Kişilik & Karakter Bir insanın yüzüne bakarak karakterini çözer misiniz? Eccentric Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kişi kendini belli ediyor dimi. Konuşma yazı dilinden flnda..☺️ Güncellemeler+1 yıl Genelde çözerim. Yanıldığım çok azdır. Tespitlerim ve tahminlerim tutar..☺️ Bir insanın yüzüne bakarak karakterini çözer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır karakter 1 saniyede çözülmez. zamanla çözülür. 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle öyle az çok bir tahmin de bulunabiliyor insan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben anliyorum kizlarin yuzde 90nindan suratindan kibir akiyor 0 2 Yorumla Eccentric +1 yıl ☺️) Ama o yanıltabilir. Kız bilerek öylede duruyor olabilir her kız rahat tavır vermek istemez erkeklere Cevap sahibi +1 yıl Neden peki
YenidenBaşlamak01 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Çözerim tabii. Yüzüne bile bakmama gerek yok. Kafasını görsem yeter 0 0 Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 562 cevap paylaştı. Az çok çözerim en kötü ön yargılarımi azaltirim 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanın sıfatı ne b*k olduğunu ele verir 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet ama yanilma payi cok 0 0 Yorumla
burakmersin33 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Dudakları ince ise kesin fesattir 0 5 Yorumla Eccentric +1 yıl Ne alaka? Yorumla burakmersin33 +1 yıl Hiç fesat dudaklı görmedin mi Yorumla Eccentric +1 yıl tamam da ince fesat vs o saçma geldi. Sadece ona bağlı bir durum değilki kıskançlık. Gözlerinden bile hatta mimiklerden ses tonundan da belli olur Yorumla burakmersin33 +1 yıl Yarın sana atacağım bekle örneklerini Yorumla Eccentric +1 yıl Yahu örnek atmana gerek yok. İnceyse incedir ona kafa mı yorucam şimdi boş şeylere.🙄 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zor olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır karakter 1 saniyede çözülmez. zamanla çözülür.
Kesinlikle öyle az çok bir tahmin de bulunabiliyor insan
Ben anliyorum kizlarin yuzde 90nindan suratindan kibir akiyor
☺️) Ama o yanıltabilir. Kız bilerek öylede duruyor olabilir her kız rahat tavır vermek istemez erkeklere
Neden peki
Çözerim tabii. Yüzüne bile bakmama gerek yok. Kafasını görsem yeter
Çoğu zaman tahmin ederim
Az çok çözerim en kötü ön yargılarımi azaltirim
İnsanın sıfatı ne b*k olduğunu ele verir
Evet ama yanilma payi cok
Genellikle evet
Dudakları ince ise kesin fesattir
Ne alaka?
Hiç fesat dudaklı görmedin mi
tamam da ince fesat vs o saçma geldi. Sadece ona bağlı bir durum değilki kıskançlık. Gözlerinden bile hatta mimiklerden ses tonundan da belli olur
Yarın sana atacağım bekle örneklerini
Yahu örnek atmana gerek yok. İnceyse incedir ona kafa mı yorucam şimdi boş şeylere.🙄
Zor olur
Çözerim
Evet