Kişilik & Karakter Sizde insanlardan sıkıldınız mı🎀? Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Keşke Türkiye'yi uzaylılar bassa ya🤧sonra hepimizi kaçırıp Mars'a götürseler😃istemez misiniz? Sizde insanlardan sıkıldınız mı🎀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet sıkıldım 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepimizi kaçırıp oraya götürseler yine biz bize oluruz. Orası da aynı sıkıcılıkta olur 0 5 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Öyle deme orası mars olacağından dolayı ortam felan farklı olur uzaylılardan kaçmaya çalışırız bir sürü maceralar yaşarız Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl En azından orada uzaylılar var işe böyle bakmak lazım Yorumla Olgunateş 1 yıl Altyapısız fanteziler kurma. Güneş yok, su yok, elektrik yok. Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Bu kadar düşünme aklını kaybedersin sonra ben diyim Yorumla Olgunateş 1 yıl Hadi senin dediğin gibi olsun Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Bende sıkıldım bir süre ortalıktan kaybolmak istiyorum 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Dışarı çıkıyorum da açık hava tımarhanesi gibi 0 2 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet sıkıldım
Hepimizi kaçırıp oraya götürseler yine biz bize oluruz. Orası da aynı sıkıcılıkta olur
Öyle deme orası mars olacağından dolayı ortam felan farklı olur uzaylılardan kaçmaya çalışırız bir sürü maceralar yaşarız
En azından orada uzaylılar var işe böyle bakmak lazım
Altyapısız fanteziler kurma. Güneş yok, su yok, elektrik yok.
Bu kadar düşünme aklını kaybedersin sonra ben diyim
Hadi senin dediğin gibi olsun
Valla fazlasıyla sıkıldım
Bende sıkıldım bir süre ortalıktan kaybolmak istiyorum
Dışarı çıkıyorum da açık hava tımarhanesi gibi
😂😂😂😂
😂😂🤣🤣
Muhattap olmuyorum
Fazla insan sevmiyorum bu yüzden
Çok oldu yalnızlığı seveli
Hemde nasıl sıkıldık
Sıkıldım