Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürlerrrr🥰
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Her iphone alan zengin değildir ama bazı iphone alanlar tam apt@aldır.
Asgari ücretle çalışanın 15 promax’la ne işi olur?
Hayır değildir.
Yok buna katılmıyorum. Bizim insanım meraklıdır pahalı ve gösterişli şeylere. Bankadan gider kredi çeker yine alır.
Doğru evet ben bankaya gitmeye üşenirim skxksk
Uygulamadan çekersin :D
Elim titrer o parayı verirken kskdkd, ha iPhone ha Nokia ne fark eder çakma iPhone alırız olur biter ya😁
Ama baba parası olduğu için şu an veririm kskdkd
Heh bize bunlarla gelin
Hain evlat :D
kejzjs geliriz
hehdheh öyle ama😹 sonuçta parayı bizim için kazanıyor
Ya iPhone zenginlik değil rahatlık isteyenlerin elinde genelde bende öyleyim ama durumum Aman aman değil yani
hayır son parasını ıphone vermek yahut taksitle kırılma düşürme korkusuyla iphone kullanmak yıllarca yenisini alamadan kullanmak zenginlik değildir.
modele göre ve aldığı zamana göre değişir ha şu da var bizim ülke biraz görgüsüz olduğu için tüm parasını telefona yatırıyor (bazıları)
Telefona 60-80K veren biri fakir değildir zengin olmasa bile ya da aşırı müsriftir.
Pahalı olduğu için öyle bir algısı var ama sorunun cevabı hayır. İPhone bir kültürdür, Seversin sevmezsin
Birkaç yılda bir telefonu bozulup yenileyen daha zengin
Iphone düşük iq turnusolu gibi bir telefon fsfs
Yurtik corabiyla zenginim havasini yaratmak icin , evde annesinin babasinin kalbibi kiraranlar var bir iphone icin.
Fakirler daha çok alıyor
Kredi çekip alan var, ne zengini
12 ay taksitle alıyor hepsi hahahahah
Sende mi öyle aldın
Benim durumum iyi canım ben 7 plusımla mutluyum paramı yatırıma harcıyorum telefonlara değil
durumu senden iyi olan taksitle almayanda var ahahah herkes milattan kalma telefon kullanmak zorunda değil
Kimse beni ilgilendirmiyor kimseyle de bir şey yarıştırmıyorum büyük işler yapıyoruz ihtiyacım yok
Aynen oyle reis telefon gercekten dogru kullan birisin ne gerek var yani
Mallar olum bunlat ya paraları yok borçla dünyanın taksitiyle telefon alıyorlar %70 i böyle parası olan adam alır tabi neden almasın ben şuna kızıyorum geliri az olan insanlar saçma sapan para harcıyorlar kardeşim git bir şeyler yapmaya çalış paranla hayatı boyunca maaşla çalışıyor mallar benim için önemi yok müteahitlik yapıyoruz zaten paranı iyi yönetmen lazım yoksa bende gider yarın 15 alabilirim param mı yok sanki
Yani reis oyle yaa bende iphone 13 var hic bir ise yaramiyor telefon telefondur sadece daha konforlu o kadar telefon ne yapacagini bilmiyorsan hic yok luks burali olmasinlar birilerine hava atma pesindeler gercekten yazik ya
Hayır değildir tabii ki
Öylemiyim haberim yoktu
Değildir bazıları hava atmak için alıyor
Çok fazla faktör var, diyemem
Hayır değildir çoğu gösterişten alıyor
Hayır tâbikiiiideee
Hayır tabiki
yok...
Fakirdir
Değildir
Yani di mi, bilmem kaç aylık taksite girip iPhone alıyorlar, ayağında doğru dürüst ayakkabısı yok ama gidip bi telefona o kadar para verebiliyolar mesela
@sadecehoşbirkız aman efenim sizin bana katıldığınızı görmek şaşırtıcı. Evet çok haklısınız.
Değildir
Alakası yok ne alaka
Ne alakası var?
Tersi
Fakirdir
Hayır