Arabanın benzin deposunu mutlaka kapak hizasına kadar doldururum. Sabah saat 7’de uyanırım ve uyandığım anda yataktan kalkarım. Birini telefonla arıyorsam 4 defa çaldığında açmamışsa daha fazla çaldırmam.
Ayak bileklerimi istediğim kadar kütletebiliyorum. Ankara 'ya laf edenlere de köyüne dön diyorum. Yazıyı okuyan herkes neden böyle bir bilgi öğrendiğini de sorgulasın.
Bir telefonu 2 kere çalınca açmaz diye kapatıyorum. Gıcık olduğum biriyle sonrasında çok iyi anlaşıyorum. Yüksek ağırlık çalışmaktan mide fıtığı çıktı Saçlarımı seviyorum ve yıpranmaması için çok uğraşıyorum Kirpiklerim çok uzun olduğu için birbirine giriyor bende lifting yapmak zorunda kalıyorum Gözlerim yeşil olduğu için güzel ama tek problemi var sürekli kırmızı oluyor insanların yüzüne bakamıyorum …
Uzman acemi demek acaba elinizi önce suya bırakıp dinlendirdikten sonra işlem yapıyor mu yoksa direkt manikuremi başlıyor ya da manikurden sonra el masajı yapiyirmu size
Hayır parmağımla alakalı bir şey, kendim yaptığımda da öyle oluyor. O parmağımın kitükülünde et var benim, onu kesince haliyle kanama oluyor. Elbette su da bekliyor bir süre ellerimiz, keza evde de öyle yaparım.
Suya ekstra olarak bir şey mi eklemek gerekiyor yani? 4-5 dakika kadar bekliyor yani içinde. Ben kendim yaptığımda ekstra olarak yağ ekliyorum limon ve lavanta yağı. Sonuç yine aynı, kanıyor aynı yer.
Edebiyat dersinde sanatçı ve eserlerini aklımda tutmak için eser isimlerini şiir/hikaye haline getirip ezberliyordum ve kafamda yazarın ismiyle bir kafiye uyduruyordum. Bu şekilde ancak aklımda kalabiliyorlar. Alın bu bilgiyi napıyorsanız yapın.
Buralara geldiğin belli oluyor inceden Usul usul canlanıyor solgun kalan çiçekler Sesin çınlıyor esen rüzgarda nota nota Ellerin değince bir heyecan geliyor tabiata (akrostij siparişi vardı birinin)
İşim konusunda çok detaycıyım. Özel hayatımda işimde olduğum kadar detaycı değilim mesela.. Hâlbuki nüansların ayırdına varmayı severim hayatın her alanında..
Gizemli olaylar, anladım. Ben de biradan olma dedim zaten. O zaman muhtemelen birayı cila yapmak için içtin. Bu havada rakı olmaz, viskiden yana kullanıyorum şansımı