• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Kişilik & Karakter

Mutlu olmanın sırrı?

darwinnn047
darwinnn047 Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
04
Yapay Zekaya Sor
Mutlu olmanın sırrı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Seni gordum simdi ve sen cok ozel bi yuze sahipsin. Yuzu ozel olanin icide ozeldir bunu ogrendim hayatta. Bunun guzellille alakasi yok, guzelsin o ayri. Yuzun dikkatimi cekimce paylasimlarina bakma geregi djydum ve hayatinin yolunda gitmedigini ogrenmis oldum. Buna uzuldum halbuki senin cok basarili ve mutlu olman gerekirdi. Dusundum senin bi eksigin yanlisin var mi acaba diye. Dis etkenler tamam ama sende biseyleri yanlis mi yapiyorsun acaba?

Senin gibi bi kiz buraya yansittigin durumda olmamali. Sevilen, ilgi goren, ozel hissettirilen, ortamlarda dikkat ceken biri olmalisin. Sana baktim sonra donup bidaha baktim. Bunu yazip yine bakicam. Eger ki ppdeki sensen hayatinda biseyleri gozardi ediyosun demektir.

0
    88 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Evet pp de kı benım ama ne yazıkkı hiç şansım yok olmuyor

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Güzel yorumun için teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben sence de sakincasi yoksa seni takip ediyorum artik. Sorularina yorumlar yapacagim. Ve bigun senle guzel bi sohbet edecegimizi umuyorum. Sen odakli olacak ve sana iyi gelecek seyler konusacagiz olursa. Bunun icin acelemde yok. Senin gibi ozelini her zaman gormjyorum burada ya da reel hayatta. Sanssizlik dedigin seylerde belki senin goremediklerindir. Sana rehberlik etmek istiyorum.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Nasıl desem aşk hayatında da iş hayatında da işim rast gitmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin isin her konuda rast gitmeli. Bilmiyorum belki kendinin farkinda degilsindir. Senin ayarin olmayan insanlarla iliski icinde olursan degerini bilemezler. Eger kendinin farkinda degilsen bunun sebebi kesinlikle ailedir.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bılmıyorum kafam hep çok karışık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Iste ben senin kafandaki karisikliklari gidericem. Modun kotuyse iyi hissettiricem. Kafana takilan bisey varsa aydinlaticam. Hayata, insanlara, iliskilere, aileye farkli acilardan bakmani saglicam. On yargilarindan arindiricam, guven duygusunu hissedeceksin, saygi ve deger gordugunu bileceksin, bunun verdigi rahatligi sicakligi tadacaksin. Seni hic bir konuda yargilamicam. Senden hic birsey beklemicem. Ve bunun icinde hic acelem yok. Zamanla kendin goreceksin. Basta dedigin gibi hersey diceksin. Bunu neden yapasin diyebilirsin, sadece ozel oldugun icin.
      Tabi tum bunlar sen istersen olacak.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bılmem ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dedigim gibi acelem yok ve sen istersen. Ama bu dediklerimin olacagini bilsen sende olsun isterdin. Tanimadigin birinin bunlari soylemesi ister istemez kafanda soru isaretleri olusturur. Bu yuzden acelem yok diyorum yoksa bence zaman kaybetmeye gerek yok. Simdilik sadece sorularina yorum yapicam. Konustukca sende zamanla anlicaksin zaten beni. Sana hakettigin degeri vericem. Ve biz hicbisey olmicaz. Senden hicbi zaman hicbisey istemicem. Odak noktamiz sen olacaksin. Buna ihtiyacin var. maalesef ki gunumuzde kaliteli insan orani baya dustu. Bu yuzden senin gibi ozel insanlar hakettikleri degeri goremiyor. Uc kurusluk insanlarla muhatap olmak durumunda kaliyor.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Güven olmuyor doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben her acidan dusunerek konusuyorum bu yuzden acelem yok. Ama soylede dusunebilirsin, benim soyledigim gibi bi insan olmamam sana bisey kaybettirmez. Cunku en fazla muhabbeti kesersin. Ama eger dedigim gibi biriysem sana cok olumlu katkilarim olabilir. Ben sadece senin cok ozel biri olduguna inaniyorum, bunu da yuzunden anladim. Kolay yanilacagimi da sanmiyorum. Bu yuzden cok degerlisin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Icini acacagin gunlerde gelecek, sabirla bekleyecegim ozel kiz. Ben tesekkur ederim.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Sağol 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben sorularina misafir olacagim ama bunun disinda sen ne zaman istersen yaz bana. Canim sikkin de, moralim bozuk de, kendimi yalniz hissedeyirum de, iyi hissetmeye, guzel seyler duymaya ihtiyacim var de. Ne dersen de yaz bana. Iyi aksamlar

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Merhaba nasılsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uyumamissin

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Evet uyku tutmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benide oyle
      Biraz acikir gibi oldum biseyler atistirip kahve icesim var. Sen peki? Uyuyamamanin bi sebebi var mi?

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Var ne bileyim sıkıntılar pesımı bırakmıyor ağlayıp rahatlamak istiyorum arkadaşıma dedim kursun döktür duyu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kursunu bilmemde nazar olabilir. Senin gibi biri cok nazara gelir normaldir. Umarim inancin vardir bunun icin dualar sureler var

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ne duası mesela hangi sure kafanı şişirdım KB

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen benim kafami sisiremezsin merak etme 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Felak, nas, ayet el-kursi,
      Bunlar belalara karsi nazara buyuye karsi koruyucudur. Ve guzel biseyden bahsederken masallah demeyi unutma. Sanirim ben senden bahsederken hep demeliyim

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Yaa bunlar önemli mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Inanc durumunu bilmiyorum ama en azindan muslumansan zaman icinde bu konuyada deginirim. Si. dilik sana, guzelligine masallah diyim

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Inancli yım ama çok Degıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tahmin ettihim gibi. Yeri gelince bu konuda daha detayli bilgi veririm. Peki Şu an seni uyutmayan sorun ne?

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Genel olarak çok sıkıntılar ım var bi sevgılım var dı ıkı sene konuştuk aldattı benı aylar geçti ama unutamayacağım yaptıklarını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Unutma ama dertteetme kendine. Bugun yasadigimiz bizi hayattan bezdiren sorunlara yarin gulup gecebiliyoruz. Hayat boyle bi duzmece iste. Sorunlara takilip kalmayi seviyoruz ama mutlu anlar kisa suruyor. Buda bizim doyumsuz oldugumuzu gosteriyor.
      Aslinda sorun senin aldatilman degil, onun ustune olumlu bi iliski yasayamaman. Buda senin o olumsuzlugun negatifligini tekrar tekrar yasamana neden oluyor. Hayatinda bazi seyler yolunda gitse basta dedigimiz seyi yani gulup gecmeyi yapmis olurdun.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Sağol eksık olma 🙏

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Nasılsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ise geldim sen nasilsin

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kolay gelsin gececı mısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu gece evet. Senin keyfin nasil? Bi yanin biriyle konusmaya ihtiyac duyarken bi yanin tanimadigin biriyle ne konusabilirsin ki diyor. Ayrica anlatmakta can sikicidir cok kez.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ya kısacası ben mutlu olamadım hiç bir zaman etrafıma bakıyorum en yakın arkadaşlarıma sevgılısı olsun nişanlısı eşi çok mutlu hayat sürüyorlar ben hep yokuşa süründüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benzer serzenisleri cok kisiden duydum. Herkes mutlu, herkesin sevgilisi var, herkes seviliyor deger goruyor ben yalnizim...
      Aslinda cogu insan yalniz ve mutsuz. Kadinlar cok fena, ozellille sosyal medyada olmayan mutluluk pozlari atiyorlar gostermelik. Gorenlerde etkileniyor istemsizce.
      Dertlerden bahsetmek bazen bayar insani, hatirlayip dile getirmek bile istemezsin. Bazende anlatip icindeki zehri akitmak iyi gelir. Iste oyle bi aninda zehri akitalim. Kis gibi hafifle. Pozitif dusunup somut adimlar atabilmek icin biraz iyi hissetmeye ihtiyacin olacak cunku.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Çok denedim olmadı iki senelık sevgilim vardı beni aldattı en son bana şunu söyledi istersen bi arkadaşım var onunla konuş bu beni kırk yerımden bıcakladı mutlu dedıgjm ilişki ler gözümün önünde yaşanıyor ben zaten sosyal medya ya aldanan biri değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O sevgilinin dedigi cok dengesizce bisey. iyi ki bitmis diyecegin bi iliskiymis. Ama Şu an canin yandigi icin goremiyorsundur o ayri. En yakin dedigin iliskinin bole izelini, icerigini bilemezsin. Inan bana cogu insan mutsuz ve saglikli evlilik cok az. Senin bi sansin var, hala dogru insani bulabilirsin gec kalmadin. Ama olumsuzluklara cok odaklanirsan alisirsin ve negatifi cekersin ustune. Sana hic yakismaz bu. Sen kendi degerinin farkinda degilsin bunu goruyorum, buna sebepte karsina cikan kotu insanlar. Senin kalitende biri ciktiginda karsina hayata kendine bakisin degisecek goreceksin. Buda kacinilmaz mutlaka olacak.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Biri var hoşlanıyorum ama bı kız olarak ben acılamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerekirse sende acilabilirsin ama her durumda degil tabi. Paylasabilirsin benle. Kendini bi iliskiye hazir hissediyorsan bi sekilde adim atilabilir

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Şöyle soylım kendısı abımın arkadaşı bı kere geldi bıze bana olan bakışını sezdım ben adım atamam bı kız olarak bide başka bir şey diyeceğim kendısı öğretmen biri sence kendi meslektaşını mı ister yoksa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet abinin arkadasiysa onun adim atmasi uygun olur. Mestektas olsun iki memur gecinir gideriz diyende var, dogru kisiyi, begendigini isteyende. Bunu bilemeyiz. Zamana birakman gerekiyir sanirim. Sen sadece ona sicak davranmaya calisabilirsin simdilik. Ama cokta uzarsa kafanda bitirmelisin cunku dusun dusun baglanirsin sonunda uzulebilirsin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kafamdan silip atayım mı çünkü ben kendim adım atamam o da atamaz ama ya olursa sosyal medya hesabını da bılıyom ama cesaret edemiyorum

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Reddetse çok kötü olurum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onun icinde zor evet arada abin var. Biraz zaman ver istersen, aranizda kucuk sohbetlerden biseyler cikarabilirsin. Seni zaten her goren begenir ama ciddiyetini anlamak lazim. Kucuk bi baslangic olsa devami gelir ama oda nasil olur bilmiyorum. Bi bahane bulsak yazmak icin en guzeli bu olur ama var mi aklinda bi bahane?

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bahane uretılır de istek atsam da yanlış anlar bide yanlış anlama cırkın biri de degılım öyle reddetse degıstıreyım en azından kendımı derdıne de dusemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

100 erkege sorsak 101 i seni guzel bulur bu konuda sikinti yok. Onemli olan onun senle ciddi anlamda ilgilenmesi. Biraz zaman ver bakalim, umlu bi adim olmazsa kafanda bitirirsin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ben adım attığım zaman ya beni basit görürse?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen adim atma ondan bekle. Ha ilgini belli edebilirsin o ayri.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Konuşursam bellı olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Size geliyor mu? Arada merabalasiyor musunuz? Oyle zamanlarda gulumseyerek gozlerine bakarak belli edebilirsin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Yok sadece bi kere geldi niye o olsun istiyorum desen adamın tipine bakmadım ne bileyim konuşması olsun en azından meslegı var

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bide 25 yaşıma kadar hiç bi erkeğe teklif etmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ozellikle bi ilgin yoksa bence kqfandan atmaya bak. Cunku nice ogretmen memur doktor var disarda. Ulasilmaz degiller. Yasadigin kotu iliski senin ozguvenini sarsmis sanirim biraz. Senin yaralarini sarmak istiyorum. Benim Şu an sana baktigim gibi kendine bakarsan zaten hersey cok daha guzel olacaktir.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Karsımdakını küçümseyerek soylemıyorum asla ama çocuğun tipi 10da5 dıyorum ya efendi biri mutlu eder benı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mutlu eder mi bilemeyiz ama ozel bi ilgin yoksa bence dusunme. Sen kendini kisitliyosun bence. Hayata bakisini degistirmelisin gordugum kadariyla. Kotu seyler yasamissin ama guzelleride seni bekliyor.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kafanı şişrdım kb

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen benim kafami sisiremezsin bunu daha oncede soylemistim. Bana tum dertlerinle gel mutluluklarin senin olsun. Sen aynaya bakinca ne goruyorsun? Benim gordugumu goremedigin kesin. Bos insanlarla muhatap oldugun icin kendinin ne kadar ozel oldugunu goremez olmussun.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Of of keşke kafamın ne kadar karışık olduğunu bilse idin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende bu karisikligi gidermek icin varim. Dugumleri cozmek icin, kqfandaki olumsuz dusunceleri olumlu hale getirmek icin. Sana soz veriyorum iyi ki seni tanimisim, senin gibi insanlar varmiydi ya diceksin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Gerçekten bana iyi geliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha tanimiyorsun ve emin degilsin. Bunlar oldugunda bu dedigimi daha iyi anlicaksin. Senden bi beklentisi olmadan senin icin iyilik isteyen, bunun icin elinden gelen biri olucam her zaman. Bunu hissettiginde o zaman iyi ki diceksin. Bu zamanda insanlarin buna ihtiyaci var. Konustukca daha mutlu, daha pozitif olmani saglamak istiyorum. Allahin izniyle yapicam bunu

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

iyi ki varsın ben çocuğa istek attım bklım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarim pisman olmazsin bakalim nolacak

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kafamın bu kadar karışık olmasından daha iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu cesareti gosterdiysen olumsuz bi durum olmasi halinde dik durmayida bilmelisin. Hayirlisi ne ise o olsun diyelim

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Reddetse dırekt uzaklaşayım dımı ya beni cepte görürse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet uzaklas artik o yok gibi devam et. Cepte gormesine izin vermiceksin senin elinde.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Çok sağol gerçekten

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kanka ilk istek ben attım ama ilk mesajı da o attı bu iyi bi şey değil mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne demis

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Konuştuk

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Gönlü var gıbı dedi istedıgın zaman konuşalım ama arkadaşlıktan çık abin yanlış anlama sın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O halde bi sure konusursun niyeti ciddi degjlse kesersin muhabbeti gec olmadan

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Arkadaşlık tan çıkar demesı haklı mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eger kotu bi niyeti yoksa hakli. Simdi sen adim attin artik gerisini ondan beklemelisin. Sen uzerine duseni yaptin bi erkek olarak o sana gelecek. Eger sen adim attin diye agirdan alirsa ya da havalanirsa bil ki o adam degildir sana yaramaz. Ve cinsel beklenti icine girerse yine anlarsin. Bunlar kisa surede anlasilir seyler.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

O konulara gırecegınj zannetmiyorum

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

O da adım attı ama mesaj atarak dimi ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet atti. Onumuzdeki gunler belli eder niyetini. Senin ciddi oldugunu bilmesi lazim.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Dün konuştuk abımın 13 senelık arkadaşı imiş profılıme bakarak sen çok mu makyaj yapıyorsun dedı yok dedım makyajsız fotomu attım tatlısın vs yorumlar yaptı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ilk konusmada makyaj demesi hosuma gitmedi sahsen. Sende hemen baska foto atiyosun bu sefer adam bu kiz beni istiyo ne dersem yapar belli ki der. Adim attin artik agir davranma zamani senin icin. Dogunun bi cicegi oldugun belli bilmiyorum oralarda erkekler egemen belki ama dikkatli olmani tavsiye ederim.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ya makyaj olayı şakasına demıs belki çünkü çok konuştuk ya da. Konuşacak konu bulamadıgındandır söylemiş

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Haklısın ağırdan almak gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Resim gitmis her yazisimdan sonra resmine bakiyordum artik yok. Seni cok erken kaybettik desene 🙂
      Hakkinda hayirlisi olsun

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Olumsuz olacağını düşünüyor musun? Mesela bize geldi ya evlılıkten bahsedıyordu işte kuzenim evlendi ben tek kaldım falan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Seni kullanmak icin dusunmez birazcik adamsa. Geriye kafalarinizin uymasi kaliyor. Onumuzdeki gunler biraz daha netlesir. Senin ayaklarin saglam basmali ama bunu ne kadar yapabilirsin bilmiyorum. Kaliteni yansitmiyorsun bence karsindakilere. Bunu yapabilsen baska seye gerek kalmazdi. Hevesli gosterme kendini, birak o seni ikna etmeye calissin hoksa basta kaybedersin. Mesele sadece beraber olmaniz degil, onun kontrolune girme. Kurt erkeklerinde baskinlik var. Bastan teslim olursan sonra elinden bisey gelmez. Senle bahsettigim gibi konusamadik seni yeterince taniyamadim. Ayriligimiz cok erken oluyor. Umarim kendine haksizlik etmezsin.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ya zaten ağırdan alıyorum ve bence gönlü olmasa idi yanaşmazdı sağol teşekkür ederim 🙏

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

13

Cevap

• Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ya çok zengin olacaksın ya da çok gamsız olacaksın

0
    0 Yorumla
  • hasegec
    hasegec Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı.

fazla dusunme ve unut

0
    9 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Olmuyor unutamıyorum

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

unutucak seyler yasa ve uyustur beyninj

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Hiç bi işim rast gitmiyor

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

bu cumleyi kurarsan rast gitmez. iyi enerji sal evrene

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bak onu yapıyorum ama hep bi engel çıkıyor

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

calis emek ver sabret tevekkul et ve olumlu enerji ile iste

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Kafanı şişirmek gibi olmasın ama aıle iş hayatım aşk hayatım hıc bırı yolunda gıtmıyor

Yorumla
    • hasegec
      hasegec
      +1 yıl

sisrmek degil. hayatin donemleri olur hepsi inis veya cikis olmaz stabil degildir.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Ağlamak iyi gelir mi

Yorumla
  • developer1
    developer1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

kendinle barışık olman

0
    0 Yorumla
  • kuzularvebebekler
    kuzularvebebekler Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Önce kendini sevmek bu kadar basit

0
    0 Yorumla
  • hakunamatata_
    hakunamatata_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yaz bana diyim

0
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Kendini sevmek

0
    0 Yorumla
  • bereloji7
    bereloji7 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı.

Beklentisiz yasamak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Umursamaz olmak

0
    0 Yorumla
  • geçmişiolmayanadam
    geçmişiolmayanadam Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çok paranın olması

0
    0 Yorumla
  • blondeaddict
    blondeaddict Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Cahillik.

0
    0 Yorumla
  • mehmetsskk
    mehmetsskk Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Guzel bi iliski

0
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Bu doğru

Yorumla
    • mehmetsskk
      mehmetsskk
      +1 yıl

Buna ihtiyacım var fazlasiyla

Yorumla
  • AdosumKalbim67
    AdosumKalbim67 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgili bulmak

0
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      +1 yıl

Doğru kişi ise mutlu olursun kötü ise hayatın kayar

Yorumla
    • AdosumKalbim67
      AdosumKalbim67
      +1 yıl

Benimkisi kimine göre yanlış bana göre doğru

Yorumla
  • vndmxnsm
    vndmxnsm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Huzurlu bir kafa

0
    0 Yorumla
  • içimhasta
    içimhasta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Benim

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Mutlu olmanın sırrı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mutlu olmanin sırrı nedir? 13 cevap verildi
Mutlu olmanın sırları? 17 cevap verildi
Mutlu olmanın sırrı nedir? 89 cevap verildi
Mutluluğun sırrı? 38 cevap verildi
Mutluluğun sırrı ne? 20 cevap verildi
Mutluluğun sırrı ne? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨