Güncellemeler
1 yıl
Ya çocukluktan varlıklı bir aileyim de o zaman her şey babamın da sonuçta bunların kontrolü bizzat bana ait mutlu olurum sanıyordum ama hiçbir şey değişmedi üstelik başıma iş çıktı ama neyse boş verin
# bankada 5 milyon nakit para
# Kadıköy'de Beşiktaş'ta 2 tane villa
# Şişli'de 5 katlı apartman dairesi
# beykoz'da 320 ve 760 metrekare 2 arsa
# Beykoz'da 600 metrekare at çiftliği
# bir tane touota bir tane Porsche olmak üzere iki tane araba.
# rahmetli babaannemin takılarının büyük bölümü
Bunlar hepsi benim dedemden miras bana ama neden mutlu olamıyorum benim yerime mutlu olmak isteyen var mı ya da beni mutlu edecek biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben al hemen 😁 valla psikiyatriye gitsen iyi olur kan değerlerinde düşmüş olabilir veya belki depresyondasın kendimden biliyorum
Bir de çevrem böyle paran var keyfin yerinde falan demiyor mu deli oluyorum
Onlar seni şanslı görüyor kimisi belki haset ediyor önemli değil onlara takılma ama sağlığın önemli bence doktora gitmen şart ve hayatında aşk olursa iyi olur karşılıklı olursa sevilmek güzeldir sevmekte öyle
Ne olsa mutluyum dersin? Yani mutluluk senin için neyi ifade ediyor?
Onu da bilmiyorum ki
E bilmediğin bir şey için nasıl yok diyorsun ki? Yani mutlu değilim evet ama mutluluk ne bilmiyorum. Peki şöyle sorayım şu an neden mutsuzsun?
Yani çok sıkılıyorum hiçbir şey beni mutlu etmiyor
Bir günün nasıl geçer?
Sabah kalkarım bazen ailemle kahvaltı yaparım ben sana kendim bazen bahçede havuza girelim bazen dışarı çıkarım alışveriş falan arkadaşlarla takılalım bazen de odamdan hiç çıkmam bütün gün yatarım
Yani aslına bakarsan oldukça geniş bir vaktin var. Aslında seni mutsuz eden de bu geniş vakit. Hani ne yapsam ne etsem olayı.
Ne yapmalıyız peki
İlk etap bir defter ayarla ve saatlerini planla. Mesela 9-10 uyanış kahvalti 10-12 spor gibi gibi. Bu çok önemli ilk etap saatlik planlama. Sonrasında 3 hobi bul. Halihazırda hobin var mı bilmiyorum ama yok ise 3 hobi bul. Bunlardan ilki mesela at binme. Atlar insana çok aşırı mutluluk veriyor hani mutluluk arıyordun ya. Bak bu güzel bir fikir bir binicilik kursuna yazıl. Sonrasında bir hobin de sana gelir kazandirsin mesela e ticaret veya dijital reklamlar bunlar örneğim.
Para mutluluk huzur vermez çünkü bunları satın alamazsın
KS'de mal beyanında bulunan birini de ilk kez görüyorum.
Huzur ve mutluluğu para ile satın alamazsınız.
sevgiyi bul
salla kazan ayrıca para tek başına mutluluk getirmez
Çünkü zengin degilsin normal
Rahatlık batıyor dedikleri bu oluyor galiba
tarabya'da villası
Güzel troll
Sorunlusun
He aq he