AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kalpsiz değiliz aslında. Kalbimiz biraz derinde saklı. Böyle büyüdük böyle olmalıyız. biraz daha derine girin kalbimize dokunursunuz
İnan kalbine dokunmaya çalıştığım biri vardı. Çok sert çok katı biriydi. Böyle görmüş böyle büyümüş diyodum ama bazı erkekler kıymet bilmiyo demekki. Kavga ettik bana küfretti bende ayrıldım. İstemeyerek ayrıldım. Özür dilese affedicektim ama o çoktan başkasını bulmuş bile
Yanlıs kişiymiş demek ki. Herkes herkesin kalbine dokunamaz maalesef.. Şarkisini bile yaptılar. Kalp kalbe karşı derler.. Yanlıs insan
Evet öyleydi onunla olmak beni çok yıpratırdı bununda farkındayım ama başkasıyla mutlu olması evlilik hazırlığı yapıyo olması beni çok üzdü
Alışmışlık hissi. Benimdi şimdi bir baskasının mı olucak
Yediremiyor insan. Bir süre sonra unutursun inan bana. Hayat bunlar için çok kısa..
Alışmak sevmekten daha zor geliyoooor alışmak bir yara bağrımda kanıyoooor 😅😅
Genel olmasın eleştiri lütfen ona bakarsanız kadınlarda ilgiyi fazla görünce erkeği paramparça edip gidiyor biz tüm kadınlar kalpsiz diyor muyuz hayır
Her kalpsiz erkeğin kalpsizlesmesinin altında birkac kadin vardir
O ben değilim. Kızıp bağırıp kavga çıkaran oydu şimdi de gitmiş nişanlanmış hemde tanıdığım biriyle
Ahahha yine yanlis kotu erkegi secen bir disi siz tipi cekici olmayan ama karakteri duzgun erkekleri uzdunuz sizde kalp var mi asil
Kimseyi üzdüğümü düşünmüyorum inan şimdiye kadar kimseyi sadece tipi yüzünden reddetmedim
Bizde kalpsiz degiliz sen niye genelleme yapiyorsun bi erkege bakarak?
1 erkek değil ki. Bende dış görünüşüm yüzünden reddeiliyorum sürekli. Sonra tamam dedim bu sefer oldu bu sefer biri beni sevdi. Onu o kadar çok sevmiştim ki ama o ayrılır ayrılmaz düğün hazırlığı yapmaya başlamış başkasıyla. Hani çok seviyodu hani benle evlenmek istiyodu
Bizde oyle bir sans bile yok en azindan red yemedin sen
Red yedim işte sevseydi kendini affettirmeye çalışırdı demekki sevmemiş
Sonra başkasında şansımı denedim oda beni reddetti. Reddetmeye bile tenezzül etmedi ghostladı beni 😅
Diyorum ki sevgilin olmus iste bir duygulari yasamissin orada yazdin ya sevgilim oldu diye belki mutlu olamadin ama yalnizlik nedir bilmiyorsun sen
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bilmiyorum şu an kalp acım daha ağır basıyo
Olabilir genelleme yapman sacma bizimde platonik yasaya yasaya kalbimiz kalmadi
Nişan fotoğrafı koymuşlar onu gördüm şimdi. Benle fotoğraf çekilirken bir kere bile gülümsememişti. O kızın yanında gülüyo
Çok zor benim için napayım
Çok kötü hissediyorum
Serseri karaktersizmis sizde hep bunlari buluyonuz yav
Bana deger veren kiz olsa onu birakmazdim hic nerde kotu var onlar deger gorur
O beni buldu napayım. Sevdim işte. Şimdi başkasıyla nişanlı
Gecmis olsun takma kafaya boş ver
Olmuyo ama. Kızda çok güzel
Yapabilecegin bir sey var mi?
Ağlıyorum
Erkek secimin yanlismis
Onu farkettim zaten. Ona hiç bi kız katlanamaz diyodum ama nişanlanmış hemde tanıdığım biriyle
Unutgitsin
Unutamam kızla aynı mahalledeyiz düğün davetiyesi bele yoluycaklar
Tek biz degil sizde
Ben gayet duygusal ve kibar bi insanım bence
Peki burcun ne
Başak ama ne alakası var
Burclari iyi tanirim gizli sinsisin
Sinsi olduğumu düşünmüyorum. Burçlarada pek inanmam zaten. Hadi diyelimki ben sinsiyim ama bu erkeklerin kötü olduğunu gerçeğini değiştirmez. Eski sevgilimin nişanlandığını öğrendim. Elbet bi gün başkasını sevicekti ama ben bu kadar çabuk olmasını kaldıramıyorum
Himhim
Ben onun için ağlayıp üzülürken o çoktan başkasını bulmuş bile ve bizim mahalleden biri. Şimdi düğün davetiyeside gelicek eve
Oyleler bazen kiz oldugumu dusunuyorum
Naptık yine
Eski sevgilim nişanlanmışda. Tabikide başka birini seveceği zaman gelicek ama bu kadar çabuk birini bulması çok üzücü ben onun için ağlarken o çoktan başkasıyla sevgili olmuş bile
Aynı durumda tanıdığım erkek var cinsiyetle alakası yokmuş demek ki
Ben hiç öyle bi kız tanımıyorum. Arkamdan yas tutsun demiyorum ama nasıl bu kadar çabuk başka biriyle sevgili olabiliyo. Biz evlilik hayali kuruyoduk şimdi başkasıyla evleniyo
Nasibin değilmiş demek ki
Değil zaten ama ben onu çok sevmiştim ama onun bu kadar çabuk birini bulması hemde bizim mahalleden birini bulması çok üzdü beni
Takma kafana bulursun sende daha iyisini
Olmuyo ama öyle ben ona çok kıymet vermiştim.
Düğün davetiyeside yolluycaklar şimdi
Sevdiğinin düğün davetiyesi gelse kafana takmamak mümkün mü
Sende o gece başkasına git napiyim
Tövbe estağfirullah
O anlamda değil arkadaşın vs için de fesat
Gıdebileceğim arkadaşım olsa şu an derdimi burada anlatıyo olmazdım zaten
Nerde yaşıyorsun nasıl arkadaşın olmaz
Katı bi ailem var istediğim zaman dışarı çıkamıyorum. Beni bi yere davet ettiklerinde de gidemiyorum öyle olunca artık onlarda çağırmıyo
7 yıllık sevgiliyle nasıl ilerlediniz
7 yıl nerden çıktı
4 ay sürdü çok görüşemiyoduk zaten ama 22 yaşımda ilk ve tek sevgilim o oldu
Şimdi başkasını sevemezmişim gibi geliyo. Evet çok kısa bi zamandı ama evlilik hayalleri kurduran oydu
Seversin ya takma kafana seni tanımak isterim arkadaşın yok ya bir derdin olursa anlatırsın
Biz seninle daha önce konuşmuştuk galiba mesajlarına geç cevap veriyorum diye trip atıyodun bana
Allah allah merak ettim şimdi
Şehrin ismini hatırlamıyorum ama karadenizde bi yerdeydin dimi
Evet Trabzon
Ve babanla çalışıyosun
Kimsin sen ya ciddi merak ediyorum
İşte bi soruda karşılaştık sonra dm den konuştuk bikaç kere sonra konuşmadık. Aradan zaman geçmiş dm den silinmiş bile. Nadiren mavi üyelerle konuştuğum için hatırlıyorum
İsmini falan görsem hatırlarım takip et bakim
Sonra cevap vermiyosun diye trip atma ama uygulamayı çok kullanmıyorum ben
Tamam atmam 😂
Ben seni takip ediyomuşum zaten. Şimdi takip butonuna basınca iptal olmuş oldu
Ama sen beni takip etmiyomuşsun 😑
Evet hem de çok