#Sizi hangisi daha güçlü ve huzurlu hissettiriyor, bu sizin için önemli bir duygusal keşif olabilir, ne dersiniz?

#Sizi hangisi daha güçlü ve huzurlu hissettiriyor, bu sizin için önemli bir duygusal keşif olabilir, ne dersiniz?

Mutlu insanlarla bir arada olmak beni de mutlu eder. Ama hüzünlü ve problem yaşayan birileriyle birlikteyken modum anında değişir, karşımdaki kişiye göre davranırım. Benim olayım tamamen kişinin ruh haline göre hareket etmek, ona uygun davranmak.
Bir insanın üzgün zamanda ben de üzgün olurum enerjim düşer, modum düşer. Tabii o kişi arkadaşımsa hiç tanımadığım biri değilse yani. Ayrıca biz sadece iyi gün insanı değil kötü günde de arkadaşımızın yanında oluruz. O sevindiğin zaman da tabii ki ben de sevinirim. Onunla birlikte eğlenmeye çalışırım, mutluluğunu paylaşırım. O an onun daha mutlu olması için elimden geleni yaparım.
Tabii ki ister istemez olaylardan ve insanları ruh hallerinden etkileniyorum. Karşımdaki insan mutsuzsa ben de mutsuz oluyorum ya da karşımdaki insan mutluysa aynı şekilde ben de pozitif olarak etkileniyorum.
Cevap
4Cevap
Ben hep güçlüyüm, başkalarının durumu kendilerini bağlar.
Üzgün zamanım da modum düşük, mutlu anımda ise yüksek hissediyorum.
Tabi ki mutlu mutsuzluktan beslenen biri değilim şükür 🙃
Mutlu anları tabii ki
Kimsenin üzgünlüğünden kendimi mutlu veya güçlü hissedemem
Mutlu zamanlarında
Acı seviyon gardaş
Fotodaki afet sen misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?