Dontkillmy Lan o C yazdım ya biliyorum 140 ettiğini ayrı ayrı hesapladım diye okuma yazman mı yok gtünü skt gim çarpma tablosu bilmeyen o clar gelmiş ders veriyor hadi sktr git
Asıl mal olan sensin gtünden konuşuyorsun mal mal tiplere giriyor ısn bide küçük beyninle hakaret ediyorsun senin kadar küçük beyinli ıq su düşük insan görmedim hen beynini sktgm ço marı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
karşımda ki insana göre değişir
Meleğe melek şeytana şeytanım:)
Bana bir arkadaşım ak şeytan derdi hehe
Matematik hocanı
Ayrı ayrı hesapladım m al
Sus ak 😂😂😂
Karşımdakine göre değişiyor
140 ediyor toplamda ama sen bilirsin yine de
Kadınların %80 şeytandır zaten
Kral sana matematik öğretene selam olsun
Toplamı %140 yapıyor knka
Mal işte aq matematiğini sîktiğim
Dontkillmy Lan o C yazdım ya biliyorum 140 ettiğini ayrı ayrı hesapladım diye okuma yazman mı yok gtünü skt gim çarpma tablosu bilmeyen o clar gelmiş ders veriyor hadi sktr git
Lan aq malı zekası geri top senin belanı sîkerim akıllı ol
Beynimi sktgm öz urlusu sever belanı adam ol adam beynini kiraya mı verdin g t beyinli doğuştan ö zurlu musun sen
Olum mal mısın sen
Asıl mal olan sensin gtünden konuşuyorsun mal mal tiplere giriyor ısn bide küçük beyninle hakaret ediyorsun senin kadar küçük beyinli ıq su düşük insan görmedim hen beynini sktgm ço marı
Uff çok çirkefleştin aq
Senin gibi o cların hakkından ben gelirim gtün mü sıkıştı it hadi boş ver git herkese ha wlayıp sataşma
Olum seni çok kötü sîkerim kalk sektir git
Tipini sktgm ço marı beynini sever senin n i ttt anan kendini kimlere pazarladı da sen meydana geldin bak benim ağzımı bozdurma sktr git
Sevişelim barışalım
Ağzından hayırlı bir şey çıkmaz mı senin g ttum sktr git hadi barış tık
Tamam
Oğlak burcu msun sen öküzzzsün birazda
Hayır Boğayım. Daha öküz burç işte 😂
O öküzlüğü nerde görsem tanırım
Bravo
Kes
Tamam aşkım görüşürüz
Şeytanda bir melek sonuçta
Şeytanım
Korkulur kız senden