Bir görüşmede bu soruyu yöneltseydim, kendini en kısa ama derin şekilde nasıl tanıtırdın?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir görüşmede bu soruyu yöneltseydim, kendini en kısa ama derin şekilde nasıl tanıtırdın?
Annemin vefatından sonra hayatımı adapte olmak babam için 14 yaşında yemek yapmak 16 yaşında ona kendi böbreğimi vermek sırf böbreğimi kabul etsin diye onu inkar etmek tehdit etmek bu hayatta ben babam için çok şey yaptım o yüzden aramızdaki bağ çok güçlü sırf Türkiye'de reşit olmayan kişilerden organ alınmaz diye onunla birlikte İran'a gittik orada böbrek nakli oldu babam için yapmayacağım bir şey yoktur kendi kardeşleri bile onu arayıp sormadı tek başıma bir ay boyunca ona ben baktım övünmek gibi olmasın babam için erken olgunlaştım
Aşk konusunda hiçbir zaman mutlu olmayacağımı biliyorum neden diye soracak olursan ilk treni kaçırdım ikinci olarak beğendiğimi erkeği de o beni beğenmedi sağlık olsun ne diyeyim
Keşke yetseydi mesaj veremiyorum maalesef konuşmak istediğin bir şey var
Anaç bir yapıya sahibim, en güçlü yönüm bu. Sevdiğim insanları içten gelen bir güdüyle koruyup kollamaya kuruluyum, aynı zamanda ilgi gösterip onlar için bir şeyler yapabilmek, hiç değilse yanlarında her daim var olmak kendimi iyi hissettiren bir unsur.
Bazen mantiğım daha ağır basar. Çirkefleşme konusunda son raddeye kadar bekler susarım. Ama son noktaya geldim mi işler kopar orada
Benim en güçlü yönüm empati yeteneğim. İnsanların duygularını anlamak ve onlara destek olmak konusunda doğal bir yeteneğim var. Bu, hem ilişkilerimde bana büyük avantaj sağlıyor. Bu sayede çevremdeki insanlarla güçlü bağlar kurabiliyor ve etkili iletişim sağlayabiliyorum.
Cevap
11Cevap
Komple güçlü buluyorum kendimi.
Psikolojim ve kalbim..
Yardımsever ve sıcakkanlı oluşum 😊Bugün mesela hastaneye gittiğim zaman birkaç teyzeye yardım etmiştim gözleri fazla uzağı göremediği için randevu saatlerini kaçırmasınlar diue+birkaç tanıyan kişiye denk gelip Kızılaycı kızım diyerekten güzel duaları duymak vs 😊
Cümlemizden 😊😊
Ben insanların karakterini kişiliğini gözlemleyerek tanımlama ve değerlendirme sistemine alınarak ona göre neyin nasıl davranmam gerektiğini iyi bilirim, ama eğer sonuç olarak bana iyi, olumlu gelmiyorsa yol vermekte daha sağlıklı olacağına inanıyorum böylece kendimi korunmuş olurum. Benim güçlü yanım "kendin olmak"tır.
Karar verdiğim her şeyi yaparım. Gücümü biraz da bundan alıyorum.
Sanırım en güçlü yönüm hislerinin kuvvetli olması ve bunca yaşadığım tramvalar rağmen hala dimdik ayakta durabilmem diyebilirim ❤️
Kolay atlatma yönümü seviyorum. Hemen toplarım dötümü dksjs
Kontrollü ve empatik biriyim. Düşüncelerim ve duygularım dahil kontrolümü kolay kolay elden bırakmam. İletişim ve empati konularında da güçlüyümdür. Bu konularda okumayı ve öğrenmeyi severim, bu yaşantıma ve dolayısıyla davranışlarıma yansır.
Annem babam çok ilgisiz insanlardi (asla şikayetci değilim iyi ki de öylelermis ) ben tırnaklarımla herşeyi kazimayi mücadele etmeyi öğrendim
Öyle olunca aşırı güçlü bir tarafım var hayata karşı
Destek alan değil destek veren bir yapım var ve kendimle alakalı en çok sevdiğim şey bu ve merhametim
Duygusal zekam. İçinde bir çok şeyi barındırıyor. Güç bence oradadır. Sadece duygusal veya sadece mantıklı biri olmak güçlü olmak için yeterli değil
Karşımdaki insanların düşüncelerini hissetmem ve rüyalarımın gerçek olması rüyamda ne görür senm. Gerçek oluyor
Kafa tutamayacağım kimse yok.
Burnumun dikine gitmek.
Hırslıyım.
Hedef ve çözüm odaklıyım.
vs.
Ne yaşarsam yaşıyayım soğuk kanlılığımı o an bitip rahata erene kadar sürdürürüm. Sonrası tufan ama sadece ben bilirim.
Dürüstlüğüm, adaletli olmaya çalışmam.
O kadar ki, sevdiğimi kaybetmek pahasına, dürüstlük ve adaletten şaşmam.
Selams,
Doğal ve samimi oluşum..
Kalıba göre şekillenmem, zaten bi duruşum vardır..
Bazen unutulsam da her koşulda kişileri ve her detayı hep hatırlıyor olmak
Bir iş yapacağım zaman en mükemmeli olsun isterim
En başarısız olduğum konuda bile en başarılı olana kadar asla vazgeçmem.
Etkin karar almam ve hazır cevap olmam. Kolay kolay pes etmemem olumsuzluklar karşısında.
sabrım anlayışım merhametim iyi niyetim.
beni hem çok güçsüz hem çok güçlü yapıyor
Düzenli olmam her konuda neyi nereye koyacağımı iyi bilirim
En mutsuz zamanlarımda ciddi imtihan içinden geçtiğim günlerde bile sakin kalabilmek derim
Zaafım olan şeyleri kolay kolay insanlara yansıtmam.
Yalnızlığı sevmem
Tek başıma günlerce kalabilirim hatta
Birde kimseden hicbir şekilde yardım istemem herşeyi tek yapmayı severim
Duygularımı çok iyi kontrol ederim
Hislerim çok güçlüler bazen bende inanamıyorum duyguları bana geçen birinin her anını hissediyorum küçük ayrıntılar yeterli oluyor
Sessiz tarafım...
Soruları ışık hızıyla çözerim üretkenimdir
Benliğim desem anlaşılır mı bilemedim 🤓ama öyle
Kimseye kendimi direkt açmıyorum
Sabırlı oluşum olabilir
Kendi kendimin çok iyi psikologu olurum..
Asla pes etmemek
Duygularımla hareket etmiyorum
Tanıtmazdım, kendi tanıması için zaman tanırdım..
Mantıklı ve güvenilir oluşum
Sabrım, merhametim, empati özelliğim ve güleryüzüm
Duygularımı asla dışarı yansıtmam.
Sabırlı olmam olabilir
Hırslı, rekabetçi ve adaletliyim.
Hislerim aşırı kuvvetlidir
Güçlü yönüm yoktur
Zorluga dayanabiliyorum
Kolay anlaşırım.
çabuk toparlanırım uzun sürmez
Sinirlerime hakim olabilmek
Güçlü yönüm yok