Uçan kuşa borcu varken neşesinden 1 gr eksilmeyen erkek rahatlığı. Dünyaları yediği halde kilo almayan insanlar. Geceleri iki saniye içerisinde uyuyan insanları tam liste kıskanıyorum.🤲🏻🥲🦦

Uçan kuşa borcu varken neşesinden 1 gr eksilmeyen erkek rahatlığı. Dünyaları yediği halde kilo almayan insanlar. Geceleri iki saniye içerisinde uyuyan insanları tam liste kıskanıyorum.🤲🏻🥲🦦

🤣🤣 Kızım sabriş. Sen niye sürekli benim abimi ifşalıyosun puhahaha
Arabam yanarken ben de böyle raaddım. Kertenkele kovalıyordum bayırda. Sülalemde rahatlık yok aslında ama ben ceddimden rahatlık geni kapmışım. Ölmediğimiz sürece sikıntı yok. Hallederiz. (yalandan önünü göremeyen fırlama erkek cümlesidir.)
Valla hayatlarını yaşayanlara imrenmek isterdim ama onları bile göremeyeceğim kadar cehennemdeyim. 🤣🤣
Gerçekten arabayı yaktın mı? Bir gün bende yaptığım kazaları anlatayım sana benim o an ki tavırlarıma abim deli oluyor sjxjsjd. Ölmediğimiz sürece sıkıntı yok demene içim rahatladı ikna edici konuşma böyle yine kaza yapasım geliyor dxjdnkxjddk. Ben de imreniyorum o tiplere ya gün içinde duygu durum modum çok değişiyor
Puhahahaha 🤣 yau bizim bu hararetli sohbetimiz ele hoş. Balkon keyfi yapıyor gibiyim şu an. Yine kaza yapasının geldiğini öğrenince anırdım. 🤣🤣🤣
Olm ben kıskançlık yaşadığım an bir hafta hayata küs yaşıyorum. Ondan yok gerek yok. Kimseyi izlemiyorum artık. Mal mal bakıyorum herkesin ardından. 🤣🤣🤣
Benim geçenlerde her şey üst üste geldi. Bugünde passat cc hafif hafif sıkıştırırkennyan yoldan etliğe girip zortingen köyüne yolladım sjxjdjd sen izliyorsun benim dibimde yaşanıyor bazı olaylar olsun be meloş hayat bize de güler elbet📿
Allah senin. Yarıldım. 🤣🤣 Of ya o kadar bildirim birikiyor ki asılları göremiyorum. Yeni gördüm bunu ağlıycam. Çok komikmiş. 🤣🤣🤣🤣 Puhahahahahaha yanında biri de varsa insan anında bahane uydurma moduna giriyor o anda. 🤣🤣
menstural döneminde ağrı çekmeyen kadındır birde günü az olan ötesi kimseyi kiskanmam sjsjs
yalniz kopuskonun da kendini sevdirme yalakaligini gören yok sjsjs
Atlas abime aşırı düşkün cidden anası gibi görüyor snsjsjd kız sen haricinde kim ne anlasın bu şaheser fotodan sjsjsjd
Menstural dönemi kısa bitirenlere bende imreniyorum bir haftalık süreçte on kez ölüyorum sjxnsjdjs
Menopoz daha kötü annem saniye başı terliyor snxjdjdjdjjxd atlatırsak eğer ikimiz çaldırıp oynayalım ama şakirim sjxnsjd
Sen tecrübe ederken ben yardımcı olurum bu konuda uzman oldum çünkü nsjxndkd dört bir ysnım menepozlu kadın dolu sjxjsjd
Öyle oldu biraz sjsj menepoz giriş evresi bitince sonrası düzlük hatta öyle ki bir enerji geliyor atak geçiriyorlar gezmedir, yemedir yapmadığı çoğu şeyi yapıyorlar sjxjsjdj ben öyle kadınların hastasıyım şahsen menepozlupunda sana da hasta olurum gibi sjxsnsj
Tur perisi olursun hatta oluruz sjxsnsn sürekli foto çekilip instaya salarız sjsjshs
Tiktoka bir dans videosu çeker miyiz o zaman? Aksjsjxj
Tamam dans akımlarını çekelim ama telefon da dursun ben hepsini biliyorum sjxjsdjns sıkıntı olmaz
Şu yaptığını abim yapmadı bu arada aksine ona filtreler deniyorum diye delleniyor iyi ki barsın şakirrrrr
Ons yapaaaar. Ah şakirim ah derinden yaralıyım bu konuda hiç sorma….😂😂
Cevap
11Cevap
Kimseye özenmem.
Go boy
Kimseye ihtiyaç dumyadan, yalnız başına da eğlenebilen ve mutlu olabilen insanlar.
Kimseye imrenmem var olan şeye şükür eder kendi yolumu hayatıma bakarım.
🤣 Bende şu dağ başında tek başına yaşayanları kıskanıyorum dünya yansa umurunda değil zaten duymuyor da
Yapalım hemen sana da bir ev abimmm
Var ki 🤣 kıskanıyorum derken yapmak istiyorum demedim
Benim öyle bir manevi abim vardı borcundan dolayı tefeciler vurdu öldü yani neşesi geçmese de erken ölebiliyor
Kullanıcı ismini ve pp ni kapatarak twitter da paylaşabilir miyim bu yorumunuzu lütfen ajxjsjjdjssjzjsnnsnsjajsjs
Kapatmana gerek yok:))
😬😬teşekkürler😅😂
Ricalar
Fazla kafaya takmayan, insanların düşüncelerini önemsemeyen, her gün 10.000 kalori yese bile kilo almayan
Gamsız insan tipi
Umursamaz insanlara imreniyorum arada
Evet bende zaman zaman öyle olmak isterdim.🥲
Her seyi düşünüp takıntı edinmek çok zor.😑
Hayatında bir şeyler başarmış, vizyon sahibi, kendisinden başkasıyla derdi olmayan insanlara imrenebilirim.
Milyonerlere imreniyorum
umursamaz insanlar...
İkinci sse çok üzüldüm ya
Hayatın gerçekleri ğzülme djxjdjd
Dayanacak! Başaracaksın ben inanıyorum
Özür dilerim ben sadece hayatımdan bir kesit paylaşmak istedim sjdnsnd
Espri yaptığını anladım sndjsjd bende üzüldüm amcaya bu arada
Her zaman beklerim görüşürüz sjsjj
Bilmem belki yine denk geliriz diye ümit ettim diyelim sjxns
Estağfurullah mahcup oldum şimdi 😔
kıs-kan-dım :))
huzurlu insanlara