Dışa dönük, duygusal, düşünebilen, sorgulayan bakalım size ne cikicak buyrun teste...
onedio.com/.../dunyanin-en-meshur-testine-gore-sen-aslinda-kimsin--423659
onedio.com/.../dunyanin-en-meshur-testine-gore-sen-aslinda-kimsin--423659
DDHS - Anaç/Babacan!
DDHS: Dışa dönük, Duygusal, Hassas, Sorgulayan. Sen anaç/babacan bir kişiliksin. Yani kocaman kalbinde herkese yetecek kadar yer var: Bize bir oda ver oradan :) Ayrıca seninle iş yapmak dünyanın en kolay şeyi; işleri asla yokuşa sürmezsin, tam beraber çalışılacak insansın. Son olarak yardımsever olduğunu da eklemek gerek, hangi şartta olursa olsun, ellerin tutar elleri hiç ummadıkları anda!..
bu çıktı
Sözünün ehli.
İDDS: İçe Dönük, Duygusal, Düşünebilen, Sorgulayan. Pratiksin, gerçekçisin ve en önemlisi sorumluluk sahibi birisin. Düzensizlik, dağınıklık gibi şeyler hiç sana göre değil. Her zaman organize/planlısın ve nerede ne söyleyip, ne yapacağını da iyi bilirsin. Son olarak, tuttuğunu koparan biri olduğunu söylemek gerek, hayal kırıklığını seni hep teğet geçer hamdolsun!
Öyle :D
DDDA: Dışa dönük, Duygusal, Düşünebilen, Algısı açık. Sen mantık tarafından yönetiliyorsun. Senin mecazlara, kapalı anlamlara, teorilere falan ayıracak hiç vaktin yok, çünkü sen net bir insansın. Söylenen söze değil, icraata bakıyorsun yani. Ayrıca aceleci biri olduğunu söylemek elzem. Hemen sonuç almak istiyor, işi anında bitirmek istiyorsun. Bitiriyorsun da... Elinden bir uçan, bir de kaçan ;)
Doğru =)
Onlarda kaçamıyor :D
Ben daha gencim =)
Ben bıraksamda onlar bırakmıyor onu ne yapacağız :D
Değil :) Farkeder mi?
Çok lazım değil hacı.
Eyvallah
tamirci çıktı
İADD: İçe dönük, Algısı açık, Duygusal, Düşünebilen. Her şeyden önce analitik bir insansın. Problemi analiz edip, ortaya çözüm koymakta üstüne yoktur. Çok fazla konuştuğunu söylemek zor; ancak sustuğun zamanlarda insanları gözlemliyor, analiz ediyorsun. Ayrıca icraat adamsın, reklamını yapıp şov yapacağına, eser koyuyorsun ortaya. Ziya Paşa gibi insansın vesselam :)
Cevap
9Cevap
usta/tamirci
IADD-içe dönük, algısi acık, duygusal, düşünebilen,
herseyden evvel analitik bir insansin. problemleri analiz edip ortaya çözüm koymakta üstüne yoktur. çok fazla konuştuğunu söylemek zor; sustuğun zaman insanlari gözlemliyor, analiz ediyorsun. ayrıca icat adamısin, reklamıni yapip şov yapacağına, ortaya eser koyuyorsun. Ziya Paşa gibi insansin vesselam :)
İDHS: İçe dönük, Duygusal, Hassas, Sorgulayan. Sende empati gücü çok yüksektir; bu yüzden başkalarının ne düşündüğüne dikkat edersin. Anlayışlısın ve kibarsın da. Ayrıca dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek gibi bir idealin de var. Bu nedenle sende eğiticilik yönü çok kuvvetlidir diyebiliriz. Kısaca sen tam bir "iyilik yap, denize at" insanısın, balığın bilmesi de hiç mühim değil!
Yüzde 75 uyumlu
İDDS: İçe Dönük, Duygusal, Düşünebilen, Sorgulayan. Pratiksin, gerçekçisin ve en önemlisi sorumluluk sahibi birisin. Düzensizlik, dağınıklık gibi şeyler hiç sana göre değil. Her zaman organize/planlısın ve nerede ne söyleyip, ne yapacağını da iyi bilirsin. Son olarak, tuttuğunu koparan biri olduğunu söylemek gerek, hayal kırıklığını seni hep teğet geçer hamdolsun!
DDDA - İş Bitiren!
DDDA: Dışa dönük, Duygusal, Düşünebilen, Algısı açık. Sen mantık tarafından yönetiliyorsun. Senin mecazlara, kapalı anlamlara, teorilere falan ayıracak hiç vaktin yok, çünkü sen net bir insansın. Söylenen söze değil, icraata bakıyorsun yani. Ayrıca aceleci biri olduğunu söylemek elzem. Hemen sonuç almak istiyor, işi anında bitirmek istiyorsun. Bitiriyorsun da... Elinden bir uçan, bir de kaçan ;)
İADD: İçe dönük, Algısı açık, Duygusal, Düşünebilen. Her şeyden önce analitik bir insansın. Problemi analiz edip, ortaya çözüm koymakta üstüne yoktur. Çok fazla konuştuğunu söylemek zor; ancak sustuğun zamanlarda insanları gözlemliyor, analiz ediyorsun. Ayrıca icraat adamsın, reklamını yapıp şov yapacağına, eser koyuyorsun ortaya. Ziya Paşa gibi insansın vesselam :)
DDHS: Dışa dönük, Duygusal, Hassas, Sorgulayan. Sen anaç/babacan bir kişiliksin. Yani kocaman kalbinde herkese yetecek kadar yer var: Bize bir oda ver oradan :) Ayrıca seninle iş yapmak dünyanın en kolay şeyi; işleri asla yokuşa sürmezsin, tam beraber çalışılacak insansın. Son olarak yardımsever olduğunu da eklemek gerek, hangi şartta olursa olsun, ellerin tutar elleri hiç ummadıkları anda!..
sorularda bir kaç kez şüpheye düştüm. Game of Thrones dizisi geçti soruda. dizi izlemiyorum :D. beni net olarak belirtmese de yakın :D
https://i.hizliresim.com/6lPlVE.png beni olduğu gibi anlatti :)
Içe dönük, algisi açik, duygusal. Ayni beni anlatdı. . .
İce donuk. sezgisel. Dusunebilen. Algisi acik
Içe dönük, algısı açık, duygusal, düşünebilen
Sozunun ehli :) cikti
Böyle şeylere pek önem vermiyorum
İçe dönük, Duygusal, Hassas, Sorgulayan
İş bitiren çıktı :)
Yok be 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar