Direkt mesafe koyarım kim olursa olsun bide nereli olduğu da önemli Diyarbakır ve doğu tarafına pek ilimlı yaklasmiyorum arkadaş olarak sorun olmaz ama birlikte olacağım insan bu tarz bir yerden olmaz
Her birisi ciddi bir geçerli sebep:) ben de hazetmem. Her şeyin dengesini ayarlayabilmek gerek. Ben küfürlü konuşurum ama erkek ortamında kadının olduğu ortamda etmem. Kiii olması gereken de bu çünkü arada bir mesafe olmalı sonra lauballiliğe dönüşüyor.
O sıkmadı mı artık yav? Sen zorlayıp nude alsan ne karşındaki insan o tarz muhabbet etmiyorsa. Evet ciddi bir soğuma nedeni ve bmyle embe. siller var maalesef:)
Aynen öyle kesinlikle dediğin gibi kapasiteleri anca oraya çalışacak kadar. Hani bu arada o konuşmalar yapılabilir ama iki taraf da istiyorsa eğer karşılıklıysa. Neden sırf bir foto için insanı kandırmaya çalışırsın yav cidden enayilik ya bunun için günlerce uğraşan vardır kesin hahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yalan söylemeleri,
Bütün yalanlar mı peki? Senin iyiliğin için olabilecek pembe yalanlar? Tabiki vakti gelince söylenmeli.
Instagramdaki kelimeleri kullanması direkt akıl yaşının 17 yaşındaki ergen olduğunu anlion bide küfür dediğin gibi
Yani evet itici ama en azından o düzeltilebilir:)
Kanka alışkanlık oluyor ya bide bu tarz insanlar zaten sağlıklı kafaya sahip değil
E tabi o var
Direkt mesafe koyarım kim olursa olsun bide nereli olduğu da önemli Diyarbakır ve doğu tarafına pek ilimlı yaklasmiyorum arkadaş olarak sorun olmaz ama birlikte olacağım insan bu tarz bir yerden olmaz
Önyargı gereksiz insanları memleketlerine göre yargılamamak gerek
onun için yaptıklarını görmezsen gelmesi manipüle etmesi gözü sürekli yükseklerde olması..
Evet verdiğin değerin karşılığını alamamak cidden soğutur adamı
Yanında birden fazla kız varsa, gevşek gevşek gülüyorsa, çok konuşuyorsa, küfür ediyorsa, kendini bir şey zannediyorsa...
Her birisi ciddi bir geçerli sebep:) ben de hazetmem. Her şeyin dengesini ayarlayabilmek gerek. Ben küfürlü konuşurum ama erkek ortamında kadının olduğu ortamda etmem. Kiii olması gereken de bu çünkü arada bir mesafe olmalı sonra lauballiliğe dönüşüyor.
Rahatsız olduğumu söylediğim bir davranışını kasıtlı olarak yapmaya devam etmesi...
Kadıtlı olarak yapması evet hoş değil ve söylemişsen itici. Bazen takılmak adına gıcıklık vs yapılabilir ama bu rahatsız ediyorsa devam etmemeli.
Hep ben dediği zaman bende iş bitiyor.
Bencillikten daha itici bence de ben ben demesi
Evet
Saygısızlık ve yalancı olması
Yani evet, karakteri sonuçta değiştiremez bu yüzden soğutan bir hareket:)
Kandırmak için düzgün rolü oynayıp nude isterse
O sıkmadı mı artık yav? Sen zorlayıp nude alsan ne karşındaki insan o tarz muhabbet etmiyorsa. Evet ciddi bir soğuma nedeni ve bmyle embe. siller var maalesef:)
Değil mi ama iste bu tiplerin zekaları bunu anlayacak kapasite de değil resmen ahlaksız ve reziller :/
Aynen öyle kesinlikle dediğin gibi kapasiteleri anca oraya çalışacak kadar. Hani bu arada o konuşmalar yapılabilir ama iki taraf da istiyorsa eğer karşılıklıysa. Neden sırf bir foto için insanı kandırmaya çalışırsın yav cidden enayilik ya bunun için günlerce uğraşan vardır kesin hahahah
Vardir tabi bence deniyorlar atarsan yollu olacaksın onlar icin atmazsan demek ki bu kiz yollu degildir diye iste sevgili gibi konusyorlar
Yani her türlü kötü ya bi insana nude için yazıp da sevgili olmak da kötü hahahaha
Nude attın diye yollusun diyen slakların zaten beyni yok fkdkfkkdodof