Mantığınla duyguların arasında kaldığında, kılıç çektiğin konular; kimin sesine daha çok kulak veriyordu?
Çoğu zaman hislerine göre kararlar verdiğini söylemek, senin için mümkün mü?

Mantığınla duyguların arasında kaldığında, kılıç çektiğin konular; kimin sesine daha çok kulak veriyordu?
Çoğu zaman hislerine göre kararlar verdiğini söylemek, senin için mümkün mü?
Evet hatta şu anıyı paylaşabilirim. Bir gün evde oturuyordum. Falanca kişi bu gün gelecek dedim. Evdekiler tabiki güldü. 30 dk sonra adam geldi. Amcam hüzünlüydü. Neden öyle hüzünlüsün görende taksitlerini ödeyeceksin ama paran yok zannedecek. Amcam uzun uzun baktıktan sonra valla senden korkulur ha demişti.
Tam nokta atışı olmuşsada. Bir daha içimden geleni söylemedim insanlara. Anladığım kadarıyla rahatsız oluyorlar. Hatta bunun için gizli bir şekilde yorum yapıyorum.
Olayları olmadan önce sezme yetisi. Hani niyeyse genelde kötüler hissedilir ki bu durumda keşke olmasaydın dedirtir. Bazen bir lütuftur bizim için altıncı hissimiz, bazen de lanetimiz olur. Bazen mideye çöken berbat bir ağırlık, bazen bir mesaji okumadan kimden geldiğini bilmek, bazen karşınızdakinin yalan söylediğinden elinizde hiç ipucu olmadan emin olmak olarak kendini gösteren değişik bir şey. Bu hisse güvenirim evet.
Evet, sezgilerime çoğu zaman güvenirim ve çıkar. Fakat ne mantığıma ne sezgilerime körü körüne güvenerek hareket etmem. İkisinin ortak noktalarını görmem gerekir aksiyon almam için.
Çok da güvenmemek lazım. Akıl var mantık var dimi.
Nadir de olsa oluyor Lucca
Cevap
20Cevap
Evet her zaman güvenirim
Her şeyden çok güvenirim hislerime, yanıltmadılar, yanıltmıyorlar.
6. His mi bilmem ama aklıma gelen hep başıma gelmiştir ve kendi içimde bir konu yorumlarım ve o kesin çıkar bazen herhangi bir kişi içinde geçerli olur
Hislerimde yanılmam zaten mistik şeylerle de uğraştığım için genellikle nokta atışlarım vardır.
Bu zamana kadar hep duymazdan geldim mantığınla hareket etmeye çalıştım ama hep hislerimin dediği çıktı
Her zaman değil ama bazı şeyleri çok iyi hissedebiliyorum garip oluyor, ben bile kendime şaşıyorum bunu nasıl bildim diye
Benimki biraz fazla kuvvetli ve bazen sinir bozucu oluyor..
Güven konusunda ise bu zamana kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı..
Çok güvenirim asla yanıltmadi Lucca
Mesela sana güvenerek başladim bu sitede
Hatırla beni sapığım vardı sürekli hesap açıyordu sen bantliyordun 😂
Bende öyledir ki tedavi görürken inanmadı doktorlar raporumu 6 ay 1 sene erken verdiler
Her zaman mantikli hareket etmisimdir mantigima guveniyorum
Hissime de vergi gelecek diye korkuyorum! Bu yüzden susuyorum
Artik güvenmiyorum, fazla duygusal bakıyorum olaylara galiba...
Hislerim kuvvetlidir.
Ne hissedersem çıkar ne dersem çıkar
Altıncı hislerime göre hareket ederim ruyada görürüm
İlk görüşte içimde oluşan o his hep doğru çıkar. Fakat ben yine de gözlem yapmadan silip atmam.
Hissederek yaşamamışım bunu fark ettim. Bundan sonra dikkat ederim😄
Başak burcu olarak güvenirim genelde çıkar dediklerim
Güvenirim ama sonunda yanılırım 🤦🏽♀️
@Günesinkadini Hislerimiz mutlaka bir yönü gösteriyor ama o yönün sonu her zaman mutlu etmiyor işte, tam olarak olay bu
Mutsuz bir yönü hissetmek istemiyorum
@Günesinkadini Sadece mutlu sonla bitecek hislere sahip olabilmeyi kim istemezdi ki, değil mi? Demek ki her insana güven olmayacağı gibi; hislerin yönlendirdiği yollar da o güvene tutunmuyor
E şimdi ben bu sözün üzerine ne desem boş
@Günesinkadini hayırlısı de, geç
Hayırlısı 🤍
Hisler ve duygular yanılabilir, akıl ve mantık genellikle doğru işler. Hislerime güvensem de aklımı kullanmayı tercih ederim.
6 hissim her zaman aslan burcu olarak
Parçadan bütüne gitme konusunda iyiyimdir..
Mantığım da hislerim da çok kuvvetlidir
Evet güvenirim hiç şaşırmadım
Güvenirim doğru da çıkar
Yüzde yüz yanılmadım hiç
Guvenmem gerektigini goruyorum bir cok kez.
Evet bazen doğru çıkıyor
Güvenirim, çoğu zamanda yanilmam
Çok güveniyorum hiç de yanıltmadı
Evet, hissettiklerim doğru çıkıyor genelde
Benim her hissim tutar 6 ya falan gerek yok
Güvenirim bugüne kadar hiç yanıltmadı
Mantığımın sesi her zaman baskındır.
Yani güvenirim gibi
Evet çıkıyor genelde
Genelde hissettiklerimi güvenirim.
Güvenirim ve genelde hic yanıltmıyor
Güveniyorum orta derecede