(Ben farklıyım diyenler)Sizi diğer insanlardan ayıran en öenmli özelliğiniz ne siz neden farklısınz diğer insalardan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhissiz olamiyorum karsimdaki ne kadar umursamaz olsa da obje gibi goremem. ve sekilci olamam ne kadar mutlu gorubse de ya da vurdumduymaz icinde yasananlari gorurum cogu zaman ve derdi olmayan ya da zorluk yasamamis biri beni cezbetmeZ zorluklar olacak ki ben destek olayimvarligimin bi anlami olsun.. ne kadar sevmiycem desem de deger vermiycem desem de eskilerin faturasini yenilere kesmem..cizdiGm sapık profilin altinda hayli derin duygularla bogusurum..
03 Yorumla- +1 yıl
:Dkolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılkolaysa degersiz olur.
- +1 yıl
ne diyelim birader sana madem acı cekmeyi seviyosun seni acılarınla başbaşa bırakalım
En İyi Cevaplar
+1 yılben çok farklıyımdır
misal öğle yemeginde simit alırım
martılara atarım simidin yarısını
sonrada sinemaya giderim muglada
isstanbulan muglaya
konjüktürel olarak yastayım01 Yorumla- +1 yıl
para olunca yas tutmanın şeklide farklı oluyo heralde ist muğla'ya sinema izlemeye :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayatı küçük yasta ögrendim kendi ayaklarımın üzerinde durdum hpdaha 22 yasındayım ve herseyin farkındayım şimdide kariyer yapmaya calışıorum.millet kızlar-erkeklerle gezerken ben sorumluluk sahibiydim .hem calıştım hem okudum ..bunada şükrediyorum.sacma sapan hatalar yapmadım . ve çok güçlü oldugumu düşünüyorum ve böylece farklılıklarda var haksızmıyım sence
00 Yorumla
+1 yılherkes farklı olmaya çalışıyo buda herkezi aynı yapıyo malesef :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
28Cevap
+1 yılBizi Babamız doğurdu töbe töbee:):)):) fark denen bişe yok herkes bir hrkeste bi burun 2 kulak var...
14 Yorumla- +1 yıl
İŞTE BİR OT DAHA ABLACIM BURDA BAHSETTİĞİM FİZİKSEL DEĞİL
- +1 yıl
ot sensn doğru konuş eleştiri kabul etmiyorsn soru sormaycksn benim düşüncem buuu..
- +1 yıl
düşüncen yoksa gelip burda saçmalamıycaksın
- +1 yıl
saçmalayan biri varsa oda sensn... farklı isem kendime farklıyım sanane...?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle bir özelliğim yok .Herkes gibiyim.Herkes gibi bir annem ve babam var ve annemin karnında oluştum ve doğdum.Yaşıyorum, çalışıyorum guluyorum arada bir ağlıyorum sonrada ilerki yıllardada öleceğim.Başka ne olabilirki :).Herkes gibiyim.
10 Yorumla Her insanda farkli negatif ve pozitif ozellikler vardir.. 4 4luk bi insan bu yuzden yoktur.. bence insani farkli kilan ahlakidir..
21 Yorumla- +1 yıl
mantıklı olabilir hiç böyle düşünmemeiştim
farklı olmaya çalışmak bir hastalık ama birikimleriyle elinden başka türlü davranmak gelmeksizin,kendi olup bir fark yaratıyorsa başkalarından bu farklılık..farklımıyım?azıcık.neden?çünkü beni ben yapan yaşam deneyimim diğerlerinden farklı..bu bana ne katıyor?..sadece yanlızlık:))..çünkü gerçek farklılık yanlızlıktır..
10 Yorumlafarkı yaratıp özel ve tüzel aynı zamanda yalnız olmaktansa sıradan olmak tercıhım olurdu . lakın Hem dnA hemd Parmak izim brde fızı ozellıklerım farklı . ve herkezin doğustan eşit olduguna inanırım
00 Yorumla
+1 yılFarklıyım demiyorum ama aynı olmadığımı da biliyorum. Kimse kimseyle aynı değil aslında ama ekstra göze çarpan bir farklılığım da mevcut değil. Sanırım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. düşünce biçiminden, parmak izine herkes farklı zaten. kastın kibir olarak farklılık, üstünlükse soru çelişiyor kendiyle... değilse en iyi cevap çelişiyor hacı : D
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir soru ama yazık cevaplar çok saçma... yazık...
01 Yorumla- +1 yıl
birader insanlara anlatamıyosun ben sanki onlara fiziksel farklılıklarını soruyorum adamlar fiziksel farklılıktan bahsediyo bende uğraşaman diyip yazmıyorum fiziksel farklılıktan bahsedenlere ne yapcan boşver...:)
+1 yılDİĞER İNSANLARDAN FARKLI OLMAM İÇİN YA BİR DAHİ YADA BİR DELİ OLMAM GEREKİR Dİ Mİ
YADA AVRUPADA BİR ZENCİ , YADA SOMALİ DE BİR AÇ , FİLİSTİN DE TOPRAK SAHİBİ02 Yorumla- +1 yıl
sende çok toplumsal sorunlarla ilgili bakmışsın ama yanlış da değil farklı bir bakış acçısı
- +1 yıl
işte diğer insanların benden ve bizi onlarda ayıran farklar herkesi düşüncesi farklı
Ben kendimi farklı hissediyorum diyen zaten onun gibi düşünenler gurubuna girer o yüzden hiç kimse kimseden farklı değildir..Ben diğerlrinden farkılıyım nedeni bu sekilde düşünmem ;)
02 Yorumla- +1 yıl
buda bir fark düşünce farkı
+1 yılfarklılık demeyim ama ilişkiler konusunda diğer kızlar gibi düşünmüyorum biraz daha erkek zihniyetliyim :D
00 Yorumlakimseden bir farkım yok herkes gibi bende normal sıradan biriyim
00 Yorumla
+1 yılhiç bir zmn normal saç renginde olamadm pembeye kırmızıya turuncuya falan boyattm ve simsiyah giyinmeye bayılırım . bu da insanlara farklı geliyo . :)
11 Yorumla
+1 yılne san bana benzersin nede ben sana ortak özelliğimiz sadece insan olmamız her insan farklı sonuçda...
00 Yorumla
+1 yılasıl herşey herkes bana farklı geliyo. başka gezegendenmişim gibi hissediyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
uzaylı durumundamısn dünyada:)
- +1 yıl
hepiniz farklısınız ulenn
- +1 yıl
peki abi kızma
+1 yılher insan diğerinden farklıdır misal hiç kimse birebir aynı şeylerden hoşlanmıyor bu bile yeterli.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Kimse sıradan olmak istemezki ;bence farkım vicdanlı oluşum ve iyi yazmam.
00 Yorumladürüst olmam en son söylenicek lafı ilk başta söylemem
01 Yorumla- +1 yıl
:D
Deli olduğumu ve zaman zaman yanlışlar yaptığımı,haksız olduğumu kabul ediyorum
00 Yorumlakizlarsoruyor.com görevlisi değilim! [KALDIRILAN SORULAR]
00 Yorumla
+1 yılfarklıyım demiyorum ama farklılığımın farkına varmadılar.
01 YorumlaFarklı olduğumu söyleyecek kadar sıradan değilim.
812 Yorumla- +1 yıl
vayyy :)
- +1 yıl
ne demek amaç bu beni etkiliyecek cevap arıyorum sen atmasaydın bu cevabı altta bir cevap vardı onu yapcaktım en iyi cevap
- +1 yıl
+++
- +1 yıl
ben seni en iyi cevap seçmedim ki burda birileri birilerinin hesabına mı erişebiliyo ve en iyi cevap yapıyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepimiz torpaktan geldik torpaa dönecez.
ademin dölü havvanın külüyüz gibi bişey demek istemiyorum ama neyse05 Yorumla- +1 yıl
demeseydin daha güzel olurdu... kadınlardan da boş konuşanları görmek insanı rahatlatır sanıyordum ama pek de öyle olmuyormuş, hayal kırıklığı daha çok oluyormuş...
Cevap sahibi+1 yılpeki.
- +1 yıl
bence sen soruyu anla ondan sonra cevap yaz
Cevap sahibi+1 yılpeki dedim.
- +1 yıl
ne?
kralınızım ben ve en zeki benim en güçlü benim hahahay
00 Yorumlaçoğu insana göre müziğim, giyinişim ve saçmasapan tercihlerim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünyaya herkes kadar sarılmamam o yüzden farklıyım bu konuda
00 Yorumlabeynimin çalışma şekli çok farklıdır :=)
00 YorumlaTüm insanlar birbirinden farklıdır
021 Yorumla- +1 yıl
tamam işte bende size hangi özelliğiniz fark yaratıyo iye soruyorum
- +1 yıl
onu zaten aşağıda bir arkadaş söyledi bende ona daha iyisi gelmezse en iyi cevap yapcamı söyledim eğer elle tutulur birşey söylemiyceksen yazma
- +1 yıl
BENDE O ACIKLAMAYI ZATEN EN İYİY CEVAP SECCEĞİMİ SÖYLEDM ZAHMET EDİP OKUSAYDIN YORUMLARI
- +1 yıl
anlamadım ama neyse cevapların için teşk kendine iyi bak:)
- +1 yıl
ben bir sineğim öpemezsin
- +1 yıl
burya bir daha yazmıyarak o ilacı sıkmış olursun yazma artık ya
- +1 yıl
ya pinkblue ne içtin sarhoş gibisin :)muhabbetimiz cok sacma ilerliyo senle
- +1 yıl
son sözü söyleme gibi bir takıntım var ve sen yazma git sayfamdan yazma kardeşim yazma
- +1 yıl
hayır sonsuza dek böyle yazışmak gibi bir planım yok ben usanmam ama sen usanacaksın yazmaktan
- +1 yıl
teşkler defol huzurumdan:D
- +1 yıl
ya kızım karın ağrısımısn rahatlamıştım ben son cevabı verdim diye senin amacın ne neden böyle yapıyosun
Akşama kadar yatıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbenimle yaşayıp tanımayan çözemez diyelim :)
00 Yorumla
+1 yılgülmeyi biliyorum.her insan bunu yapamaz.
00 Yorumlaasla gülmekten yorulmam
00 YorumlaYazmak :) iyi yazarım
00 YorumlaKendimle barışık olmam .
00 Yorumladüşüncelerim olmalı ...
00 Yorumla3 parmağımla şınav çekebılıyorm=)
00 YorumlaBen daha uzaga işerim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi merhametlive karsımdakine hayır diyememem
00 Yorumla
+1 yıldna sonuclarim.
421 Yorumla- +1 yıl
ivet <3
- +1 yıl
sonuç?
- +1 yıl
eldiven kullanirsak parmak izi cikmaz ):
- +1 yıl
fiziksel bir farklılıktan bahsetmiyorum
- +1 yıl
ee baane bundan?
- +1 yıl
dna soncularım deme gaflettinde bulunmuşsunda onun icin anladın daha acık yazıyım mi anlamadıysan
- +1 yıl
yöö hic de gaflette bulunmadim dna genlerin demektir genlerinin de kisiliginde etkisi vardir.
- +1 yıl
genlerin kişiliğe etkisi ee tamam öyle olsun işte o kişilik farkın ne
- +1 yıl
ee öyle zaten. kresde oynardik biz bunu. cevabim dna sonuclarim. ayrica soru da zaten mantik yok her insan bir digerinden farklidir.
- +1 yıl
mantar beyinlerle uğraşamıycam ne elbette her insan diğerinden farklıdır ama senin kendinde bulduğun en farklı özellik ne madem kreşte oynardın yazmasaydın silah zoruyla yazdırmadık demek ki kreşte başarılı olamadın bu oyunda tekrar oynamak istedin
- +1 yıl
ben bayilirim beyinsizlerle ugrasmaya, cok eglencelisiniz cünkü. ayrica kendimde buldugum bir özelligin bir digerinden farkli oldugunu düsünmek icin dünyada tüm insanlari taniyor olmam gerek bu da imkansiz olduguna göre farkliyim diyen de farksizim diyen de sacmalamis olur.
- +1 yıl
ulan mantar tüm dünyayı tanımam imkansızlığına göre çevreni baz alıcan senin dünyan iletişim içinde olduğun kişiler onları baz madem bu kar zekisin artık benle bu kısır tartışmaya girme
- +1 yıl
sen dünyani cevrenle sinirlandiriyorsun diye ben de mi bunu yapmak zorundayim. git kücük dünyanda kumdan kalaler satolar falan yapip aralarindaki farki bulmaya calis. ayrica bana beyinsiz diyen ilk sendin, sadece iade ettim.
- +1 yıl
tamam mantar senin dediğin gibi olsun başındaki madem saksı diye taşıyon arada bir sula
- +1 yıl
bakariz. sen de arada bir kullanmayi denem 0km ile ölmek istemezsin eminim.
- +1 yıl
-m
- +1 yıl
tavsiyelerin için teşkler ama bu tavsiyelerini kendi gibi mantarlarla paylaşırsan iyi olur kendi kulubünüzü kurup buluşun ve tavsiyelerde bulunun burda çokca var zaten senin gibi mantar
- +1 yıl
yalniz hep ayni cümleyi kuruyorsun. biraz kendini gelistir. 15. kromozomun hatali olabilir tamam da bunu her yerde itinayla yansitman gerekmez.
soru sormussun cevabimi verdim begenmiyorsan cevabimi bu senin sorunun. - +1 yıl
bir ben senin cevabını beğenmemezlik yapmadım istediğim cevap bu değil dedim tam olarak
iki sen soruyu sacma bulduğunu söyledin bende madem saçma cevap vermeseydin dedim
üç ben çok böle kendini gelişrirmiş bir kişi değil günden kullandığım kelime saysıs 100 geçmez onun için benle tartışma senin gibi entellektüel kişi körelmesin
son olarak artık senle bu anlamsız tartışmayı daha fazla uzatmıycam bizde bir söz vardır ''söz kabuklunun olsun'' diye tamam en iyisin sen senden iyisi yok - +1 yıl
okumadim. özet gec.
+1 yılbi farkım yok.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPrensesim ben.
02 Yorumla- +1 yıl
:) peki narsistlik de var mı yoksa esprisine mi...
Sıradan biriyim...
00 YorumlaDengesizligim...
00 YorumlaFarkım yok..
03 Yorumla- +1 yıl
sorunun kökünde ben farklıyım diyenler yazıyo zaten birader neden yazdın cevap
- +1 yıl
peki öyle olsun
mutsuz olmam
04 Yorumlatip:D
00 Yorumlabilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılsana benzememem
02 Yorumla- +1 yıl
güzeldi:)biraz daha bekliyim daha iyi cevap cıkmazsa en iyi cevap yapcam bunu birader
- +1 yıl
:))eyvallah kardeş ;)
Benim bir kalbim yok
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?