Güncellemeler
+1 yıl
Yani her an ölecek mişim gibi geliyor 🥹
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyük ihtimalle majör depresyon. Psikiyatriden randevu almanı öneririm.
Majör depresyon nedirr
Doktor gidince anlatır. Ki bu bir ihtimal muayene etmeden net bir şey söylemek doğru olmaz.
zaten öleceğiz bir gün ölümü bu kadar düşünme.
Biliyorum ama her an ölecekmişim gibi geliyor
yani ölüm her an gelebilir zaten ama sen böyle düşünerek ölümün önüne geçemezsin ki.
Geçemem biliyorum ama bu çok ağır geliyor bana
neden bu kadar korkuyorsun ki bir sebebi olmalı eğer ölümden korkacaksan bence ölüm sonrası için kork tabi inancını bilmiyorum ama eğer ahirete inanıyorsan ahireti düşün. cenneti hak etmeyecek bir yaşam sürdüysen ölümden kork. misal ben ölümden korkmuyorum aksine ölümü arzuluyorum çünkü bu dünya hayatı bana iyi gelmiyor. ha cenneti hak ediyor muyum onu da bilmiyorum. kendimce bir şeyler yapıyorum. sen de eğer inanıyorsan ölümden çok ölümden sonrası için kork. düşünerek ölümün önüne geçemezsin.
Evladım olduğu için korkuyorum 🥹 onsuz olma korkusu onun bensiz olması falan 🥹 Müslümanım inancım var
Allah bağışlasın sizi birbirinize. Böyle düşünerek hayatı kendinize zindan etmeyin. Olacakla öleceğe çare yok maalesef. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. O yüzden ölümden çok hem yaşamı hem de ölüm sonrasını düşün ama ölümü bu kadar düşünmeyin.
Kendine bir ugraş edin.
Yanlış yoldasın
Nasıl yanlış yoldayım pardon
Hayatın güzelliklerini düşünmelisin ölümüde hatırla ama fazlası zarar
Düşünme zaten bir gün herkes ölecek
Böyle düşünerek kendini kötü yaparsın Sal akışına bırak namazını kıl
Akışına bırakmamiyorum namaza başlıyorum daha çok korkuyorum din ile ilgili şeyler okuyunca falan daha kötü oluyorum
Her nefis ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılığı ancak kıyâmet günü tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konulursa, gerçekten o kurtuluşa ermiştir. İyi bilin ki, bu dünya hayatı, aldatıcı bir faydadan başka bir şey değildir.
O zaman niye geldik bu dünyaya acı çekmek için mi
Sabır et bu dünya sınanma dünyası
Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz (sonunda) Bize döndürüleceksiniz (ve her türlü niyet ve gayretinizden hesaba çekileceksiniz. Sonunda mü'minler cennete, kâfirler ise cehenneme koyulacaklar). Her can ölümü tadacaktır, sizi imtihan olsun diye iyilik ve kötülüklerle sınarız.
Bak ayetlere oku için rahatlar biraz
Fazla boş kalmışsın
inançlımısın
ee