı bir arkadaş galiba
Mastirbasyin yapmak icin
canım
takıntı yapmıştır
Niye takıntı yapsın ki
bilmem
🤷🤷
Sapık